28

Анонимен

преди 1 година

Изпълнили сте - чушки! Имате открит спор с държава-членка на ЕС !!! Значи - не сте готови !!!

27

Анонимен

преди 1 година

"Най-големият подарък към Русия ще бъде да изчезне доверието към ЕС в региона"________Раздали са едни и същи опорни на Борел и макепитеците. Изобщо не ми дреме за "доверието на региона" или какви подаръци сме правели на Русия, държите се като неприятелска държава, затова ЕС скоро няма да видите.

26

Анонимен

преди 1 година

Аз искам признаване на Македония. Да си я прибират ***. А тук веднага масов бунт, сваляме всички соросчета от властта, Възраждане начело, излизане от ЕС и НАТО, връщане към корените ни и братските славянски народи.

25

Анонимен

преди 1 година

ЕС през крив макарон.

24

Анонимен

преди 1 година

Изпълнили сте критериите на ЕС но не и на България.

23

Eli

преди 1 година

Голям зор за тоя ЕС.Какво толкова.Искат да ходят там да гледат дъртаци и да им чистят лай....

22

Анонимен

преди 1 година

Изпълнили критериите на Европейския съюз ,като изпълнят Българските критерии тогава ще видят Европа

21

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

До 21 ! Да,категорично не съм съгласен с някои,но не всички,руснаци,които забравят,че най-старата книга в Русия е Българският Новгородски кодекс(Богомилска книга). Жириновски обаче вече го няма и нормалността се завръща в руслото на Дмитрий Лихачов,който ,бъди сигурен,е доста обичан от Руснаците. Нека правим разлика между политика,история и лингвистика. Людмила Живкова не бе убита от Володя Путин,а от перестройчиците ,които умишлено прекъснаха делото й за възстановяване на Българската Истина.

20

Анонимен

преди 1 година

американските кораби с газ да се връщат обратно (да вземат и киро с тях), ние няма да си продадем историята за 2 пи,кливи кораба с газ! а ЕС да се замисли кой какво е изпълнил, да погледнат историческите документи и тогава да се опитват да ни натискат

19

Некадърници

преди 1 година

Хитър шиптър. Защо нашите са само калинки.

18

Анонимен

преди 1 година

А изпълнение на решението е от вас.Докато се инатите,ЕС няма да видите.

17

Анонимен

преди 1 година

никакво отстъпление пред натиска на ЕС и САЩ, на тях не им пука кой крив, кой прав, нашите политически ***.ьовци ще бъдат изметени ако отстъпят! Безсрамници и нагли крадци са северомакедонците, фашисти, извършили геноцид над българите на тая територия!

16

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

За какво Българско решение може да иде реч,щом България продължава да бъде под Османско робство,а Османи? Та ти си турчин,а не македонец.Стига вече с вашата шизофрения. София се управлява от вас и хленченето ти е само един евтин спектакъл. Няма да успеете да унищожите България,защото ще бъдете здъвкани и изплюти от Велика Русия.

15

Бай ви к...

преди 1 година

Пуснете блудния син в ЕС.Ке се лутат и ке се върнат като изядат албанската краставица....

14

Анонимен

преди 1 година

Гърците бяха прави. Никакво признаване на тези. Кирчо колкото и комисионни и връзки да направи, е пътник. Кога ще се върнат екзекуциите на ръководители? Всички в НС през последните 30 години са за разстрел.

13

Анонимен

преди 1 година

ако цената за запазване на доверието към ЕС в региона е България да склони главица пред наглата кражба на история от северна македония, ако България трябва да се примири с езика на омразата и терора над българите, по-добре да излизаме от тоя съюз! Това ли са европейските ценности?....

12

българка

преди 1 година

Евала на гърците !!! НЕ отстъпват на макетата за НИЩО ! Преди месец имаше скандал в Париж, днес в Дюселдорф - писали че виното им било МАКЕДОНСКО ! И познайте какво е станало - ами махнали им табелите ! А наш Кирчо се опитва да шикалкави! И разни брюкселски зелки ни заплашват и се държат с нас все едно не сме членове на ЕС и не сме им партньори ! Гърците НЕ са продажници ! Ето сега Ердо скърца със зъби за НАТО, обаче мишките си мълчат ! Само на нас размахват пръст, ЗАЩО ЛИ ?!?!

11

Анонимен

преди 1 година

***.НГАЛЪТ Е РАЗБРАЛ ВЕЧЕ- НИЕ СМЕ ФАКТОР И ДАВАМЕ РЕШЕНИЕТО, ТАКА ЧЕ СЛУШКАЙТЕ! ИНАЧЕ НЯМА ЕС, ШИПТЪРИ!

10

..

преди 1 година

това да напишеш на някакви листчета с цифри това, което ЕС иска да види при све, че го нямаш като реален показател не е покриване на условия. ЕС не е само да си преправиш показателите, а и много други неща заради, които явно ще почакате още доста.

9

ХАХА

преди 1 година

Осман догодина ще спечели Евровизия и ще го приемат в ЕС!Такава е директивата!))