43

ооо,я стига

преди 1 година

До 5-ко Какво си го закършил тоя български!?На виетнамец ли се правиш?Баси глупостите!Айде,чупката!

42

Анонимен

преди 1 година

Откраднато гръцко име...... бивши югославски,маршяни,монкедонци ...но в никакъв случай македонци.Само Гърция има право да използва името Македония

41

Анонимен

преди 1 година

Това вино е от античните македонци , а не от РСМ.

40

Анонимен

преди 1 година

И сега македонската наденица в Билла от Самоков ли идва или от РСМ.

39

Живко Тодоров

преди 1 година

ФиРОМИте могат да извадят само вино "Тито Бандито", вкиснато, реколта 1945 г.!

38

5-ко

преди 1 година

Грциа исто така иа изгуби нашата тужба на мегиународен суд за прекршена времена спогодба , ама они решиа тоа да го игнорират....така да нема да имаме никакви задршки ни ние штом принципот е веке прекршен. Иас знамето 16 крако низ прозор стачно го вадам штом тепаме у некои спорт или коа СДС губат на избори....

37

5-ко

преди 1 година

Точно така , штом влеземе во ЕУ ни договор од Преспа ни таканаречен за Приателство нема ги поштуеме. Краи.

36

Анонимен

преди 1 година

Пуснат ли ги в ЕС. ще запонат да си присвояват всичко там. Всички народи ще пропищят от тях.

35

До "Наистина им

преди 1 година

До Анонимен Точно обратното, дорогой. рефейката е една истинска вЕлика мАкедония, само че е мнооого по-голяма и може(ше) да си го позволи. До цар Петър, те са си една московия - документирано на изток и на запад. Преди да ми сложиш минуса, спомни си, че преди две години някъде, лично жужето благодари на макетата, че са създали "руската" азбука, а в Украйна и до ден днешен казват "старобългарска".

34

Анонимен

преди 1 година

Абе вие не разбрахте ли че македонска нация, македонска държава, македонски език и македонско вино няма? Има "севрномакедонско вино". Гърците ви го казаха и ако упорствате, ще получите вето и от тях за членството ви в ЕС.

33

Анонимен

преди 1 година

Наистина има прилика между македонците и украинците.Наскоро украинците започнаха да твърдят, че Исус Христос е роден в Галиция...Това е опасен синдром за изкуствени страни, създадени с цел да бъдат употребяванеи за политически или религиозни раздори.С други думи -"в полза на демокрацията"

32

До Копипасте

преди 1 година

Хубаво е като съременниците на Омир ,сте още живи !За всичко ни информирате !.......Ние останалите ,не сме достатъчно млади ,за да знаем тези неща !!!

31

маке нюз

преди 1 година

всичко което е измислено е измислено от македонци !

30

Копипасте

преди 1 година

До 21 Името Троя е днешна измишльотина! Преди и по времето на Омир е била Илион! Затова и тоя нарочен на него като автор карашманлък е Илиада, а не Триада! За Одисеята изобщо да не споменаваме, че е много по-стара от Илиадата!

29

Анонимен

преди 1 година

Що не лепнаха табела : Българско вино от Македония, че да слушаме вой и скърцане на зъби?! Гърците щяха газ да пи.....т!

28

Анонимен

преди 1 година

Какъв ЕС бе, макетата и в обор не ги ги пуснал.

27

rm

преди 1 година

тц тц тц, тея убави хора северно-македонците да лъжат и да си присвояват, някаква грешка има тук.

26

Стар човек

преди 1 година

Става дума за географски местности ! Македония е територия а не държава /-както са Тракия ,Добруджа,Мизия/ и попада в границата на три държави !! А голямата гордост на бивша Югославия беше и е вино от ТИКВЕШ ,местност западно от Вардаро и винарски край.Седнеш ли в сръбска кръчма ,най прескижното вино е Тиквеш/бяло или червено/ Както токайското е гордоста на Унгария,ние се хвалим с Мавруда и Гъмзата !.

25

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Винородецът се нарича Дионисий-трако-келт,който няма нищо общо с данайските крадци на вино и мистерии. Днес данайците са се разположили трайно в Турция,Гърция и Македония. Дионисий е ИИСУС,което не е същото с данайската лъжа "Христос",която погреба истината,че "християнин" иде от ЗЕМЕДЕЛЕЦ.

24

Анонимен

преди 1 година

Как си знаех, че няма ден без макетата да се изтропат някъде. А тука майтапът е, че нито Гърция, нито ония фи-роми могат да правят хубаво вино. Мавруд могат ли да правят? Опа... вирее само в пловдивско.