240

Щирлиц

преди 2 години

До 261..............Карибската криза е възникнала заради разполагането на американски ракети в Турция.

239

Анонимен

преди 2 години

ментално е сериозно болен, физически е заприличал на табуретка

238

европейски идиот

преди 2 години

ами Борето и то не е добре кво ще правим тогава и кралицата на 100 години

237

Анонимен

преди 2 години

Аве и Борис Джонсън е фатално болен ментално, но не му обръщаме внимание. И джо бидона също.

236

1984

преди 2 години

Нека да не забравяме, че известния Джордж Оруел е работил в ББС точно за да съчинява т.н. "фалшиви новини" по онова време.

235

ДС разведка

преди 2 години

До Ханс Клос - днес шпионите са онези от обкръжението на леля Марийка Захариевна и външното министерство на джуджетландията, а нашите вече са разведки, един вид "разузнавачи", а подаващите информация до съветското посолство се именуват ШПИОНИ, ПРЕДАТЕЛИ и ПРЕСТЪПНИЦИ.

234

Анонимен

преди 2 години

Защо британски шпионин ?! Не беше ли "Една жена каза ..." ?!

233

Обере,

преди 2 години

Вярвам ти, но ние не сме като тебе да живеем, или да сме живяли, в САЩ и да знаем всички чалъми. Я ни светни нещо за военния клуб на пенсионерите във Вашингтон, нещо като нашето ДНА.

232

ops

преди 2 години

Олигархът добави, че президентът е полудял.

231

Анонимен

преди 2 години

Няма бивши шпиони. Шпионинът е шпионин докато умре. Ако не вярвате, проверете из комповете са какво стои зад абревиацията AFIO, поразходете се из прайвит пропъртито им, платете 500 долара, за да станете ПАТРОН и участвайте със скромни суми в РЕАЛНО обучение по шпионаж, вкл. и стрелба, недалеч от МакЛейн, Върджиня, УСА, ще видите и НАТУРАЛНАТА ерия на The Farm (Фермата), където завършват обучението си всички кландестин служители на ЦРУ. Ех, колко неща не знае българинът.... Looool

230

мистер Бийн

преди 2 години

Аз като виден брекзит Спу заявявам: Путин е толко болен, че отдавна е омрел! Не е ясно от какво е болен, но от езика на ковчега може да разберем, може и да не разберем, но важното е да е болен.От време на време възкръсва и плаши нашия премиер. Той за това е настръхнал в главата като чужд *** в небрано лозе!

229

До 249

преди 2 години

"кой точно е тръгнал да ги напада..." За военните са важни не намеренията, а възможностите. Карибската криза през 1962 г. е възникнала заради настаняването на съветски ракети в Куба. Тогава също никой не бил тръгнал да напада САЩ.

228

Мишо

преди 2 години

Според такива като този и Ким Чен Ун беше отдал богу дух, ама възкръсна. Чудо!

227

Анонимен

преди 2 години

Български шпионин: Британската кралица и нейните синове са болни, а Борис Джонсън е луд.

226

Врач

преди 2 години

До Анонимен ; Как му личи както на Корееца ли, дето вече десетина пъти умира и все възкръсва и то тъй ,че да вади все нови и нови ракети за негов кеф така ,че ония дето много го изпращаха в отвъдното изобщо да не им минава през ума да си играят там! А, даже и да има такова нещо смятай ,че веднага на мястото му застава НЕГОВИЯ БЛИЗНАК ПУТИН2 след него ПУТИН 3 ....и така до края на света. Някой да не си помисли ,че целта няма да бъде постигната? РУСИЯ винаги е била ВЕЛИКА!

225

777

преди 2 години

Ясно путин има всичките видове рак,шизофрения и паркинсон но пропускате най тежкото му заболяване -гъбички на ноктите!!!

224

Анонимен

преди 2 години

Ние не разбираме добре имперските амбиции, Раша за нас не са нищо особено, но като иска да си сипва пепел на главата Путин, да го прави :)) Единствено неговия народ ще прави жертва заради ниския :)))

223

Ханс Клос

преди 2 години

В днешно време британски шпиони няма. Има британски разузнавачи.

222

Анонимен

преди 2 години

Ленин скоро ще си има компания

221

Анонимен

преди 2 години

Цяла Русия трябва да се лекуват да им спрат тв от там се заразяват с масова психоза и параноя синтомите на шизофрения