41

Цццц

преди 1 година

Когато дават е в проценти,а когато взимат е фиксирана сума ,на богатия дават повече а на малките само трохи.алчни и крадливи б0к.луци

40

До 37- от пенсионер

преди 1 година

Кой днес пенсиониращ се получава 300лв пенсия при пълен стаж бре и при тази минимална?Явно си пъпчив пубер! Точно пенсиите от соц.времената са малки ! Днешните пенсии не са 200-300 лева при хиляда лева заплата ,естественно ако не криеш доход и се осигуряваш нормално а два три пъти повече !Вие милениум поколението ,не сте в час и коментарите ви са смешни,неверни и измислени!

39

Анонимен

преди 1 година

Хора не се радвайте , пак ще ни изработят майсторски с едни сложни инчисление на пенсиите както януарските. На това правителство става вече напечено и почнаха с обещанията, като мине бурята друго ще говорят.

38

Анонимен

преди 1 година

Заглавието ако не беше трагично, щеше да е смешно.

37

Жан Валжан

преди 1 година

Това повишаване на пенсиите (ако мине), ще бъде прегазено от хиперинфлацията, която изглежда ще дойде буквално за часове много скоро. Нали никой не си прави сметка, че ако не е за нещо подобно , би имало подобно изпреварващо увеличение? Но пък сега е топло и панелистанците все още са рахат.

36

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се вдигнат само малките пенсии, защото говорим за оцеляване, а не за стандарт и тинтири минтири. За едни означава 300 лева а за други 50 . Сигурно инфлацията за комунистическите хрантутници изкарали живота си по банкети и с крака на бюрото, е по-голяма. Дайте им да ядат. Давайте с пълни шепи. Вашето невежество опредрля съдбата ви.

35

Работещ пенсионер

преди 1 година

Живея срещу пенсионерски клуб и като гледам доста млади и читави пенсионери има.По цял ден вдигат гюролтия,играят карти,по-голяма част от тях задължително пристигат с коли,та няма и къде да паркира човек,псуват властта и коментират,че пенсиите им били малки.Предлагал съм на някои от тях,да започнат работа,като пазачи,портиери или нещо друго леко такова,а те:А-а,ние нашето сме си го изработили,сега е време да си почиваме!

34

Анонимен

преди 1 година

А какво искате да не ги увеличават ли? Защо винаги негативно? И преди имаше инфлация,но никога не са вдигнали пенсиите или ако са го правили е било до 1-10 лв. Това е причината ние да имаме най-ниски пенсии.А пари има.Като не се краде пари има за всичко.Като не строиш несъществуващи пътища и като не правиш ремонти на ремонта на ремонта има пари.

33

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ отново обясняват ,че увеличението на пенсиите не е логично.Тогава какви мерки да се направят за бедните(пенсионерите са бедните в държавата благодарение на всички бивши управляващи).Да ги лъжем 12 години че им строим пътища ли?

32

Анонимен

преди 1 година

До РАДВАЙТЕ СЕ НА 14 ЛВ "Ковида" е добавка,а не пенсия.Хиляди пъти до сега го повтаряха,но кой да чуе? Всеки си мисли,че може да прецака държавата.Нали това разправяха,досега,че ще правят,ще струват,но парите от добвките ще останат към пенсиите+още някой лев отгоре.

31

факт

преди 1 година

импексова добре ги е обучила в обещанията и обясненията :)

30

az

преди 1 година

Да раздаваш пари навсякъде , както и да се увеличават пенсии ,заплати и т.н. , а в същото време лихвите да не мърдат е все едно да гасите огъня с дърва. ФЕД вече вдигнаха лихвата съвсем малко , спряха помощите и за първи път от месеци имат задържане на инфлацията. В същото време ЕЦБ блее някъде и нищо не прави.

29

Анонимен

преди 1 година

Докато дойде време младите да се пенсионират - няма да има пари за пенсии.

28

анонимен

преди 1 година

Нима е нормално инфлацията да е всеки ден и разтяща, а увеличението само един ден когато си получаваш парите и да ти казват, че било покриващо ? 12% инфлация всеки ден, означава всяка хранителна стока нужна за съществуването закупена всеки ден ни коства с 12 % по-скъпа, накрая на месеца дали тези 21 % увеличение няма да са по-малки от 12 % ?

27

пенсионер

преди 1 година

нищо няма да покрие това увеличение , цените скачат на горе , до юли август вече ше ся изяли тия проценти .

26

гост

преди 1 година

Да обещаеш е чест, да изпълниш ...Ако пък найстина го направят koмунягитe - жална ни майка! Догодина с една пенсия ще може да си купиш баничка.

25

toti

преди 1 година

Краят скоро ще дойде да не ви пука!!!

24

До 20

преди 1 година

Кирчо поне раздава от заемите,а Боко само ги крадеше.

23

до 16 Петко

преди 1 година

Ти от какъв вид животни си сътворен ?

22

До 18

преди 1 година

Явно ти нито четеш,нито слушаш.През есента ще има преизчисление на старите пенсии,а сегашното увеличение е за компенсиране на инфлацията.