21

Анонимен

преди 1 година

Кофтито че започва като вирусна инф и като не се оправя се изписват антибиотици които още повече вредят Но няма указания как да се процедира няма стандарт у нас

20

Антиваксър конспират

преди 1 година

Няма такава болест, лъжат ви, пръскат ви от самолети, разболяват ви телепатично и по мобилния. Бялата мафия ви убива, мангъра ви лекува, живите ваксинирани и умрелите неваксинирани да си смятат за недействителни . Ето , обобщих, не се напъвайте, моля! Пишете възхвала на Путин.

19

Анонимен

преди 1 година

Пръскат ни от самолетите като инсекти, просто на най-малките не им понася дозата. Защо преди да влезем в НАТО самолетите не правеха такива следи в небето? Тогава физиката различна ли беше?

18

Анонимен

преди 1 година

"Хепатитът, открит при детето, не е A, B, C или Делта хепатит, не се открива и вирусът на Епщайн-Бар, нито цитомегаловирус, каза още д-р Мангъров." Четеш ли бе, Кунчев? Не само ти можеш да правиш PCR тестове!

17

Рони

преди 1 година

Некъф ли си или никъде,но ние се ваксинирахме и си взехме по 75 лева .Здрави сме и живи засега,изгуляхме парите,а ти зяпай.

16

Мишо

преди 1 година

Д-р Желев,тази психиатрия е филиал на московския научно изследователски институт за промиване на мозъци.

15

Елена Банкова

преди 1 година

Доцент Мангъров е един от малкото истински лекари в България, запазили човешки облик! Спокоен и вдъхващ увереност. Поклон за работата ви!

14

Off

преди 1 година

Лангърков му е давал чайчета и супички и то взело, че се оправило, напук на "лечението". По колко му плащат от пАсольството да лангърка?

13

Shark

преди 1 година

Хепатитът изобщо не е неясен. Много е ясен даже, знае се дори кой го донесе. Само че гъзодавците не смеят да кажат истината!

12

Некъф

преди 1 година

Тоя човек трябва да бъде награден за това, че се оказа прав за кирливия ковид и за това, че натри мутрите на плашилата на Бойко които от сутрин до вечер ни облъчваха със пропаганда колко е страшен грипа наречен ковид

11

Анонимен

преди 1 година

Ще ви тормозят с разни измислени болести, докато не измрете от страх! Да, има болести, има вируси. Винаги ги е имало. И не сме безсмъртни, нали. Но не трябва да се превръщаме в зомбита, в мъртви приживе от страховете, с които ни подчиняват и противопоставят. Замисълът на световните бандити е да превърне СЗО в жандарм на глобалистите. НЕ на подлия страх!

10

Анонимен

преди 1 година

Мангъров, кажи му че се прави детето бе! Не е болно, не е за болница и хепатит няма.

9

Анонимен

преди 1 година

Постковид! Обаче мангъра никога няма да го признае. 2 години ви лъга, още 20 ще ви лъже.

8

АНонимен

преди 1 година

Мангъров е светило, всичко което каза беше вярно. Изключителен професионалист.

7

дзд

преди 1 година

Змийска отрова+Кралска кобра+лаборатория Пентагона /София= "хепатит"

6

Maria

преди 1 година

До d-r Gelev: И от къде можем да прочетем тази изключително любопитна информация, до чийто достъп явно имате са Вие?

5

карачанаков

преди 1 година

До d-r Gelev Вярно ли е че Путин е бил пациент там????????????Но при него вместо дроба се е увредил мозъка.

4

Спокойно

преди 1 година

Този експерт Витанов ще обходи всички млади журналистки и ще ги заплоди да имат деца и така ще увеличава популацията борейки се с новият пореден вирус.

3

Дечко Дъртев

преди 1 година

Важното тая нова болест да не засяга възрастните тогава всичко е наред деца винаги могат лесно да се направят нови със или без секс все тая работа.

2

Скоро ще има Локдаун

преди 1 година

Също и пунктове за ваксиниране и за сертифициране на децата.