11

Напомняне

преди 1 година

Многото семейни двойки, от леви китки, осиновили си деца, сега няма как да ги хранят. Това е началото на такива изродщини с природата. След време детето към кого ще се обръща с думата МАМО? Диващината на една криво разбрана демокрация.

10

Жоро

преди 1 година

Дедо Джо и правителството му са пълни неадекватници! Голям мариз ги чака ноември и 2024.

9

Байдръд

преди 2 години

Който има в конце концов сметка от проблема то той ги и предизвиква, но *** се радва на дънки, чалга и банани. Да се прави на европеец или кравар е безспорно модерно но този който не познава родът и корените си друго и не знае. Успех на нашата народност в тези мътни дяволски времена и господ Бог да ни е на помощ

8

Анонимен

преди 2 години

Че да кърмят, там недостиг няма

7

Кърмене е решението

преди 2 години

Модерни времена...и ко приеме сега-ще трябва да кърмим!!! Не е нормално,да почват с химията от раждането...ама нали повечето модерни майки искат да пушат ...пият...да не увисват г....

6

Майстора

преди 2 години

Какъв късмет че великият хуманист, най-добрият съвременен епидемиолог и всеизвестен филантроп Бил Гейтс вече е патентовал изкуствено мляко за кърмачета. Благословени сме да имаме толкова предвидлив човек - едва се появи криза, и той вече е готов да ни продаде продукт за нея.

5

Анонимен

преди 2 години

Мерките са в едни ръце да се дават не повече от 2 бутилки. Като в СССР 1991 г

4

Хм

преди 2 години

Нагледен пример защо не трябва да има монополи. Първо, не спазват изискванията за безопасност на продуктите или пък условията на труд. Второ, ако затворят поради някаква причина, настъпва сериозен недостиг на стоката.

3

Анонимен

преди 2 години

Американските сукалчета като сучат бибата вместо мляко дали си викат Take that, Putin?

2

analyse this!

преди 2 години

От август 2019 г. всяка седмица се разразява пожар в някоя американска фабрика за храни или голяма складова база. Днес научих, че преди Голямата депресия са разиграли подобен сценарий - накарали са фермерите да унищожават продукцията си и са опразнили складовете. Вече мисля, че някой луд садист с извpaтено чувство за хумор управлява света ни. Може и да не е човек.

1

Нане

преди 2 години

Ще ви го подам, без пари...)))