105

И правилно

преди 2 години

господин президент! Браво за смелостта!

104

Анонимен

преди 2 години

Манете го българското оръжие, ама едните въоръжили бесарабските българи, другите въоръжили кавказките българи и решили да си мерят чу-чурите с нашия народ. Кубрат, ако види как българи се бият за чужди народи ще слезе от небето и ще им набие шамарите.

103

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяхме в НАТО досега да сме станали Задунайска губерния с генерал-губернатор госпожа Мутрафонова. Нинова и Манолова щяха да и бъдат камериерки, Радев и Янев назначени за коняри или портиери а Костя Копейкин, като най-млад щеше да бъде фаворит на генерал-губернаторката и да се се грижи за развлеченията и.

102

Маркс

преди 2 години

В кои държави е ОК да се убиват хора с българско оръжие,Радев?

101

Анонимен

преди 2 години

оф червените сте еднакви всичките

100

Анонимен

преди 2 години

Какъв ужас. С българско оръжие стрелят по руснаци , къде - в Украйна. Една исконно руска туристическа дестинация. Та Фуражков и той се бори да има поне малък принос към армията на др. Путин. Морал и съвест

99

Москва потъна

преди 2 години

Фърчилото пеленгатор и той.

98

марс

преди 2 години

Румене запознайте се, а и други като вас със стенописите на международното летище в Денвър Колорадо където ясно е показано че всяка демокрация завършва с избиване на човеците и пак там в Колорадо е записано на едно камиче че трябва да останем 500 милиона човеци. ......... Ура за светлата демокрация и НАТО дето ни пазят от .... извънземните рептилите.

97

Нещастник

преди 2 години

Антибългарин, колко ти платиха руските фашисти ???

96

Состин

преди 2 години

Господин чорачоГащник, с оръжията се убиват хора, няма значение къде, с оръжиятя не,се садят теменужки. Лицемерното ви нищоговорене и нищоправене ни докара до тук.

95

РАДЕФФ

преди 2 години

Е името на ZЛОТО !!!

94

Мен

преди 2 години

Пълен ***, платен руски ***. Оръжията се произвеждат за да се убива с тях, дали в Украйна, Ирак или Русия няма никакво значение. Има разлика обаче дали се защитаваш от агресори или нападаш по най-долен начин.

93

Off

преди 2 години

*** - най-руския агент/президент.

92

От данс

преди 2 години

На руските фашисти не трябват шпиони в България, стига им Радев и о още няколко около него от БСП

91

Анонимен

преди 2 години

Не млъкна, най-жалкото е, че има 50% одобрение все още, значи 50% от народа са овце.

90

До102

преди 2 години

Написал съм само че си глу пак.проблемът е че сам не разбираш това.и писанията ти го доказват.аз друго не съм писал във форума.вземай си копейките и при путин

89

до 101

преди 2 години

Я виж тиквата какво направи с осемте джуджета, с зимния дворец на спорта, с росенец, с лукойл, с къщите на Вълка, нищо нали..айде трай си стига лъга че като гвоориш лъжеш

88

DIvanov

преди 2 години

А с руско искаш ли?

87

Инпичмънт

преди 2 години

Чемодан , вокзал и в Сибир, с отнемане на българското гражданство за руския резидент ръдеффф

86

до 101

преди 2 години

Кирил Петков се справя много по-добре от крадливата тиква. Впрочем ти чу ли за лабораторията на границата кап. Андреево, дето не били плащали наем от 10 години :) по 10 хилки на месец им спестявал бойко :)