36

Коко Динев

преди 1 година

И с какво гражданската война на САЩ е по-различна от гражданската война на Русия сега? Те скоро си махнаха паметниците, хаха. И това ми било о държава, дето се срамува от основателите си. Все едно ние да се срамуваме от Хан Аспарух и да го проклинаме, задето заголил няколко византийски дупари. И я съм ги заголил доста в тоя Пайнер.

35

Коко Динев

преди 1 година

Динев, то руснаците напуснаха Афганистан, ама не бягаха като англосаксонците. Чак и оръжията не успяха да си вземат, така им се подпалиха подметките. Присмял се Хърбел на Щърбел е твоята. Интересно ми е, колко войни пък е спечелила държавата САЩ. Сещам се за една-гражданската.

34

Шо е маке се е бугар

преди 1 година

Еми руснаците като стигнат пак до Берлин, ще има и нефт и всичко:P Дано тогава България пак се усети да се обърне на страната на Русия и да притисне швабите. Както сега те ни притискат за Македония... Гитлер не успя да създаде държава Македония, Шолц явно е решил да довършва делото му.

33

ГОЧО

преди 1 година

Ще го спрат разбира се къде ще идат!!Като направят минималната работна заплата в Германия 4000 еврака а минималната пенсия 3000, ще си решат веднага проблемите! Тъкмо тогава ще си продват скъпите стоки по целият з аро бе н свят като топъл хляб!Българчетата ще си купуват стари фолксвагени по 30 000 еврака! А в лидъъла угуртя ша се харчи по 10 еврака килото!

32

не може да бъде!

преди 1 година

За мен опитите на Германия да спре доставките на руски петрол наподобяват борбата на прасе с тиква!Виждали ли сте как става това -прасето само бута тиквата и не може да я захапе!?И с Германия стана същата работа!

31

11

преди 1 година

Бааахххти тъъъпите немци...

30

Динев

преди 1 година

През последните 123 години русия е водила около 10 войни,и повечето завършват с поражения за нея,почнете от руско-,японската 1905 ,през ,1 световна ,полската 1920 ,финландската зимна война 1940год,само втората е изключение и то СССР с други съюзници,студената завърши с разпад на СССР, в Афганистан и от там се върнаха с подвити опашки,въобще батюшките все се забъркват в каши

29

Динев

преди 1 година

През последните 123 години русия е водила около 10 войни,и повечето завършват с поражения за нея,почнете от руско-,японската 1905 ,през ,1 световна ,полската,финландската1940 год,само втората е изключение и то СССР с други съюзници,студената завърши с разпад на СССР, в Афганистан и от там се върнаха с подвити опашки,въобще батюшките все се забъркват в каши

28

Анонимен

преди 1 година

От решенията на нацитата обикновено все войни и разруха следват!

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24Но на каква цена, гориво по 5.50 ли?

26

Сандо

преди 1 година

така или така все са зависими - дели от Путин или от шейховете все тая

25

11

преди 1 година

, тия ща са окажат големи ...

24

Анонимен

преди 1 година

САЩ спасиха руски задниците през втората световна война.Сега няма кой.

23

Анонимен

преди 1 година

Щом немеца го е решил-направил го е!!!

22

Анонимен

преди 1 година

*** защо слагате минуси на коментарите отричащи руската енергийна зависимост? Нали и без това Путин ще врътне кранчето?

21

Анонимен

преди 1 година

По-важна е руската газ. Тя трябва да се спре, каквото и да струва на Германия и ЕС.

20

Анонимен

преди 1 година

Германия няма да финансира държавния тероризъм на Путин. Какво по-добро от това.

19

Анонимен

преди 1 година

Откаже ли се топ икономиката на ЕС (разбирай с БВП колкото на 50 Русии), наистина Путин ще го линчуват руснаците, защото фалитът ще е брутален.

18

Анонимен

преди 1 година

Украинците да въртят кранчето на газта и да се приключва с тази пародия.

17

ГАДОРЯН

преди 1 година

Оше ги боли загубата през 1945 и знамето над Райхстага.