345

Анонимен

преди 2 години

Тия също като ПИКливата медия,за тях всеки ден правителството пада и идва ТИКВАТА.

344

ГОЧО

преди 2 години

Доверието в тоя кабинете е около 1-3% а не 15%. Тия напртаво се ол яха!Все едно ни управлява жо бидона, които заспива докато говори! Дано да предизвикат избори та да ги из ри таме от БГ както им се полага!

343

НОМЕР2

преди 2 години

Такъв народ, които одобрява *** Радев, Стефан Янев, Бойко Тулупа и Костя Копейкин не заслужава да съществува!

342

да си оди

преди 2 години

Петков требва да си оди- Не става По-бързо, по-добре

341

Анонимен

преди 2 години

Всеки американски гнилоч --- сърбят ме ръцете...

340

Анонимен

преди 2 години

Рушки-америкарушки ще ти резнем главата...

339

Факт

преди 2 години

"Ефекта Радев"-с -30% по бедни българи....

338

Ко?- Не!

преди 2 години

Президента си нарече творението си шарлатани и си изми ръцете...

337

Анонимен

преди 2 години

Така наречените демократични партийки са инкубаторите на предатели, които се хвърлят от сащ да грабят и рушат българската икономика, това е тяхната основна задача. Тези партийки обикновено се формират около някакви мижави адвокатчета, това е схема, които се представят за защитници на човешки права -- и чакат мухите да кацат по ***... инструкции и финансиране от сащ в замяна на подривна дейност срещу българските интереси, разбирай икономика.

336

Анонимен

преди 2 години

Президентът е една натовска cвиня без никакъв принос към спазване на българските интереси, той ни натресе американските агенти и трябва да носи отговорност наравно с тях пред съда за използване на България като инструмент в ръцете на сащ срещу Русия.Възраждане да представят програмата си, в която трябва да фигурира отваряне на Белене, затвора, където ще пребивават българските предатели. Първо спрял аец Белене -- после приет в затвора Белене.

335

Анонимен

преди 2 години

363 Дори някои адвокати, медийно известни, открито агитират за партията, с която имат много тесни връзки. Всеки може да ги види в ютюб.

334

Анонимен

преди 2 години

Комунистите Радев и Нинова са виновни за всички скандали и да се спъва работата на кабинета.

333

Анонимен

преди 2 години

България е проядена от корупция, руски както и корпоративен слугинаж, от самия връх на държавното управление. Магистратите работят по нечия команда и трупат пари в схеми прокуратура-съд-адвокатура. Щом за шеф на Наказателно отдел във Апелативтия съд стои някой си А.Желязков, основател и лидер на партия, регистрирана в Стара Загора, ясна е връзката пранораздаване-политика. Същото е и с останалите партии, които не могат да си поделят лобитата в правосъдието. Затворите са в окаяно състояние.

332

Анонимен

преди 2 години

България е твърде далеч от демокрацията и от стандарта на средноевропейска страна. Може да бъде сравнявана с криминалната държана Косово, или с руската марионетка Сърбия.

331

Анонимен

преди 2 години

Манипулации, къде ще събере цели 15%.

330

Българин

преди 2 години

То толкова им даваха преди изборите и какво стана после отвяха Герб

329

Анализатор

преди 2 години

Канадския измамник се срина. Идва да хо замести Костя копейкин. Нямат край мъките на българите

328

Резидента

преди 2 години

Е с най-малко одобрение....русофил - путинист, "благодарение" на който украинските емигранти си отиват от България , а тя не е гостоприемна , както пРезидента на Кремъл .

327

българин

преди 2 години

Нека , дано дойдат и да сформират правителство Тиквата , Дръндарския хидроинженер и плазмодият Копейкин !!! Тогава ще видите кон боб яде ли !! Дано !

326

МИРО

преди 2 години

ПИТАМ ВИ,И ИСКАМ СЕРИОЗЕН ОТГОВОР!!!СТАТИЯТА СЪЧИНЕНИЕ ЗА ПЪРВОКЛАСНИЦИ ЛИ Е?РАДЕВ В ПЪРВИ КЛАС ЛИ Е???И ТОЙ ЛИ Е ОТЛИЧНИКЪТ НА КЛАСА???