93

Случаен минувач

преди 1 година

Георги Йомов е бил бесен, ама наистина бесен, след загубата от говедата с 0:1... Така че разбирам защо се е заяждал и е налетял на бой. То наистина е цяло чудо, че говеждата и припознаваческата публика не се сбиха... При 20 000 биещи се и млатещи се цялата полиция и жандармерия на София нямаше да стигне да ги разтърве.

92

А бе

преди 1 година

Всичко се върти около Йомов и скандал заради мача.Вероятно е той да е главното лице в екшъна.А сега родата се е хвърлила да спаси кариерата му и евентуалния пандиз,че кой ще храни певачката и фамилията занапред???

91

Анонимен

преди 1 година

Комунягитее се върнаха на власт и се започнаха мутренските изпълнения

90

Анонимен

преди 1 година

Гарантирано от Радев, Кирчо и Рашков

89

bahahahaha

преди 1 година

Имайки предвид какви са 4-*** от свадата, остава да предполагаме, че 5-тия, най-тежко пострадал, е пианист от софийската опера с 2 висши образования, познах ли?

88

ГЕРЕН. Е ТОВА Е

преди 1 година

ВЪЗПИТАТЕЛ НА ЙОМОФЦИ. ОТ ЛЕВСКАРСКА ФАМИЛИЯ ГИ ДОКАРА ДО ЦЕСЕКАРСКА ИЗДЪНКА. ЗА ПАРИ ПРЕДПОЛАГАМ

87

боко

преди 1 година

отпадъци с пари да го поставя на майките и бащите да гледат

86

Шака Зулу

преди 1 година

София е пълна с аборигени от село. На село пък няма кой да копа домати-разбирай очаква ни глад. Докато йомовците не се върнат на село, и не започнат да пасат овце, вместо да клатят инфлуенсърки, ще гладуваме.

85

mnenie

преди 1 година

Защо коментирате без да знаете случая. Ако някой е бил там, нека каже. Вие само си плямпате какво ви се вътри в главата. За да има стрелба, имало е провокация сигурно. Но нека поне да излезат с някаква версия.

84

Анонимен

преди 1 година

Селското ромче футболист, долнопробна чалгоретина, муцка.

83

1

преди 1 година

До Georgiev,че сме там,там сме,но йомови са известна ромска фамилия.

82

Анонимен

преди 1 година

Има два аспекта на проблема. Но главното е, че белите започнаха да поддържават на хидиностичните раси. Не е тайна, че ромите се смеят, че българите се правят на по такива от тях. Другата крайност към която залитат е да се правят на гангстери. Все хубави традиции на други раси, които много обичали веселието. Това е родната картина.

81

Анонимен

преди 1 година

Няма да се отварят вече по бензиностанциите тия инвалиди.

80

Петя Колева

преди 1 година

реди време Вълчев е бил първокурсник в академията на Министерство на вътрешните работи, само че дружно с момчета от неговия курс направил обир и е бил изключен от влиятелното полицейско учебно заведение, описаха пред Struma петричани.. Работата по снощния случай не престава,очаквайте детайлности. :D

79

Анонимен

преди 1 година

Всеки със скъпа кола се прави на мутра, после едните биват простреляни, другите се крият като мишки сега, за да не бъдат простреляни. Гаранция Ромов, брат му или баща му или и тримата скоро нема да са между живите.

78

Анонимен

преди 1 година

Има два аспекта на проблема. Но главното е, че белите започнаха да поддържават на хидиностичните раси. Не е тайна, че родителите се смеят, че българите се правят на по такива от тях. Другата крайност към която залитат е да се правят на гангстери. Все хубави традиции на други раси, които много обичали веселието. Това е родната картина.

77

1

преди 1 година

До съседа ти,с тази фамилия,са и малко роми,не знам,защо, така си мисля.

76

Анонимен

преди 1 година

Единият прострелян е Марио Вълчев - разжалван курсант от МВР, престъпник, събирач на дългове. Страшни остатъци са били в тая сцена! Лихвари, футболисти и милиционери.

75

Бай иван

преди 1 година

2022 год бройте до 10 докато ви мине и продължете по живо по здраво, аз изкарах 6 год в затвора заради татуирани батки , които решиха да се правят на мъже на пътя, проблема е че бях с дъщеря ми и чесно в такива ситуации човек не мисли за последствията, та и тук ако бащата е въоражен и види, че има проблем с сина му, просто в такива ситуаци не мислиш, и пак късмет са има ли- в краката

74

предполагам

преди 1 година

"жертвите" са случайни минувачи, спрели за да си купат банички