27

Анонимен

преди 1 година

Немойш я разви на 60% камо ли с химичногоривен ракетен двигател

26

До 18

преди 1 година

Напротив дори днес имаме технология да развием поне 60% от скоростта на светлината, можем да се защитим и от радиацията в открития космос, въпроса е че цената е колосална.

25

Анонимен

преди 1 година

Много ще е интересно , АКО се окаже че и Путин е извънземен - тогава да ви видим какво ще правите , че и гранатометките няма да помогнат ?!

24

Анонимен

преди 1 година

Има извънземни,в момента ни управляват!

23

До 24

преди 1 година

За жалост поне според това което знаем днес е напълно невъзможно да пътуваш назад във времето и силно се съмнявам, че това ще бъде постигнато някога, защото това е основен природен закон действащ във Вселената.

22

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно ВСИЧКИ ще станем НЛО !

21

Анонимен

преди 1 година

Десет години ни управляваше тиква,тва ако не е необичайно незнам кво!

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19- Аз определено ВЯРВАМ че има и друг разум във вселената и определено вярвам , чее много по- развит от нас , и именно за това ТЕ НЕ искат контакт с нас , както ние не искаме контакт с мравките ! Колкото до " безкрайността " - Безумието , алчността и лошотията на хората е безкрайна , но има още много място !

19

18-ти

преди 1 година

Няма технология която дори да се доближи до скоростта на светлината.Сиреч никой и нилога няма да могта да направят такъв апарат единственият скок напред би бил атомен двигател с вадарод а не тия ракети с химически горива за които сме за никъде и пак немойм да изследваме нищо мноу далеч е всичко.Ама и онея немоат да дойдат щото хим елементи не се различават в цялата безкрайност тъй като нови елементи които се откривят са много бързо делящи се трансуранови елементи а другите си ги знаем нестаа

18

До 17

преди 1 година

Живот някъде другаде във Вселената със сигурност има, въпроса е обаче на какъв етап от развитие е той. Еволюционния скок от едноклетъчни до многоклетъчни на нашата планета е отнел близо 3 млрд. години, а след още милиард се е появил разума в наше лице. От друга страна, защо им е на интелигентни същества в пъти по развити от нас да се крият от нас и от време на време да ни плашат прелитайки с летящи чинни?

17

Анонимен

преди 1 година

Четох една теория,в която се обясняваше как няма извънземни,а това са нашите правнуци и са измислили начин да се връщат в миналото.Ако е така...не са от най-красивите.Макар че възприятията за красота се променят във времето и да кажем ако някой от 15-ти век сега види джуките на нашите фолк звезди ще ги обяви за тиранозавар...Пак се сетих за баба Ванга как е говорила за официалното обявяване на съществуването на извънземните.

16

до 15

преди 1 година

Хората имат различни дефиниции за Бог. Едните си мислят, че е някакво същество, други - че е самата Природа. Има и още, и още... А някои не вярват, че изобщо съществува.

15

Да

преди 1 година

Ако съществуваха извънземни, нямаше да допуснат конфликт като този в момента, както и ПСВ и ВСВ!Все пак по-умните защитават по-долния вид.

14

Анонимен

преди 1 година

Сега и НЛО ли ще ходи в Киев Зеленски да им иска оръжие?Накрая извънземните да вземат да подпукат и Украйна,и Русия и да се спира тая война.

13

Qanon

преди 1 година

Е тва е Haunebu II от времето на Хитлер - стара технология.

12

до 17

преди 1 година

Не бе просто няма друго астрономическо тяло предоставящо необходимите условия и параметри за живот

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12: ти си един прекрасен пример на ниско интелигентно арогантно същество което си мисли че е единственото във вселената :D плиткия ти ум дори да види други същества няма да може да асимилира това което вижда заради арогантността си, и ще продължава да си повтаря мантрата 'всичко е конспирация' щото е по лесно да отхвърлиш нещо което не разбираш, от колкото да напрягаш останалите ти 2 мозъчни клетки

10

Анонимен

преди 1 година

до 12 то и бог няма ама овцете вярват в него

9

Анонимен

преди 1 година

Звездите им говорят.

8

Анонимен

преди 1 година

трябва да си изключително арогантен и неинтелигентен за да вярваш, че ние сме единствените същества във вселената