23

извратен русофил

преди 1 година

До Анонимен 16 Пусти мерак да пиеш лосион и да караш москвич!

22

От народа

преди 1 година

Прав е! Сноннашия Кирчо, за да се покаже пред сащ се опълчи, без дори да му мигне окото, какво би последвало за хората..... Продажник и нацист, си ти Кирчо, щом подкрепяш украинските фашисти...

21

Анонимен

преди 1 година

Това, което се става днес в Европа, няма никакъв икономически смисъл. Всичко е лъжа - има нещо гнило в непрекъснатите декламации по телевизора за наложени санкции. Има ли санкции, или има желание за санкции? Кои държави ги прилагат и кои само декларират, а бизнесът им с Русия си върви, че и прекупвачи го раздават? Непочтенност, лъжа и ограбване - ново потвърждение за европейските ценности, но ние сме по-верни от правоверните, в собствена угода на недоучени кастрати! Срамно предателство!

20

Анонимен

преди 1 година

Кефят ме унгарците, защитават си интересите и не се интересуват от друго. Забележете глупостта - да изградиш тръби за десетки милиарди из цяла Европа, за да получаваш бързо, лесно, удобно и евтино газ, и изведнъж да решиш, че изобщо не ти трябват, защото искаш да си купуваш газът от другаде. Логика - никаква. Всичко което прави ЕС е напълно безмислено. Води я тази абсурдна война с Русия от 2009 г, когато прие третия енергиен пакет. ПРЕДИ КРИМ. Просто защото може. Луда дабота.

19

Малко за политика

преди 1 година

Унгарското правителство защитава националните интереси на Унгария. И нашето правителство би трябвало да го прави. Да си припомнят клетвата, която с аположили в НС: Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Не са се клели във вярност към ЕС или САЩ, а служат най-напред на тях.

18

Анонимен

преди 1 година

Номер 15 и 16 е троянски.кон в България.Да бъде изгонен.Някой му плаща,за да пише такива коментари,които вредят на нашата държава!!!!!

17

Анонимен

преди 1 година

България и Унгария са Троянския Кон на Путин в НАТО и ЕС. Да се забрани достъп до секретна информация.

16

Анонимен

преди 1 година

Унгария и България може да станат републики на Русия и федерацията.Така изглежда всичко.

15

Анонимен

преди 1 година

"Орбан май е забравил, че унгарците първи въстанаха против СССР :)))" И в двата случая унгарските политици защищават унгарския народ!

14

Христо Христов

преди 1 година

До 11"Орбан май е забравил, че унгарците първи въстанаха против СССР :)))" - Ц. Точно защото не забравил, сега са първите, които възстават против ЕС. Ама си про'ст да го вденеш.

13

Христо Христов

преди 1 година

До 12"... или русофили да крякат за излизане от Е.С. Нищо не дадоха Е.С. на България." - а сега де?!

12

Анонимен

преди 1 година

Ето така се води политика, а не американофили да се надупват безусловно пред всяко нелепо решение на Е.С. или русофили да крякат за излизане от Е.С. Нищо не дадоха Е.С. на България. Проправиха път на корупцията в лицето на миналите и сегашното правителство и превърнаха България от индустриален гигант в Европа в обикновен имигрант.

11

Анонимен

преди 1 година

Орбан май е забравил, че унгарците първи въстанаха против СССР :)))

10

ботев е терорист

преди 1 година

ес нема кинти ще има вето

9

Христо Христов

преди 1 година

До юиван/7"ЕС ги храни и пои тези мързеливци..." - Ц. Мързеливи са неграмотните европеиди дет гласуват ес да ги командва в замяна на субсидии... че и про'сти!

8

Христо Христов

преди 1 година

Условията НЕ СА големи, а напълно реалистични и още по-важното: справедливи.

7

Иван

преди 1 година

Унгарците са едни от най-големите подлизурковци раждани някога на тази земя, ЕС ги храни и пои тези мързеливци от над 40 години, още по времето на СССР. Винаги са имали опцията да бъдат със Сталин и с ***, но винаги се правят на ощипани моми, я погледнете каква част от индустрията на Унгария се подпомага от ЕС, Унгарските мързеливци и ден няма да оцелееят без ЕС помощите които са брутално много, цялото им селско стопанство живее и съществува с парите от ЕС.

6

от Унгария

преди 1 година

НАЛИ ви казах, че тук всички са наясно, че ембарго на руския нефт е неизбежно! Решено е и въпроса е затворен! Победа за Украйна и Единна Конфедерална Европа!

5

Анонимен

преди 1 година

А Аз да им кажа ,че ще има санкции ако продължат да внасят от Русия!!!Толкова е просто!!!Ако не може за едни,значи за никой не може!!!

4

от Унгария

преди 1 година

И орбан под ви опашка, ще получи пари разбира се ноооо по- малко от исканото!