76

Анонимен

преди 2 години

Тоя го държат с компромати от САЩ за финансови измами, ако не лъже отива в затвора за поне 39 години

75

Анонимен

преди 2 години

честито - "до скоро бяхме, сега сме" божеее

74

Анонимен

преди 2 години

Народе,не е ли време да се надигнем,както го напраихме за банкянския гений,тоя е за затвора както и банкянският

73

Сата НАТО

преди 2 години

И много по-лошо ще става! Когато закопат Фашиска Просия, първа цигулка в Източна Европа ще свирят Полша и Украйна. И тогава нашия пле шив тъ пак - фат мак ще гледа отстрани и всички ще го подминават като шугав и ще се правят, че не го забелязват. Защото кой нормален Политик ще се ръкува със страхлив, прос, недалновиден, безпринципен и безсърдечен ть пак именуем Радев....

72

Анонимен

преди 2 години

Киртак, не се напъвай! Пътник си! Скоро!

71

мда

преди 2 години

Мислех Боко за глупав дето ни говореше колко били зле гърците. Пък тоз същия па и по ***, аз пък искам да се огъваме като унгарците.

70

мижидателажа

преди 2 години

Базси наглата канадска ливада! Не стига, че приятелите му взеха десетки милиони комисионни да ни препродават същия, нашия руски газ, ами този се изкарва и герой. Германската RWE може да открие двойна сметка, както искат руснаците, а Булгаргаз не можела!? Нали затова смениха Радевия човек в Булгаргаз с техен - за да вървят далаверите, схемите и комисионните под техен контрол! Където седнат с Г3 засмукват!

69

Кире от Канада

преди 2 години

много съм ви сърдит,сега ще кажа на мама да ходи по тв студията да ме защитава,както когато ме хванахте да лъжа за гражданството си ивиках тате.Ама сега е ред на ***.Аз съм си глупаво мамино синче,затова ще се оплача на мама тя да ви се накара

68

Анонимен

преди 2 години

Първо Зеленски сега и Киро. Сигурно много се надяват че е заразно, но най-вероятно да ни изолират.

67

Ковид в Австрия

преди 2 години

Въпреки, че набоцкаха над 90% от населението в Австрия, въведоха задължителна ваксинация, носят маски на всякъде, случаите на Корона-вирус са над 5000 хил. на ден, а в България 200души. Медиите мълчат.....

66

Анонимен

преди 2 години

Оставка и затвор!

65

Анонимен

преди 2 години

О,колко е умен.Няма да купуваме руски газ а газ от посредник който го купува от Русия.Мислех че ББ е великан на мисълта но тоя засенчва всички предишни.

64

dnes

преди 2 години

просто киро просто се е хванал за палците и се е надупил на американците.

63

Просто Киро

преди 2 години

Бях на специална среща в Сащ, пихме кафе и обсъждахме, колко още да вдигам цените. Тока вече ни е един от най-скъпите в Европа. Ще купувам и най-скъпият ГАз.....

62

Анонимен

преди 2 години

Кире,вземай си пардакешите и да те нямa.Вече силно дразниш.По въпроса с РСМ говориш небивалици,даже в това ,което сега казваш си личи колко си зле.Какво има да правим заедно с тия бе,Киреееееее.а за вноса на газ да не говорим колко сме зависими и в момента само че не от Русия а от запада/каквото ни наредят,това правим в ущърб на народа.на това ли казваш независимост бе.....и по двете яко те натискат от вън и ти яко се поддаваш а и ние от първия ден разбрахме лъжеш много.И сега ли ще викаш тате?

61

ами

преди 2 години

Тукашните рубладжии се мислят за патриоте а те са национални предатели и държавата трябва да им го каже

60

Анонимен

преди 2 години

Събрали се два джендъра и си лалат колко е хубаво да си ***. Точно от това имаме нужда, супер са, Кирето да продължава в същия дух с Grindr-a!

59

Просто факт

преди 2 години

Преди Киро-Канадецът, десерт Родопа/Байкал струваше 20стотинки, сега вече е 50ст.... Е правете си сметката до къде ни докараха, а още дори нямат 1 год. на власт. Инфлацията хвърчи !!!!

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46Прав си... Къжи мъжката тука... За Киро ли гласува?

57

Анонимен

преди 2 години

Виждат снимката на Киро Петков и почват да вият като жени на погребение. Забавно е да гледаш русофилската истерия!