34

Афера

преди 2 години

От подземията на Азовстал излезе един американски адмирал специалист по спец. операции и тактическо ядрено оръжие Ерик Олсън. Адмиралът, който е в течение на всички тайни американски операции до 2011 година, символ на американския спецназ, славата на американския спецназ, макар и вече пенсионер се оказа пленен, че и доста позорно, изпълзя от подземията, нахлупил ниско шапка. Видяхме го да върви зад руснака с онзи гаден знак Z. Американската легенда водеше колоната на предалите се в плен.

33

Анонимен

преди 2 години

Няма да спре. Русия ще разчисти цяла Украйна. Можеше да спре още в началото, ако САЩ бяха приели условията на Москва, но сега Русия ще действа докрай.

32

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не могат да си пазят ядрените мониции и оръжие, но го размахват напред. Както на парад. Отсреща украинците стрелят без да мислят какво уцелват. Така стават бели и ядрени катастрофи после. Мисля за това се изчаква с доставката на тежко оръжие за Украйна. Руската армия е прекалено слаба и некомпетентна за да защити собствените си ядрени ассети.

31

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се признае, че укърския план Барбароса бе комичен.

30

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са всичко друго, но не и лесни противници, требва да се изпотиш за да ги победиш НАТО, не става само с гръмки победи по медиите :)))

29

СЪС истинските думи:

преди 2 години

Украйна е разходния материал с който да се намали военния потенциал на Русия. - ЯСНО! Горките прецакани украинци!

28

Анонимен

преди 2 години

Руската армия е много надценена... Всеки ден в YouTube публикуват записи на разговори между руснаците и близките им. Хаоса в башибозука им е тотален. В момента се извършва мобилизация в сепаратистките републики. Пращат на фронта колхозници и учители, които не са служили никога. Трагедия.

27

АНАЛИЗАТОР

преди 2 години

Войната най-вероятно ще спре . Русия дотук изпълни две от обявените задачи - Арестуване на Нацистите обявени за Терористи , включително и от САЩ и ЕС . Разрушаване на Био Лабораториите в Харков , собственост на Байдън - Младши - за това трябва да се Поклоним на Руската Армия - там се произвеждаше Ковид с които Пръскаха Западна Европа .

26

Споко

преди 2 години

Споко, Русия губи, Украйна печели. Бойците на Азов се евакуираха от подземията за да се прегрупират тактически, скоро започват контраатака и до дни, даже до часове ще влязат в Москва и диктатора Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага а Русия ще бъде демилитаризирана а газовите и нефтените находища - европеизирани.

25

Анонимен

преди 2 години

"Тепърва в Украйна идват сериозните оръжия на САЩ и Запада" - уж това беше плана. Само че доставките се бавят ли бавят. След целите дебати се оказа че Шолц щял да отпусне 16 тежки оръдия на Украйна. 16??? Руснаците изглежда толкова лесно губят че влезне ли тежкото оръжие и войната ще приключи веднага. НАТО се изненада от некомпетентността на руската армия. Ядрените руски транкулници, като Москва дето потъна са проблем, а украинците стрелят без да мислят. Струв ми се за това не им дават оръжието.

24

Анонимен

преди 2 години

Смях в залата

23

Притеснително е

преди 2 години

МНОГО притеснително е когато за теб се 'загрижат' наглосаксите в чийто речник има 60 думи за убийство и 40 думи за измама! Те са истински специалисти по 'гриженето'!

22

Анонимен

преди 2 години

Путин разтури 8 годишната подготовка на нацистка Укрия за война срещу Русия за няколко месеца.

21

А

преди 2 години

До анонимен 10 ти да не си служител в нато или командир на генералния щаб на войската на путиня,че пишеш такива глупости.

20

неразбрал

преди 2 години

Тази Джоана някакъв румънски тра.вер.с ли е ,или обикновен натовски гей.Гледам по ТВ че джендърите в НАТО вече сериозно надвишават обикновените еднополови ,колкото са останали в този жалък съюз.А азовците от Азовстал не били пленени , а "евакуирани" по бели *** в ДНР.Глей ти.Направо се чудя как никой не смее да напише, че Русия бие фашагите в Укрия.И ще го прави докато тази напаст бъде изчистена.

19

Анонимен

преди 2 години

Давам си заплатата, ако Украйна спечели

18

Гиб Мелсън

преди 2 години

Украйна ще победи Русия точно тогава, когато Мексико победи САЩ. Между другото храбрите нацисти от Азов вече се предават защото са останали без храна в бункерите, а както добре знаем по-страшно нещо от глада няма. Украинците не могат да си продадат зърното. Означава, че някой ще трябва да ги храни. Кой, кой. Ами ЕС барабар с България ще храни 44 милиона украинци. Стягайте коланите и сменяйте колите с колелета. И се научете да се храните по-икономично, че тия украинци трябва да ги изхраним.

17

право на избор

преди 2 години

запада дава не - безплатна помощ на Украйна като в същотот време иска да и обере запасите зърно. По този начин дава 'свободното' право на избор по който, не много умните украинци да умрат - на фронат или от глад!

16

Анонимен

преди 2 години

Циркаджии

15

Анонимен

преди 2 години

Няма да спечели нито Украйна,нито Русия.Победата ще е на НЛО!Слава на извънземните!