34

Анонимен

преди 1 година

До Архимандрит Груйчо Груйчо, дебелариумът ще ти излезе по-скъп от поскъпналите дрехи. На нервен смях ме избива вече. И не съм давал глас за Киро, ама нема отърване от него.

33

Анонимен

преди 1 година

Премиум марки на астрономически цени в моловете за фукня, ушити за жълти стотинки в Бангладеш, Лесото, Суазиленд, Египет и други "екзотични" места...

32

Ъъъъ

преди 1 година

До АнонименA Какво чакате?Идете да чистите на испанците

31

ПроСоТо

преди 1 година

язък!...Таман са бех напнал да си купа нови опинци...И жъ карам със старите,то са видя..

30

Lina

преди 1 година

до 25 - ами не са глупости. И аз за градината и разходка на кучетата си купувам от там. Но за качествени рокли, каквито предпочитам е по - трудно ( сега, може някакъв компромис в lcwaikiki, Sunday, kik ) Но аз държа на качеството, отвъд градината, за там имам предостатъчно. За съжаление си позволявам лен, коприна нямам.

29

анонимен

преди 1 година

по- скоро написаното се отнася за българския пазар - нереално завишени цени, смехотворни намаления в периодите на такива. и безлично отношение към клиента. Последното нещо за което се притесняват западните общества са дрехите и обувките. Тонове дрехи на прилични и премиум марки заливат вторичните им пазари в края на сезонните намаления. Разпродават ги навсякъде - на търговци на едро за препродажби, за открити всекидневни пазари, на символични цени.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимендрипльо имаме си дрехи да си носим за 10 години напред

27

Анонимен

преди 1 година

Чудесна новина, сега запада ще може да си пласира тоновете дрехи втора ръка - българина дипльо с гащите на някой Германси дядка. Това е модерната Бъл гария която начело стои Кирчоу

26

Анонимен

преди 1 година

Не знам но в Китай от където нашите смешни магазини вкарват всичко си е на същата цена.

25

Мисирка

преди 1 година

Драстични фалити на търговците на дрехи и обувки. Експерти прогнозират увеличаване на фалитите!

24

до 20

преди 1 година

Айде без глупости... За работа в градината и за вкъщи си купувам тениски 100% памук от Пепко. Без пари. 100% памук. Сега, ако търсиш ръчно боядисвана коприна, която струва 1000 евро за метър плат на топ марка, е друга работа. Това трудно се намира- да.

23

Анонимен

преди 1 година

Винаги съм носел дрехи от премиум марки- Ralph Lauren, Calvin Klein, Hugo Boss, Tommy Hilfiger и т.н.. Но никога не съм си купувал дрехи от новите им колекции. Просто не е изгодно... Чакам да ги намалят и купувам на 30-40% от каталожната им цена. Има сума сайтове, които са им премиум реселъри и знаете какво купувате (не разни измислици с ментета). Ако нямате пари за премиум марки, може да се облечете повече от прилично от Синсай, H&M и подобни нискобюджетни. Всяка марка има нещо качествено.

22

Анонимен

преди 1 година

Дрехите от HM и LC KIKI след няколко пранета започват да стават на дупчици... Само при мен ли е този проблем или просто ни заливат с ***?

21

Румен Владимиров

преди 1 година

Промяната продължава! Насладете ѝ се до край!

20

Анонимен

преди 1 година

Цените в България вече надминаха западноевропейските. Замисляме се вече с мой приятели и колеги да напускаме България и да емигрираме. Тук вече не се издържа.

19

Lina

преди 1 година

За съжаление все по- нискокачествени полиестерни парцали. Дрехите от естествени материи е трудно да бъдат намерени. Особено прехвалени магазини като зара и дъщерните и да 70 % полиестерни парцали.

18

Споко! Кирчо каза:

преди 1 година

Проблеми с дрехите и обувките няма да има до Юни 😂

17

Анонимен

преди 1 година

Аз си купувам от секънд хенд и нещата ми са по-качествени от китайските *** с които са наводнени магазините!

16

Анонимен

преди 1 година

Какъв фигурант, какъв Бойко бе? Защо не напишете при цар Иван Асен какви са били цените?

15

Анонимен

преди 1 година

Нищо, важното е че подкрепяме Украйна. Който му е скъпо - да ходи в Русия!