373

Анонимен

преди 1 година

До Ано;Привет,красавец.С очите как си.Краставица от домат в състояние ли си да различиш.А, ИСТИНА ОТ ФЕЙК.Ясно,слушай сега.Влизаш в санитарния възел.Бързаш.По инерция натискаш бутона за водата на тоалетното казанче.Отгоре ти се излива истински ''северен поток''3 или 4.Това не е от съдбоносно значение,засега.Идва време да си зададеш въпроса;К'во беше това.И мислиш.Нищо подходящо не ти идва на ум.И тука е момента да прозреш истината.Празна глава като твоята.И мисли...Нещо не се връзва.Тука също;

372

Анонимен

преди 1 година

Българите, които коментират, малко от малко английски разбират ли? Или от мързел, всичките тия години, понеже руския прилича малко на българския, дайте ние да сме с масква! Mr President, we did it! Нещо говори ли ви това? Елементарно е! Но за мурзилските с полирани мозъци, нищо не значи! Това господа означава, че героичната украинска армия, достигна границата с Расия и продължава напред!

371

И баба знае

преди 1 година

Да взема и аз такъв колец с българските знаме и да го зАбия в САЩ!? Дали САЩ ще стане България? :) А бе тия хохли всички ли са 0.лигОфрени, та да вярват на това??31896

370

младен

преди 1 година

До дяконЪМного ясно че е лъжа. Само абсолютни *** биха си помислили за е истина.Руснаците не са превзели досега Крайна щото пазят горе доло цивилните. Ако украйнските военни излязат само на 1км от цивилни и руснаците ще ги изгладят с бомби пуснати от авиацията.

369

ни са знай

преди 1 година

Явно и тези са тръгнали да се предадат!

368

дяконЪ

преди 1 година

9:0 за нас!"новината" е лъжа! Няма да влизам в полемики, но пропагандата на Украина минава границите и на фантазиите на Гьобелс.Харков си е под руски контрол + времвнна администрация.В момента ВСУ и техните *** използват стари материали за новите си "победи"Одеса ще е скоро и тя наша!

367

Iv

преди 1 година

Тъкмо гледах репортаж, че край Харков боевете са най-ожесточени и , че заради непрекъснатите атаки-контраатаки и на двете страни. Печеливш-губещ не могат да бъдат определени, поради ежечасната промяна в ситуацията... От мен вметнато - двете страни ще имат големи загуби там.

366

Путкин и хохлите

преди 1 година

Няма да съжалявам, ако Украйна спечели, но шанса това да се случи е 0.00000000000001%. Русия се поизложи доста в тази война, но е поне 10 пъти по-силна от Украйна и за украинците няма никаква надежда да спечелят. А това видео най-вероятно е див фейк и може да е снимано навсякъде. Пропагандата много дразни напоследък. Все едно съм в 1968-та и ми някой глaмapuн от БКП ми разправя как американците се напиват с Кока-Кола и карат коли после.

365

ano

преди 1 година

Въпросният клип в мрежата е от 14 април 2022г. на една поляна на която ба баи ти забиват един кол и казват стигнахме рус-ката граница. NO COMMENT

364

Анонимен

преди 1 година

Думата п.рост се цензурира. Не става въпрос за Кирчо, а за метода, който са използвали великите украинци.

363

Анонимен

преди 1 година

Те просто са преместили границата, по-точно един кол, на мястото, където се намират. Толкова е *** и ефикасен метода. А и не се дават жертви.

362

Teo

преди 1 година

Руснаците не отричат. Човек трябва да погледне картата на Украйна за да види, че граница между Русия и Украйна бол ... въпросът е къде точно са се снимали съответните младежи. Доколкото се разбира е в район, където руски сили няма. Но нали им трябва някакъв стимул на хората - разходили са се, снимали са се пред един пилон и ги предават по всички западни медии ... пълна трагедия! Но нищо де, поне са живи и здрави. Пожелавам им като свърши това безумие да се приберат цели в къщи!

361

Мюмюн

преди 1 година

До АнонименПутин пикчарс ще представи мултфилм със страхотни космически галактически и епически оръжия с които ще превземе пазара на Красно село !! Пазарът ще се денацифицира защото местните бабички харесвали Украйна !!

360

Арменския поп

преди 1 година

До българинКогато питали шопа дали да превземат Китай шопа е казал че ги тепаме ама дека че ги копаме !! идеята с превземането на Москва не е добра защото в Россия вече е голяма мизерия и някой трябва да храни близо 140 000 000 човека а като гледам май няма мераклии за това !! Нека си стои Москва тя тепърва ще има огромни проблеми очоквам Аврора отново да гърми за следващата революция !!

359

българин

преди 1 година

Направо да преминават границата , да вземат Москва и да набучат Джуджето на шиш !! Слава на Украйна !!

358

toti

преди 1 година

Явно Путин се изтегля,щото го е страх вече,ако откажат масово да се бият наборници, без армията дали няма да стане преврат вътре в страната .....

357

Ташаков

преди 1 година

Руските симпатизанти тук пак не вярват че руските офанзиви до тук са си чисто поражение,на безаналоговата им армия,също като полско- съветската война от 1920година когато червеноармейците на Ленин са разгромени пред Варшава,и поляците завземат обратно Киев,чудото на Висла,четете историята на Русия,и за зимната война с Финландия,и Афганистан,където се забатачиха при Горбачов

356

Анонимен

преди 1 година

Зеленски пикчърс представя "Забиване на шарен кол край Киев".Жанр-трагикомедия.Спечелиха Евровизия с помоща на НАТО и ЕС.Сега "Оскар","АСКЕЕР" и купата на "Съветската армия"

355

Само питам...

преди 1 година

Абе , скоро някакви новини от нашите ТРИМА доброволци ? Някакви новини от гЛИГИ ? Още нови размишления за "същината на живота" и "как да станем Швейцария на Балканите" от нашия Доброволец със чистичка униформа и селфита в красиви горички ?

354

Да-да ....

преди 1 година

видяхме в Телеграм как местят граничния стълб