22

Гьобелс

преди 1 година

Радев стана за посешище с неговите "доводи" за поддържане на старите руски МИГ29 и срещу изпращането на военна помощ за Украйна. Без никакъв срам подобно на Гъобелс от 1941 г. "не трябвало да се помага на нападнатата страна, за да свършела войната по-бързо" (в полза на агресора разбира се !). А сега най-новата му опорка, лишена от всякаква логика е, че не даваме военна помощ на Украйна, "за да не се използвало българско оръжие срещу украинските българи там" ???

21

От народа

преди 1 година

Единствен той досега се грижи за държавата, предишните бяха подмазващи и продажници. Но и него го притисна американската политическа мафия да лансира тези двамата - Кирчо и василчо. Ако се избавим от тях, нещата ще потръгнат. Помислете само, от 1989 сме уж били под тяхна шапка... Какво нахалство само!!!! Но и това, че демокрацията е псевдо в България..факт, който сащ го иска. В България няма интелигенция, за жалост.

20

АНАЛИЗ

преди 1 година

ПИСАХ:М.О.Ч.А.В КОМЕНТАРА 20

19

АНАЛИЗ

преди 1 година

ЧУДИТЕ СЕ ЗАЩО НАТО- НЕ Е ЗАГРИЖЕН ЗА БГ.ТО АМИ ВИЕ РОДООТСТЪПНИЦИ ХОДЕТЕ ДА ПАЗИТЕ *** И СИ ДЕРЕТЕ ГЪРЛАТА ЧЕ НИТО ЕДИН ПАТРОН НЕ ДАВАМЕ ЗА УКРАИНА ПЪК ПОСЛЕ ПАК ЗАДАВАЙТЕ ВЪПРОСЧЕТА !!!Е МИСИРКИТЕ ДА ВИ ОТГОВОРЯТ!!!!АААААА?

18

Анонимен

преди 1 година

А този Киро разочарова всички, освен господаря си. Не знам сега как Радев ще го свали. Няма да му позволят висшите сили.

17

Анонимен

преди 1 година

Точно Радев в момента държи балансът на цялото управление. Колкото и да е странно. И е много прав, че България няма да може дори с 1 самолет да наблюдава собственото си въздушно пространство. Какъв позор, каква държава сме? Кажете ми НАТО дали е загрижен за българите? И българската земя. Загрижен е да ни затрие. НАТО е нов световен ред. И накрая всички държави ще влязат в него, с Русия, Китай, Индия. И всички ще си мислят, че е за добро. Антихристът идва.

16

Анонимен

преди 1 година

Президентът Румен Радев се среща и разговаря с нацисткия внук Шулц ли Щолц ли.

15

И аз

преди 1 година

И аз веднъж срещнах немския президент,помахах му, той даже се усмихна,здрависа се даже с един до мен/все едно с мен се здрависа/, аз успях в тоя момент да изкрещя -Само Байерн,ама той не *** разбра! Абе -незабравима среща, установихме траен контакт и договорихме много неща тогава!

14

Сръб и Чук

преди 1 година

Защо въобще го канят това про-руско чучел0.

13

Алеко

преди 1 година

Бай Рундь0 из Европата.

12

Анонимен

преди 1 година

Щайнмайер и Радеф - двамата най-отявлени слуги на Кремъл в Европа

11

Анонимен

преди 1 година

ще му дадат ли да шофира местните самолети, а на Деса специална карта за месните Молове

10

Чичо

преди 1 година

Ще му извиват ръцете за Македония!!!Нищо друго не ги интересува за нас немците!

9

Гошо

преди 1 година

Мунч0 и Деса приличат на Бай *** и леля Ганка в чужбина. Той има фасон на фасон на аграр от Славяново а тя на щангист. Сравнено със западните политици изглеждат нелепо.

8

пРашков

преди 1 година

А тоя път ще го возят ли на самолет? Че последния път май е снимал уредите из кабината за да праща ценна информация за Масква.

7

Ленчето

преди 1 година

И какво от това ?!

6

Анонимен

преди 1 година

Безмислена среща .Какво има да обсъжда с ЛГБТ човек ?

5

Анонимен

преди 1 година

Този нашия руски хибрид как така все още не са го обявили за персона нон грата в цяла Европа. Този път ще има ли тест драйв на самолети за наша сметка или може би му организират да тества нови дронове?

4

:)

преди 1 година

Само като видя ,че тоя е някъде на запад , изпитвам брутален международен срам.

3

карачанаков

преди 1 година

Да не забравиш да врътнеш едно коремно ей.Ами ако те питат за Крим,подобре се направи че не си чул че ако кажеш че е руски да не те изгонят и от Германия.