43

робство

преди 1 година

Робството в Америка е толкова срамна страница от историята им, че човек като се запознае дори повърхностно, може да изпадне в потрес и ужас. Днес не знам как е в държавата на демокрацията и на равните права. Жив ли е още митът за американската мечта? Стрелят се през ден, *** невинни хора. Но либералните ценности са във възход.

42

чернокожи

преди 1 година

Преди време прочетох, че в САЩ здравеопазването е скъпо и недостъпно. Като пример посочваха, че бедните чернокожи жени не могат да си позволят да раждат в болници, затова - у дома раждат. Само като си представим колко много са супербогатите чернокожи в страната, не могат ли те да помогнат финансово на чернокожите си сестри сестрите, та поне да раждат в сигурна среда. Могат!!! Но не го правят. Само си представете в шоубизнеса колко богати *** има!

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 - Никога , и понеже си голямата работа , затова те започнаха да се изучават , обличат по-добре , карат по-хубави коли , правят сватби по пет дена , правят по много деца , скоро и ще те лекуват по болниците , а ние вървим към миноритет !

40

Анонимен

преди 1 година

Стрелецът сакат ли е бил,че резултатът не е трицифрен?

39

Анонимен

преди 1 година

Просто на белите американци им писна да бъдат мачкани и унижавани за сметка на черни, латиноси и други гласоподаватели на Байдън. Не им издържат вече нервите и като се има предвид количеството притежавано от тях оръжие можем да очакваме много други подобни събития.

38

Анонимен

преди 1 година

Американьите ся преяли бунаци преял мозък не мисли

37

Анонимен

преди 1 година

Koга ли и ние ще подпукаме нашите индобългари!?

36

Анонимен

преди 1 година

Някой помни ли как едни *** пребиха и изхвърлиха на релсите на метрото едно българче студент? В Брюксел? А че ги оправдаха"защото филма от камерите в метрото не бил достатъчно ясен"?

35

Анонимен

преди 1 година

НИЩО УЧУДВАЩО,АКО НЕ СТЕ ЛАП-НИ ШАРАНИ С ХОРИЗОНТ ХОЛИВУДСКИ ИНТЕЛЕКТ!!! РАСИЗМЪТ ВИНАГИ СЕ Е ПОДГРЯВАЛ И ЩЕ ВЛЕЗЕ В ДЕЙСТВИЕ КОГАТО ИМ ПОТРЯБВА...

34

Анонимен

преди 1 година

НИЩО УЧУДВАЩО,АКО НЕ СТЕ *** ШАРАНИ С ХОРИЗОНТ ХОЛИВУДСКИ ИНТЕЛЕКТ!!! РАСИЗМЪТ ВИНАГИ СЕ Е ПОДГРЯВАЛ И ЩЕ ВЛЕЗЕ В ДЕЙСТВИЕ КОГАТО ИМ ПОТРЯБВА...

33

Teo

преди 1 година

Който сее ветрове, жъне бури. Миналите векове белите са се отнасяли зле към черните - ако има концерт и си черен - сядаш на задните редове и прочее безумия. Сега имаме компактни маси чернокожи, оправдаващи се за собсвения си мързел и липса на импулс за развитие точно поради безумията на белите тогава. И живеят зле. И белите са им виновни. А не им идва в главите, че родителите им са се борили точно за да имат те шанс! Сега го имат, но го пропиляват!

32

MONAD

преди 1 година

Понеже в САЩ реално история не се учи, а ги учат на видове полове и сексуална ориентация, чернокожата популация смята, че робство е имало само и единствено в САЩ, нищо, че търговията с роби се е извършвала главно от Португалци, и арабите са притежавали в пъти повече чернокожи роби от северна Америка, дори сега думата за "***" и роб в С. Арабия е една и съща. Да, не говорим, че не са наясно, че точно тези западни демокрации са виновни за това, че робството е табу. Да се разходят до Либия.

31

Скоро....

преди 1 година

Съединени Африкански Щати .......

30

Rammstein

преди 1 година

We all livin in Amerika, Amerika ist wunderbar! Да живей ФАЩ и съединените нацистки щати!

29

Ганчо Гришев

преди 1 година

Бъфало ми е Бургас. Искаме новини и от Илинойс, Кънектикът, Луизиана,Мисури.

28

Анонимен

преди 1 година

Ау, ти да видиш! А пък ние мислехме, че Русия били нацисти!

27

Анонимен

преди 1 година

И тия ни налагат техният свят, техните ценности, а ние най-безропотно се съгласяваме.

26

Мен до 25

преди 1 година

Абсолютно си прав. Ама я се опитай да изкажеш това мнение гласно в кравария. Ще те пъхнат в пандиза за поне 20 години и съдията, естествено, ще е чер. Та толкова за демокрацията там ...

25

Анонимен

преди 1 година

Как пък веднъж нямаше проблем с жълтата раса в САЩ? Все тъмнокожите са най-изстрадали и търсят съчувствие. Както и в случая с нашите добре познати малцинства, причината за омразата на всички към тях едва ли е на расистка основа, както те постоянно се мъчат да изтъкнат, защото така им изнася. Просто никой не ги обича, защото масово са ужасно мързеливи, нагли до безобразие и се занимават с незаконни дейности, вместо да карат децата си да учат.

24

Анонимен

преди 1 година

Позната живееща там ходи от града, в който живее до Ню Йорк. Само там си позволява да отиде. И като ръгне за НЙ вика, че колата трябва да е заредена до горе и да не се спира никъде. Имало градчета, в които никак не е желателно да спреш, а камоли да пренощуваш.