39

Анонимен

преди 1 година

Тези дни ИНДИЯ също забрани износа на пшеницата и царевицата си. Така че скоро в нaциcкия европейски парламент скоро ще нахлуят тълпи гладни и мършaви европейци.Тогава ще питам Урсула, Кристинка Лагартчето, Лиз незнам си чия и други дoлни крадливи и алчни бабета до кога смятат да ни разиграват с техните санкции.

38

Анонимен

преди 1 година

Не сте ли знаели досега , че любов без секс НЯМА ?!

37

Анонимен

преди 1 година

И сега какво - "Нашето мило Европейско семейство " , си избърса устичката все едни нищо не е било , спряха ни газта и ни остана " Любов и Още нещо... " - така ли ?!

36

Анонимен

преди 1 година

ЧЕСТИТО на Булката ( ЕС) и Нека се вземат младите щом се обичат ! Ние разумните и обективните сме от страната на младоженика !

35

Пинокио

преди 1 година

Да, ама ние вече окакааахме прицепа :((((

34

ГОЧО

преди 1 година

Да много е вероятно да се отложи с десетина години щото Урсулка, Макарончо и Шолци лекички се из хв ър лиха в началота разклатиха кануто наречено ЕС и съвсем случайно разбраха, че хората повече ги интересува да живеят добре отколкото да "ПОБЕЖДАВАТ" Русия! Много изненадани останаха горките кат видяха че те и другите политици около тях са единствените борци с рашките. Сега гледат леко объркано и се чудят каква санкция ДА СИ САМОНАЛОЖАТ срещу Русия!

33

Анонимен

преди 1 година

Значи гейтаците( нашите и чуждите ) да си затварят зурлите и отварят бузите и сметките в руските банки .

32

Анонимен

преди 1 година

Бербок изглежда състарена, мда, а още няма и година. Това да си политик по време на криза, не е като да гушкаш дърветата.

31

Анонимен

преди 1 година

Що не спрете газа като Киро? Кой дава пари на Путин? Кои са руските кавали в ЕС? Чакам някой да каже какви сме русофили! Чакаме и ние някаква Евровизия! Трябва награда за този героизъм!

30

Анонимен

преди 1 година

те от месец все ги спират доставките но петрола си върви,хаха

29

не може да бъде!

преди 1 година

Чета информациите в много източници и затова мога да кажа какво става.С газа работата стана много дебела след като се разбра,че даже ЕС да мине на втечнен газ,ще бъде по-изгодно този газ да се внася от Русия- иначе част от хим.промишленост отива на кино!С петрола- същата работа плюс обстоятелството че вече години наред заводите са се настройвали за работа с руски петрол,логистичните вериги са установени и е невъзможно да се компенсира липсващото количесто!?Смешници -умеят най-вече а-а-у-у!

28

БАНко

преди 1 година

ХАЙДЕ ПУТИН , СПИРАЙ НИ ВСИЧКО !!! ДА ПРЕМАХНЕМ ТЪМНИТЕ БРЮКСЕЛСКИ ЗЕЛКИ И ГЛУПОНТИИ !!! АКО УСПЯВАТ ДА ЛЪЖАТ БЛИЗО ЕДИН МИЛИАРД , ДРУГИТЕ СЕДЕМ СА СРЕЩУ ЕВРОПА И АМЕРИКА !!!

27

Анонимен

преди 1 година

хахахаха западните *** клекнаха - не могат без Руския петрол ама иначе само грачат. Аз ако бях на Путин спирам всичко и да се оправят.

26

мак

преди 1 година

Ако не беше съпротива на Орбан щяха да се наложат и да измислят още 100 пакета санкции, но разбраха, че все пак са зависими, малко или много. Сега се правят на загрижени. Сме..шн..ици диктаторски и лицемерни.

25

Анонимен

преди 1 година

Путин дали знае вие за какво си говорите? Говорите си сами със себе си.

24

Звер

преди 1 година

Така наречените "зелени"се самозабравиха. Имаше един Валтер Любке дето го гръмнаха. Бербок и компания може да са следващите. ЕС е пътник с такива "управляващи".

23

Мишо

преди 1 година

Ко стана Бербоче?! На мама тя умницата нали с зелени идеи щеше да храниш немците. Сега отново минавате на въглища.

22

Pen

преди 1 година

Ами не го купувайте този петрол и газ, никой не ви кара на сила .... :)

21

Анонимен

преди 1 година

Германия и Франция да се отказват от руското гориво, но оснаналите сами да си решават

20

Анонимен

преди 1 година

Айде *** Киро, откривай сметката в рубли. Клекало американско