35

Анонимен

преди 1 година

борел е тежко болен и ще мре до юни. затова натиска за македония.

34

АНОНИМНА

преди 1 година

БРАВО КОЛКО СТЕ ПРАВИ.!!!КОГА ЩЕ ГИ РАЗКАРАМЕ НАШИТЕ ДУПЕДАВЦИ?????

33

паралелепипед

преди 1 година

До svetlina - Никаква грешка не е. Грешката се случи след ВСВ, когато ни лашнаха в лапите на пръдливия и дръглив въшлясал мечок с вонящите партенки. Това беше фаталната грешка, но--- съдба. Сега вече сме европейци, а не евразийци в каквито все още искат да ни превърнат полуделите от северовасток. На вас лошо ли ви е, че можете да ходите където си пожелаете, или зоопаркът с името "България" по ви се нравеше - да сте вътре в клетката и на хранилка на дэржавата. ;)

32

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Пивни --- Русия и руснаците са ортодоксални християни само на книга, но в действителност над 90% са невярващи и ходят по празниците из църквите, за да оправят клюките, като българите в църквата Св.Св. Кирил и Методий на 52-ра улица в Манхатън, между 10-то и 11-то Авеню. Путин е същата трагедия. Ортодоксален, а се кръсти, като Католик. Тташшацци отвсякъде.

31

Пивни

преди 1 година

До svetlina: Бог вече наказа - унищожи сесесерето, варшавския договор, сив. Нищо чудно да довърши наказанието на БЕЗБОЖНИЦИТЕ руснаци.

30

Мда

преди 1 година

Ей това, последното изречение, направо ме закопа! Ако не е някаква поредна Чупена изцепка с превода, значи тоя Борел се доказва като абсолютен ***.а.к!Ми кво, да не ни пука за икономиката, т. е. за живота ни, да вземем да мрем за правилните политически причини, а?! Че и чак се възмущава!Баси нагля.рите! Вече не се и крият..

29

svetlina

преди 1 година

Цялата грешка на източна Европа е ,че играе по свирката на ЕС и САЩ. Един съюз и една държава, които един ден ще се разпаднат и ще бъдат никой. Рано или късно Бог наказва крадците и лъжците.

28

Анонимен

преди 1 година

какво стои зад това и какво шикалкавят днес , истината е че ек одобри че плащането в рубли към газпром не нарушава санкциите Киро връщай танкерите и скъпия реверс на византииците , комисионите също

27

Малко за политика

преди 1 година

Да благодарим на Унгария. Нашите политици нямат д_пе да наложат такова вето. Когато на 20-ти т.м. Гърция плати за руски газ по схемата на Газпром сравнението с това, което направиха нашите управляващи се накара много хора да се замислят.

26

Нане

преди 1 година

Не е Унгария виновна. ))) нал кирчу гриндиря сложи ветото...

25

7

преди 1 година

Който иска да налага ембарго, защо карат и останалите да се самоубиват?

24

аз

преди 1 година

браво Орбан

23

Анонимен

преди 1 година

Ембарго ще бъде наложено тогава, когато петролът и газът свършат.

22

Анонимен

преди 1 година

Ще ми се, че Унгария плаче за една лека цветна революция - по краварски.

21

Анонимен

преди 1 година

Вчера на закрито заседание ЕК реши, че може да се откриват сметки в Газпромбанк- не било нарушение на санкциите.

20

Анонимен

преди 1 година

ЕС упорито настъпва мотиката и вместо дас и вземе поука, упорито продължава да я настъпва отново и отново.

19

Анонимен

преди 1 година

Две държави не са съгласни - Унгария и България. Кажете цялата новина дееее ;Р

18

Нашите глупаци,

преди 1 година

които щяха да налагат вето,си кротуваха,току виж някой им се скарал.Добре,че има свестни политици в Унгария,които да свършат работата,ако разчитахме на нашите -продадени сме в името и като залог за оставането им на власт.

17

Анонимен

преди 1 година

ЕС още продължава с глупостите си!!

16

Анонимен

преди 1 година

Казаха ли ви бе, ЕС няма бъдеще в тази форма, изтока и запада са твърде различни, не може единна политика що за глупост, а можехме да не минаваме през криза, здраве да е, правете йога и не плащайте данъци