338

Анонимен

преди 1 година

герб кадрите са учили по руската система, за тва ви се струват по-кадърни от новите трансатлантици, нормално, не е заяждане, а обективна фактология

337

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 353 Много кратно съм писал че ГЕРБ си остава най стабилната партия , ама някои казват Не та НЕ.Няма друга партия направила повече за държавата от ГЕРБ.Народа започва да вижда истината , но е късно.И Господ не може да върне ерата Борисов.

336

Анонимен

преди 1 година

Украинското правителство отново вчера раздаваха нашите пари по пощите на милите им украинци

335

Анонимен

преди 1 година

казах ви,че нито един укр.бежанец няма да освободи хотел,ще има артистични изпълнения,ревове на деца,отчаяни физиономии на ***...,да ядеш и спиш на корем и на плажа е прекрасно.никой от тях не търси работа и няма да учи език . те са като нашите роми.

334

Анонимен

преди 1 година

Големи лъжи ,ПП и 3 % няма да имат ,итн и Да за България също ,просто се издъниха с украиците ,и че бъдат наказани от народа

333

Реалност

преди 1 година

Лъжлива статистика от лъжливи медии , съвсем скоро ще бъдем свидетели как партийката на херо янев ще почне да пробива напред.Нормално нато иска да постави следващия българо убиец на мястото на сегашния , който вече се изчерпа.Първото място 100% е на Възраждане , останалото е стътмистика.

332

Анонимен

преди 1 година

Простокирието се спихна и приключи! Народът яко им е набрал и октомври ще им покаже вратата на терминала и да хващат канадите беладжии излязоха, че и некадърни!

331

Анонимен

преди 1 година

Те и преди водеха ГЕРБ, дори 1 час преди края на изборите водеха, но НАПОМПИХА машините и бааам Киро Кеша стана първи. Това, което не се купува с пари се купува с много пари. Изпраха изборите. Клиенти на прокуратурата платиха ПОДМЯНАТА. Сега яжте боб и леща да ви дойде акъла!

330

Анонимен

преди 1 година

Великите сили/Държави/са успешни, когато създават кризи в малките Държави.Например Путин и Борисов спряха Руския ГАЗ за да създадат криза, която да върне Борисов отново на власт.Да пусне Руски ГАЗ и всичко да си продължи по-старо му.

329

Анонимен

преди 1 година

За да качва Възраждане, трябва БСП да пада....при Янев е същото. И трите партии делят един и същи носталгичен към комунизъма и сесесерето електорат. Само да няма нова Ковид вълна, че повечето жертви са от техните...все дърти и болни антиваксъри, които ги е страх от чипиране и 5G, защото слушат такива като Мангъров от Възраждане.

328

Анонимен

преди 1 година

Скука.... Много сте пасивни днес. Никаква мисъл, никакво творчество... Едни лозунги от мезозойската ера само.

327

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Или ГЕРБ ,ГЕРБ на следващите избори ще имат 20 30 депутата ако въоще и толкова имат, кой нормален човек би гласувал за крадци и престъпници

326

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Ако изборите бяха днес народа нямашеда гласува за никой и като цяло докато не се създаде партията на безпартийните. Иначе големи лъжи нормален човек за комунисти, копейки , русофила Янев е абсурд да гласува.Демек БСП,копейкин,Янев,ГЕРБ не само в застой а скоро ще паднат извън парламента Откъде ги намерихте тия 10 процента за копейкин, 9 за БСП, 7 за Янев ,че тия партии няма да влезат в парламента а скоро и ГЕРБ ще паднат народа няма да гласува сокро по-скоро ще емигрира

325

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо дали ще останат да се трудят за пенсия в БГ, след като паднат от столчетата?

324

Анонимен

преди 1 година

Ако ГЕРБ спечели, пинокиовците ще страдат.

323

Анонимен

преди 1 година

Кирчо пак ще спечели - пак с машините! И няма да се харчи да купува гласове - краварите не дават паре.

322

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Най-големият Исторически парк в света до Варна ще гласува за Възраждане!

321

Анонимен

преди 1 година

измамници некадърни,6 лв кубик вода,1000лв сметка битов ток 5 лв литър бензин..е..оправихте ме.въобще не ме интересуват украинците и македонците за които се грижите ежечасно.

320

Анонимен

преди 1 година

Затова не трябва да отпада машинното гласуване. Половината дърти русофили ще искат да подкрепят петата колона, но няма да могат да се справят с машините. Нали помните още на първия машинен вот БСП загуби половината гласове...а ако въведат електронно гласуване...олеле, всички русофили под чертата....при тях единствените, които могат поне да ползват компютър са троловете.

319

Анонимен

преди 1 година

Четох е че Русия възражда производство на автомобили Москвич а честито Възраждане ако спечели Костадинов щом е слуга на Русия и Путин като гледам соца се завръща! а аз не искам да живея в социализъм! Терминал 2 ме зове ако стане така