32

Анонимен

преди 2 месеца

Проси оръжия

31

Анонимен

преди 2 месеца

големи яйца! само пълните сайта с глупости.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Украйна влезе в ЕС, в БГ незабавно трябва да се организира референдум за излизане!

29

УКРАИНЦИ, ЗАПРЕТЕ ГО

преди 2 месеца

УКРАИНЦИТЕ СЕ УСЕТИХА И СКОРО ЩЕ МУ ВИДАТ СМЕТКАТА. ..ВЗЕ ДА ГО ДРУСА ШУБЕТО ,РАЗБРА КАКВИ ГИ НАДРОБИЛ ..МЪРСОЛ ,С КОГО ЛИ ОЩЕ НЕ Е РАЗГОВАРЯЛ И ВСЕ ТЪРСИ НЯКАКВО УМИЛЕНИЕ ,СЪСТРАДАНИЕ..СВЕТА ТЕ НАМРАЗИ ,ПРОСТО РАЗБРА КАКЪВ ПРОДАЖНИК СИ.А ТРЯБВА И ДА ГО УСВИДТЕЛСТВАТ,ИМА МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ.ДЕНОНОЩНО Е ПРЕД ЕКРАНА ,МОЛИ ЗА УТЕХА,ИСКА ДА ГО УТЕШАВАТ..ТАКА Е КОГАТО ЧОВЕК ВЕЧЕ РАЗБЕРЕ ,ЧЕ Е СВЪРШИЛ ВЕЧЕ НЕЩО НЕПОПРАВИМО.

28

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 25 - Мисли как да си отърве кожата - За никакви Украинци не мисли ! Ако мислеше за Украинците нямаше да позволи това да се случи , и с едно членство в ЕС и НЕУТРАЛИТЕТ за НАТО нямаше да гръмне и една пушка , но този безбожен и алчен продажник искаше хем да си напълни джобовете , хем да го играе корав НАТОВЕЦ , и когато се провали всички ще го търсят да го бият - И Украинци , и Руснаци и Американци , и Европейци !

27

Софрониий

преди 2 месеца

Тоз кашкавал , Путин много го бави

26

Влади

преди 2 месеца

Президента на Покрайна наркоман малчик гей на високи токчета с лакирани нокти ли е ? Че не се вижда добре на снимката , счупената китка показва всичко

25

Анонимен

преди 2 месеца

"Един застрелян в ЦЪРКВА в Калифорния ..." , "Двама застреляни на пазар в Тексас..." , ,"Вечерен час за малолетни в Чикаго .." _ Това ли великата " демокрация "и " цивилизования свят " ( обетованата земя ) , заради който си съсипа държавата и жертва хиляди невинни жени и деца , и ги остави без бащи бе МОШЕ ?!

24

Анонимен

преди 2 месеца

Сменя ги , защото сигурно Галушкин си има къшна работа ( ще сменя плочки в банята ) и няма време да отиде за превземането на Москва - Нали Зелевски - Иначе всичко си върви по план и Украина може би ще победи ?!

23

до 11

преди 2 месеца

/МВФ е един от инструментите на САЩ за заробване на държавите. Ама зелен е още и не го разбира./== Абе разбира той много добре, ама такива като него държави не ги интесуват, нито кой ще изплаща. А неговото, си е негово.

22

Не фен на Путин.

преди 2 месеца

До Анонимен 26- След като Кристалина Георгиева е начело на валутния фонд, представям си за какво са си говорили с "украинския патриот".... дано поне и е обещал "че нейното не се губи". ....а кой ще плаща вече си знаем.

21

Не фен на Путин.

преди 2 месеца

Абе давайте си му на тоя Нобеловата награда за мир и Оскар за цялостно творчество и го разкарайте да се маха веднага. Че и още по-големи бели ще надроби и за Украйна и за народите на Европа. Че 3та световна може да докара с наглостта си! Пандора досиетата показаха, че вече сте му напълнили с милиарди банковата сметка, а и още колко си делнал от ежеднавната си просия, тъй че няма да го мислим! Още ли тябва да заделят от залъка си народите от ЕС и САЩ за тоя "украински патриот".

20

Анонимен

преди 2 месеца

След като Кристалина Георгиева е начело на валутния фонд, представям си що за структури са европейските....

19

Анонимен

преди 2 месеца

....а Зеленски поне мисли за украинците!.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Защото на нашите политици не им пука за оцеляването на хората!

17

Анонимен

преди 2 месеца

Давайте му на тоя дето не е в ЕС, ама бензина в Русия 1,80 лв. а тук двоен както и в Европа. Нашите защо не реват по три пъти на ден, че много българи са с месечен доход от 300, 400, 500 евро което е под всякакъв минимум и като членове на ЕС се нуждаем от помощ за да оцеляват хората. На Гърците минималната пенсия е 700 евро, а тук къде е. Нашите защо не реват като шута.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Дянков също е обещал да шляпа руснаци.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Зеления търси бързи заеми.

14

Херсон

преди 2 месеца

ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ПРОВИНЦИИ, КОЙТО ОСТАНАТ В УКРАЙНА ЩЕ ПЛАЩАТ ДЪЛГОВЕТЕ.)))

13

Щирлиц

преди 2 месеца

Иска да му запазят място в казана,ако може до женски дявол.