117

Анонимен

преди 1 година

Ха, ако сега пестиш до есента парите ще са се стопили тройно. Невероятен съвет просто.

116

Зеленски Дарете пари

преди 1 година

Българи подкрепете Украйна парите вместо за почивка и храна през лятото ДАРЕТЕ СИ парите за оръжия за Украинските воюващи герои.

115

Мечта да съм Укра

преди 1 година

Най-добре са бежаците от Украйна безплатни луксозни хотели, спа и храна.

114

Мижи да те лажем

преди 1 година

Щом кг краставици струва колкото 3 кг банани, направо закривайте държавата, за радост на либерастите.

113

По време...

преди 1 година

...на соца дядо все натякваше, че трябва да пестим. Лампи да не светят, чешми да не капят, да копаш за да ядеш. Един път не се сети да ни посъветва как да печелим повече, а дори и тогава имаше такива възможности. Спестовна книжка, работнически влог, цял живот стискай си г-за. Икономия=мизерия. Да пази Господ да изпаднеш в такова положение.

112

Интересно...

преди 1 година

Почти три години всички издържаме "бизнеса" и от скоро укрите....ама ние да пестим! С други думи подсигурихме новите мерцедеси на "бизнесмените" и безплатните почивки на фашагите....ама е криза и трябва да затягаме коланите! Колко време тази несправедливост ще е актуална?

111

toti

преди 1 година

Пълни глупости говори тоя,явно защото те нищо не направиха за икономиката и раста на заплати и пенсии,само крадяха,крадяха и лъгаха че икономиката ни загива и т.н...а сега при ковит,инфлация,война и даваме излишаци за 3 месеца от 800мил.лв,АЛОооооооооооо,нали няма икономика от каде тия пари Ааааа.......НЯМА ГИ КРАДЦИТЕ ОТ ДПСГЕРБ !!!

110

Edin

преди 1 година

До до 70Сиренето на Маджаров в тенекия 800 грама в к...ланд стана над 18 лв., т.е. излиза по-скъпо от Ситово, а и има знак за БДС. Мисля, че се изнася за Германия, дано да е с добро качество.

109

А

преди 2 години

Пестете за да има за крадцие на държавата и неграмотниците от Харвард.

108

Мен

преди 2 години

Хранете ***, украйнци, турци и други мързеливци и имайте очаквания ...

107

СИВ

преди 2 години

Държавата трябва да Ви дава, защото сте мързели, държавата съществува от данъци,а данъците идват от работа, работната заплата се заработва,а не се дава,но Вас ви мързи и вечно сте си бедни, Аз работя от 1994 и мога да изкарам до 5 г.в тая криза и без да работя.

106

Анонимен

преди 2 години

Киро изнесе държавата за САЩ, срещу картинки на самолети, а ние да пестим! Не е ли по-разумно да изметем *** и да спрат течовете и кражбите! Киро бих го оставил да повиси 1-2 месеца!

105

пестене откъде?

преди 2 години

На фона на всеобщата мизерия доходът ми е приличен, но не виждам откъде повече да пестя?! Току-що оставих в Лидл 80 лева за елементарни продукти, които я стигнат за 2 дни, я не. Много ме дразнят призивите за пестене, цинични са!

104

Dinosaurus

преди 2 години

След 1989 г, всеки път, когато БСП се докопа до власт под формата на някаква мъглява коалиция или като "служебни", винаги докарват България до национална катастрофа. "За бога, не купувайте, братя", отново. Спестявайте, братя, че освен инфлация да ви спретнем пак и деномонация 1:1000 и да останете с 1.50 лв заплата. Ама външния дълг няма да стане 12 милиона, дето не е ясно в чии офшорки потъна!!!

103

Анонимен

преди 2 години

България е пълна с работещи бедни... как да пестим?...

102

Анонимен

преди 2 години

от какво да пестим, заплатата ми сега стига до средата на месеца

101

Анонимен

преди 2 години

Е държавата да не ги копае тия пари,бе.Работете и печелете,вместо да стачкувате и изнудвате.Как другите го правят?

100

Анонимен

преди 2 години

Който има възможност да се запасява с консерви, битова химия и всичко необходимо с дълъг срок на годност минимум за година /препоръчително за две или до края на срока на годност/. Такава буря се задава, че ви е бедна фантазията. Когато го чуете по медиите вече ще е твърде късно да направите кавото и да било!

99

Dior

преди 2 години

Защо Киро каза че всичко е наред

98

Анонимен

преди 2 години

Точно така! Ние имаме високи харчове /както винаги/, щото имаме ниски заплати, защото не сме достатъчно учени, достатъчно умни, достатъчно красиви и освен това не работим достатъчно.