27

анонимен

преди 2 години

И какво беше при ГЕРБ ? Предвидимост, почти никаква инфлация, подобряване жизнения стандарт, строителство на детски градини,площадки, спортни съоръжения, пътища ,балансирана външна политика незастрашаваща България, външен дълг в топ 3 на най-малък % спрямо БВП, постоянно повишаващ се кредитен рейтинг. Вярно, не се забравя доброто.

26

Лош матриЯл

преди 2 години

Не сме забравили какво беше десетгодишното управление на ГЕРБ. При мисЪлта, че пак може да дойдат на власт, тръпки ме побиват!

25

Анонимен

преди 2 години

След НДСВ се появи ГЕРБ и ми съсипа частния бизнес . Никога ГЕРБ и такива като тая партия БСП , ДПС, ИТН,

24

Анонимен

преди 2 години

При ГЕРБ се крадеше като за последно, много милиарди откраднаха. ГЕРБ присвоиха бизнесите на кадърни хора. Заплатите и пенсиите се увеличаваха едва-едва. Когато ГЕРБ завзеха властта замразиха заплатите и пенсиите, а после вдигаха минималната заплата с по около 5% и ни държаха в пълна мизерия.

23

За пет месеца...

преди 2 години

...не построихте метър път, не направихте нито сантиметър съдебна реформа, оляхте се с ваксинацията, със заплатите, не сте в състояние да овладеете цените, провалихте се във всяко свое действие, по цял ден се саморазхвалвате, а гафовете ви са вече десетки - като мостовете и магистралите, дето обещахте в огромни количества....И, разбира се, ББ ви е виновен за всичко - и за грешките, и за харвардлъка, и за гьонсуратлъка...Бягайте от БГ дорде е време, момчета, после ще е страшно!

22

Майора

преди 2 години

Балко Рашиев всичко което правите не е за добтото на хората! Изтеглихте и продължавате да теглите заеми без да се замисляте че трябва да се връщат , инфлацията е двуцифрена , цените растат , закривате Тецове , сирате магистрали , блокирате пари пт ЕС , осигурявате пари за проекти на олигарси които дадоха пари за да сте на власт! Това ли е хубавото според теб и партията на подмяната? Затоваи хората искат отново ГЕРБ!

21

Анонимен

преди 2 години

По време на упралението на ГЕРБ всичко вървеше както трябва.Цените бяха нормални съобразени със заплатите.Сега заплатите са същите ,но цените в пъти по-високи.Ама те крадяли,та тези да не би да не крадат.Къде са всички милиарди които изтеглиха.Инфлационни мерки никакви,пари няма.Това е положението с "Продължаваме поскъпването"

20

И защото

преди 2 години

помним как беше при ГЕРБ, на следващите избори пак те ще са първи,а вие умнокрасивите ще гледате от жълтите павета. Няма такава наглост като вашата.

19

Мунчо

преди 2 години

Тоя гледа много тъжно.....

18

Анонимен

преди 2 години

Не сме го забравили, а някои вече го и оценяват. Да видим какво ще остане от "мазнинката" натрупана при крадливия Баце, след разграбването от А-отбора на "почтените".

17

Съвсем сигурно...

преди 2 години

...хората помнят, че при ГЕРБ се крадеше, но цените бяха много по-ниски, пътища, макар и калпаво, се строяха, доходите, макар и бавно, растяха, имаше някаква сигурност. Сега очевидно цените са нагоре, доходите падат, пътища не се строят, несигурността расте като гъба, твърди се, че кражбите са спрени но.....огромните спесетени пари от кражби и пътно строителство ги няма. Просто се изпаряват...И хората съвсем сигурно се досещат каква е посоката на изпарението;)

16

Анонимен

преди 2 години

Добре че беше баце ви, че сега съм се осигурил до края на живота, а на вас работещи бедни честита промяна.

15

Анонимен

преди 2 години

Ами да, забравихме какво беше при Бойко, но си припомнихме какво беше при Жан Виденов.

14

Анонимен

преди 2 години

Е какво е било при ГЕРБ - по-добро!

13

Анонимен

преди 2 години

По принцип считам, че за Тиквата трябва да се изпълни смъртна присъда! А тия сега упорито се опитват да забъркат още по-големи л.й.на от него!

12

Иска му се

преди 2 години

Помним. Беше по-добре.

11

опетков

преди 2 години

Годините на ГЕРБ са и ще останат като най-успешните в съвременното развитие на България. Оставете емоциите и вижте сухата статистика. Кражбите на ГЕРБ ще ви се сторят като peanuts (дребни фъстъчки или семки, както казваме ние), както казват американците, в сравнение с далаверите на Кирчо и Кокорчо.

10

Анонимен

преди 2 години

Ракшиев,я питай кмета на ''Триадица''София какъв ''честен'' конкурс направи за Южен парк и тогава ми говори,че ГЕРБ ги няма!Или си сляп,или си невеж в общинските номера на ГЕРБ!!!!Корупция жестока!Същото е за Зоологическата градина(Зоопарка).Такива клепари като теб са ми писнали да се изказват неподготвени!!!!

9

MaйMyнaтa

преди 2 години

Ще сънувате тиквиии, ама и ще миэерувате яку

8

Анонимен

преди 2 години

При мутрата беше по добре, тия крадат колкото ББ по 10