132

"НЕУТРАЛНИТЕ&qu

преди 1 година

СЕГА НЕКА РУСНАЦИТЕ ПИТАТ "ГЕНИАЛНИЯ" ПУТИН ЗАЩО СТАВА ТАКА НА ЗАПАДНАТА ИМ ГРАНИЦА.МЕЖДУ ВПРОЧЕМ РУСКИ САЙТОВЕ И ФАЙЛОВЕ В Ю-ТЮБЕ, ТОЧНО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ СЪОБЩИХА, ЧЕ ИМАЛО ТАЕН ПЛЕНУМ НА ЦК НА КИТАЙСКАТА КОМПАРТИЯ, В КОЙТО СЕ ДАВАЛО УКАЗАНИЕ НА ПАРТ. ОРГАНИЗАЦИИТЕ НА КИТАЙСКИТЕ БАЧКАТОРИ В РУСИЯ, КЪДЕ ДА СЕ ЗАСЕЛВАТ И КАКВО ДА ПРАВЯТ. КИТАЙ ТОГАВА НАПРАВИ ОФИЦИАЛЕН ПРОТЕСТ, ПРОТИВ ТОВА УЖ ЛЪЖЛИВО РУСКО ТВЪРДЕНИЕ. ПРИ ЖЕЛАНИЕ- САМИ МОЖЕТЕ ДА СЕ УБЕДИТЕ АКО ПОРОВИТЕ В ***.

131

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен146;ПАК лелеяни мечти.Все пак не бъдете толкова елементарни.Ако продължавате с ''оптимистичната''настройка,какво ще правите като истината излезе наяве.

130

Анонимен

преди 1 година

Русия си загуби 1/3 от армейския персонал и 1/4 от въоръжението в тая война и са толкова далеч от победа или каквото и да било доближаващо се до победа, че и да искат нищо не могат да направят. На Русия последното нещо което и трябва сега е да воюва на 2 фронта, а пък да не говорим да задълбочава икономическата война.

129

Аз

преди 1 година

На кой му др*еме за Русия и как ще реагира, абе те са провалена държава с провалена армия и провалена икономика. Никой не ще да си има нищо общо с тях. Аре спрете да пишете за рая Русия...

128

рибока

преди 1 година

ще има повече водка за тях,ако финландците преустановят практиката си да ходят с електричката в Русия да се напият евтино.

127

горския

преди 1 година

До със градинарство Ами ако не могат да излетят и се взривят там където са голямо гъбаркане ще стане

126

До 141

преди 1 година

Алчния запад лека полека спира да им коприва ресурсите, ще видим какво ще стане след това.

125

Анонимен

преди 1 година

...Так вьйсьйлайте ж к нам ,витии,своих озлобленньйх сьйнов;Есть место им в полях России,Среди нечуждьйх им гробов.1831г.

124

До Анонимен 137

преди 1 година

Ха-ха-ха много верен анализ, трябваше и Украйна да приемат, но тя не се усети навреме, защото преди много се заиграваха с руснаците при старото ръководство, а корупцияте беше достиганла невиждани размери. Познат пътуваше из украйна преди години, и тамошните катаджии отрковено му искаха денги при всяко спиране. Сега как е не знам.

123

Анонимен

преди 1 година

До linx - *** - атаката срещу сувернитетът на Русия никога не е спирала - с подклаждане на локални конфликти, с икономически санкции, всякак - и това е защото Русия е богата на ресурси и за това е истинката битка на алчните западняци. Но осъзнаването на толкова базови истини е отвъд капацитета на промити де-били като теб.

122

Анонимен

преди 1 година

Само лай на палета.Русия си е там,където е била от векове.Какво чакат.В ''заканите'' ви има само ''пожелания'' и ''добри намерения''.Всичкия ви шум се свежда само до ЕДНО ''ЩЕ''.Единствено остава да го претворите в РЕАЛНОСТ.Като го направите,може да се преместите на ''първия ред'' на историята и вас да почнат да ви ''облайват'',както вие Русия.Дотогава се свивайте в ''МИМАНСА''.

121

Тарас Б.

преди 1 година

Ха-ха, в тубата се върти едно клипче - интервюират млад руснак, оня напълно поддържа Путин и спец операцията, а интервюиращия му каза добре тогава тук имаме списък където записваме за фронта в Украйана за мобилизация, тоя като чу , направо драсна като ужилен. Голям смях беше. Да,да знам, сега ще кажете че е нагласено и всички на драго сърце биха отишли да се бият, но просто не се налага, закъде им е да бързат руснаците, всичко си тече по план.Вярвайте си че е така тавариши, лошо няма.

120

IQ 3.14

преди 1 година

есе с противоречащи си тези, подписано от "бта" и лелчето. шо, опять??

119

Анонимен

преди 1 година

Разширяването на НАТО е най-добрата новина за Русия и руския народ. Факт е, че на територията на НАТО не е загинал нито един руски войник ! Факт е ,че на границата със страна от НАТО няма никакво напрежение , стрелби, смърт и война. Колкото повече НАТО около Русия ,толкова по-сигурно за руския народ !

118

...

преди 1 година

Епа *** тука са ми много смешни! Абре путита с путита, че вие какво си мислите бре!? Щч финландия и швеция ше стоят и ше си чакат реда путина да ги денацифицира и тях ли бре!? Еми българския народ го е казъл: Каквото сам си направиш и цяло село не може да ти направи!!! Та такива ми ти неща

117

Мюмюн

преди 1 година

До Хон Гил ДонХайде поредния пиян самовар се исказа неподготвен !! Абе товариш ! Ти не разбрали че вече на никой не му пука от вас ! И ако изглупите да нападнете още някой може вече географски да не съществувате !! Вашите меко казано фашистки мечти вече преминаха червената линияя и света ще одговори !!

116

linx

преди 1 година

До БългаринПълни простотии !! Русия вече няма да има контрол върху никого !! Нали това беше целта на Путин да изолира и обезличи Русия и той го направи !! А вие глупавите му викахте ура !! Това беше брилянтно изпълнена схема *** денацификацията на Русия от която на всички вече е писнало !! Другото са пиянски мечти и бълнувания на един фашизиран народ !!

115

Qanon

преди 1 година

... и няма значение за коя партия гласувате, ако не сте го разбрали до сега! Всички ТЕ имат един и същи шеф... там в американския бункер.

114

linx

преди 1 година

До АнонименИ какво ги чака ? Вие ще спрете да плашите хората около вас защото помни ми думата че на всички тези хора им е дошло до гуша от вас и един ден може и да ви сритат заедно със атомните ви бомби !! Вие защо си мислите че НАТО И Америка нямат атомни бомби ? Имат и то много по мощни и модирни от вашите за това просто вече кротувайте ! Никой няма намерение да ви напада !! Но явно вие руснаците сте имали подобно намерение и за това виете от ярост до небесата ! Никой вече не го е страх от в

113

Хон Гил Дон

преди 1 година

Ха-ха, 40 хил ковчега щели да трябват. И кога ше стане това бе тавариш? Ааа сетих се каква е тактиката на руснаците, те сега искат да видят как работят американските оръжия в Украйна, да видят къде са им слабите места (дори с цената на някой и друг убит солдат, но си струва) и след като ги разберат , мощно ще нахлуят. Хитро, а?