29

Анонимен

преди 1 година

Проси оръжия

28

Анонимен

преди 1 година

големи яйца! само пълните сайта с глупости.

27

Анонимен

преди 1 година

Ако Украйна влезе в ЕС, в БГ незабавно трябва да се организира референдум за излизане!

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 - Мисли как да си отърве кожата - За никакви Украинци не мисли ! Ако мислеше за Украинците нямаше да позволи това да се случи , и с едно членство в ЕС и НЕУТРАЛИТЕТ за НАТО нямаше да гръмне и една пушка , но този безбожен и алчен продажник искаше хем да си напълни джобовете , хем да го играе корав НАТОВЕЦ , и когато се провали всички ще го търсят да го бият - И Украинци , и Руснаци и Американци , и Европейци !

25

Софрониий

преди 1 година

Тоз кашкавал , Путин много го бави

24

Влади

преди 1 година

Президента на Покрайна наркоман малчик гей на високи токчета с лакирани нокти ли е ? Че не се вижда добре на снимката , счупената китка показва всичко

23

Анонимен

преди 1 година

"Един застрелян в ЦЪРКВА в Калифорния ..." , "Двама застреляни на пазар в Тексас..." , ,"Вечерен час за малолетни в Чикаго .." _ Това ли великата " демокрация "и " цивилизования свят " ( обетованата земя ) , заради който си съсипа държавата и жертва хиляди невинни жени и деца , и ги остави без бащи бе МОШЕ ?!

22

Анонимен

преди 1 година

Сменя ги , защото сигурно Галушкин си има къшна работа ( ще сменя плочки в банята ) и няма време да отиде за превземането на Москва - Нали Зелевски - Иначе всичко си върви по план и Украина може би ще победи ?!

21

до 11

преди 1 година

/МВФ е един от инструментите на САЩ за заробване на държавите. Ама зелен е още и не го разбира./== Абе разбира той много добре, ама такива като него държави не ги интесуват, нито кой ще изплаща. А неговото, си е негово.

20

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Анонимен 26- След като Кристалина Георгиева е начело на валутния фонд, представям си за какво са си говорили с "украинския патриот".... дано поне и е обещал "че нейното не се губи". ....а кой ще плаща вече си знаем.

19

Не фен на Путин.

преди 1 година

Абе давайте си му на тоя Нобеловата награда за мир и Оскар за цялостно творчество и го разкарайте да се маха веднага. Че и още по-големи бели ще надроби и за Украйна и за народите на Европа. Че 3та световна може да докара с наглостта си! Пандора досиетата показаха, че вече сте му напълнили с милиарди банковата сметка, а и още колко си делнал от ежеднавната си просия, тъй че няма да го мислим! Още ли тябва да заделят от залъка си народите от ЕС и САЩ за тоя "украински патриот".

18

Анонимен

преди 1 година

След като Кристалина Георгиева е начело на валутния фонд, представям си що за структури са европейските....

17

Анонимен

преди 1 година

....а Зеленски поне мисли за украинците!.

16

Анонимен

преди 1 година

Защото на нашите политици не им пука за оцеляването на хората!

15

Анонимен

преди 1 година

Давайте му на тоя дето не е в ЕС, ама бензина в Русия 1,80 лв. а тук двоен както и в Европа. Нашите защо не реват по три пъти на ден, че много българи са с месечен доход от 300, 400, 500 евро което е под всякакъв минимум и като членове на ЕС се нуждаем от помощ за да оцеляват хората. На Гърците минималната пенсия е 700 евро, а тук къде е. Нашите защо не реват като шута.

14

Анонимен

преди 1 година

Дянков също е обещал да шляпа руснаци.

13

Анонимен

преди 1 година

Зеления търси бързи заеми.

12

Херсон

преди 1 година

ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ПРОВИНЦИИ, КОЙТО ОСТАНАТ В УКРАЙНА ЩЕ ПЛАЩАТ ДЪЛГОВЕТЕ.)))

11

Щирлиц

преди 1 година

Иска да му запазят място в казана,ако може до женски дявол.

10

Анонимен

преди 1 година

Тоя само с Путин не е разговарял от целия свят. Обходи като мисирка- просяк всички по видеовръзка, изнесе си представленията. А иначе в страната му - уж жестока война. Ходят му на крака сенатори, министри, ЕС лидери, щото тях не ги ловят руските куршуми. Този цирк скоро ще свърши. И аплодисментите ще са пак за Путин нещастнико!