136

Българ

преди 1 година

Ако промяната продължава скоро от сиромаси просяци ще станем!Като гласувахте барем мислихте ли за това колко прости трябва да са тия от Харвард та да не могат да измислят някакво свястно име на партията "Продължаваме промяната"текст и аранжимент Слави Тарифонов,режисьор на дублажа шоумена Радев!Жалка кръстоска м/у царя на зелена ливада с 300 дена и Жорж Ганчев"не ме гледай умно българино" лека му пръст!Само тримата от запаса липсват ама те имаха свойте минути слава по време на "Ковида" като щаб

135

Анонимен

преди 1 година

киртака кирчо кокорчо и подобна продажна хамериканска с *** ще бъде изметена

134

гласоподавател

преди 1 година

Благодаря на служебните правителства на кРадев и на правителството на простоКиро за инфлацията от 15%. В ЕС средната инфлация за същия период е 6%, т.е.ако 6% е инфлацията пренесена от вън - ковид, война и т.н., то заслугата от 9% повече е на аджамийските и некомпетентни правителства, които ни управляваха от май 2021 до май 2022. Тази година 15% , следващата 30%, тези искат да ни направят милионери като при правителството на Жан Виденов.

133

Анонимен

преди 1 година

Няма да са притеснявате :))) Еврочленството мисли за вас . Членството ши ва опрай . Вие само се наведете на Брюксел и Вашингтон :)))

132

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...Хляба прави малко изключение,защото българина се взира само в него ..За това и не смеят много да го раздуят,че ще има революции..И все пак:-Хляба,който купувам,преди 7-8 месеца беше 1.05..СЕГА давам за него 1.65 !..Верно,не е сто процента увеличението, но си е много,много сериозно..Почти 60..

131

ПроСоТо

преди 1 година

кви са тия щуротии бе,кой,как и с какъв акъл ги съчинява?..-За една година цените СКОЧИХА ДВОЙНО!!!..ДВОЙНО!!!...Само покойниците,които така или иначе не пазаруват,само те могат да повярват на тия дивотии,стъкмявани от "стъкмистиката" !

130

Batman

преди 1 година

Бях извън България и просто цените тук са три пъти по високи за абсолютно всичко, мисля да напусна България тя губи още един гражданин, сега правителството няма да спи от новината че губи всеки ден граждани на България....:d

129

До Анонимен 149

преди 1 година

Е ти какво произвждаш, че искаш да се мериш с немците? Аа сетих се, сигурно бачкаш в некоа немска фабрика дето е инвестирала тук заради евтиния труд и ти дават 800 кинта заплата. Ами измисли нещо , отвори оригинална българска фабрика и плащай по 3800 кинта заплати.

128

Анонимен

преди 1 година

За сравнение инфлацията през последния мандат на Баце средно на година е 2.1% в пъти по малко за 4 години, отколкото на Кирето за 4 месеца. Пълна Промяна

127

На коча дрънгоча

преди 1 година

Инфлацията наистина е там някъде, че и малко отгоре. Обаче тя се смята малко по сложно отколкото си я представя редовия неук гражанин и затова по научному е винаги по-ниска от реалното усещане на матряла.

126

Анонимен

преди 1 година

Аре бе жуRналя , що не вкарате в магазина тоя дето я смята тази инфлация да види как цените са по две! Айде стига с тоя хоум офис, свършете малко работа и отидете да търсите сметка на лъжите подавани от НСИ.

125

Анонимен

преди 1 година

Кирчо докато ни баламосваше, че горивата нямало да поскъпнат над 3 лева и всичкото било лъжа на младежкия герП, вчера заредих бензин на 3.16 . Всяка седмица си расте тихичко, тихичко. Преди година цената беше 2 лева, тоест над 50% е инфлацията. Не ми се мисли ако спрем руския петрол, сигурно 4 лева не ни мърдат за литър при заплати 4 пъти по ниски от европейските. Със средната заплата един немец си купува 1500 литра бензин, а българите вече и 400 литра не могат да си купят

124

До Анонимен 143

преди 1 година

Мили човече, ето ти пример за две страни които не са в ЕС и НАТО. Русия и Бяла Русия. Там да са цъфнали и завързали(сособенно русия която има всички ресурси на света)? Имат горе долу нашия стандарт на живот и даже малко по нисък, а пък и доста по-нисък стандарт ако сравним с малко по културни бивши соц страни като чехия, словакия, унгария,полша

123

Анонимен

преди 1 година

Ако сега мутpите още бяха на власт, инфлацията нямаше да е 14,4%, а 30-40%.

122

НАТОВЕЦ

преди 1 година

Да скача и с 1000% важното е кремлинското жуже да бъде въдворено. Според опорката то воюва заради 14 000 погазени от азовците донбаски рушнячета(които между впрочем истинските русначета ги третират като пома4ета). За 14000 души сега да страдат милярди справедливо ли е бе тавариши?

121

хммм

преди 1 година

Платените днесчета пак си играят с числата. Ама така е като копват западни драсканици. Може би в Германия е 14 процента но по нашите магазини е около 30 процента. При някои неща дори отгоре. Тук добре се справихте сега давайте следващата за лудия Путин и желия народ не цялата планета която го ненавижда задето убива без причина невинни за удоволствие.

120

Анонимен

преди 1 година

Вижте ся, мили хора-за да влезем в ЕС и Нато ни накараха да си ликвидираме всички производства, да си натрошим военната техника на скраб, да си леквидираме Козлодуй и да замразим Белене. Демек-изцяло да зависим от тях. Е, постигнахме го. По-щастливи ли станахме?

119

Баце Боце из банкя

преди 1 година

Коги при тато из Правец хлеба беше 30ст, киселото млеко 26ст, а сиренето 2.60 , да не мислите че е било заради него? Заради мен беше ,че аз освен да го пазим му давах и акъл как да нема инфалиция.

118

х

преди 1 година

С Киро или без него, има световен план, който си върви, с крайна цел Голямото Зануляване. Така че дали ще се казва Бойко, Киро или Пешо, няма значение. Те са просто едни пионки и изпълнители.

117

до 139

преди 1 година

Че тя инфлацията в Канада е още по-голяма. Кризата е световна и започна още преди ковида.