158

Гьобелс

преди 2 години

Радев стана за посешище с неговите "доводи" за поддържане на старите руски МИГ29 и срещу изпращането на военна помощ за Украйна. Без никакъв срам подобно на Гъобелс от 1941 г. "не трябвало да се помага на нападнатата страна, за да свършела войната по-бързо" (в полза на агресора разбира се !). А сега най-новата му опорка, лишена от всякаква логика е, че не даваме военна помощ на Украйна, "за да не се използвало българско оръжие срещу украинските българи там" ???

157

Бонго Бонго

преди 2 години

Райбев пръйдна

156

niki

преди 2 години

Тия кокошарници с крила по-добре да отидат за скрап и да си вземем още сериозните самолети.

155

Анонимен

преди 2 години

И за да продължа разсъждението от пост 208, що не ги пратим на украинците /те поне ще имат полза от тях/ и да изкрънкаме Щатите за някои от консервираните им Ф-ки? Отговор: защото в продажното ни племе, политиците са най продажните.

154

Анонимен

преди 2 години

Ох, маа му стара, що за нация сме бе?! Защо не купихме едни прилични ако щеш Ф-16 втора ръка - двадесетина на прелечна цена и да сме забравили преди години тая драма? Тридесет години комунисти от различни фракции - от кърваво червени до ГЕРБ-аджийски саботират авиацията ни. Сега ли се сетихме бе? Радев, 10 години беше командващ на ВВС - какво прави през това време? Сливи ли имаше в устата, или тогава ти беше удобно? Да унизително е да гледаме всеки дан подлите пезгръбначни политици.

153

рибока

преди 2 години

Четох тук статия от военни експерти,че поради санциите руснаците си ремонтирали техниката с чипове от съдомиялни и перални.Не може ли да заимстваме от техния опит?Нима се съмнява някой в екпертите?Армията ще купи ли съдомиялни и перални и да им взема чиповете?

152

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос - дошъл му е вторият акъл (като на българите)!

151

Анонимен

преди 2 години

Самолетите отпреди десетилетия нямало да могат да летят. Да, важно е. Това вижда, това говори. А вижда ли, че поколението, което сега взема съдбоносни решения, е само "не могат да летят", а и са лишени, съзнателно лишени, от знания, от образование, което да ги подготвя за умни решения. Моисей е въртял народа си из пустинята, за да изгубят памет, че са били роби. Нашите са станали роби след 30 години промиване на мозъци.

150

анонимен

преди 2 години

про даж ник

149

Българин

преди 2 години

След един месец фигуранта ще узрее за решението миг_овете да се дадат на Украйна.

148

Анонимен

преди 2 години

ами щио не ги даде на Украинците бе *** ватенка проста

147

мак

преди 2 години

Нова дума - подръжка. Вече не са забавни грешките на така наречени журналисти. Жалка работа сте.

146

карачанаков

преди 2 години

,,Подръжката на руските изтребители е невъзможна,, Ей сега вече си изкара боя попа е бесен ще има ШАМАРИТ МАСКВА.

145

Въпрос

преди 2 години

Като знаеш, че Миговете не стават, защо не ги изпратихме в Украйна и да ни дадат F 16, както стана със Словакия? Защо, бе джанъм? Защото ...... Русия ти каза друго?

144

карачанаков

преди 2 години

Черната станция пак се обади ,докато през 2020 г снел доверието си от правителството и ТВЪРДО искал да бъде сменено сега обаче искал МЕКО да ги разкара.

143

Българ

преди 2 години

Тогава закво правихте учения и загина човек???

142

Анонимен

преди 2 години

То пък и един премиер имаме. И за бостанско плашило не става.

141

?!?

преди 2 години

Този индивид не е моят президент. Тоя е единственият отговорен за разделението на нацията и положението в което сме.

140

Бай Дън

преди 2 години

Още утре можем да ви пратим F16! По мейла.

139

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен:Радев хубаво искаше Грипен, ама Боко не пожела тогава. Е сега ще си сърбаме попарата със старите F16, които още даже не са поръчани. Отново българска му работа. В случая Радев е прав.