105

Анонимен

преди 5 месеца

Кой е против Русия оати

104

Анонимен

преди 5 месеца

Само провокатори европейски и американски изруси телевизия радио само новини срещу майка Русия

103

Този

преди 2 години

много го държаха даже в Русия .

102

Какво да каже

преди 2 години

Ми нормално за един аутсайдер какво да каже то е нормално за такъв като него плюнки и да търси признание от новите господари

101

стьопата

преди 2 години

До АнонименЕ това е верният отговор! Адмирациуи !Самият Джордж Сорос, който е унгарски евреин му е забранено да стъпи в Унгария. Малко ли бели направи на родината си...?!

100

Нищо ново

преди 2 години

Какво да му кажеш на този човек? Г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат.

99

Anonymous

преди 2 години

Не може да сравняваш Орбан с Кирчо глу.пака , няма база за сравнение, единият слага народа си на първо място, другия слага САЩ/ЕС на първо място, няма повече какво да кажа!

98

11

преди 2 години

"Тоест той ще среже клона, на който седи." ------- Мдааа, само че Европа седи на Клона на Путин, а не обратното ...

97

Анонимен

преди 2 години

може да е отвлечен в киев, нали го мразели

96

Анонимен

преди 2 години

Брей, *** рия *** нагли до безобразие, ще ни размахват пръст, сега разбирате ли защо цивилизованият свят иска русията да я няма на картата? Никой не иска да му се размахва пръст.

95

До 116

преди 2 години

Откога на каруцата( 300 000 км, "нов внос") му се вика автомобил? Ще си строшиш пръстчетата да изкараш няколко сребърника плюейки

94

koko

преди 2 години

Скътал милиони в чужбина,сега се разкайва.Тоя филм сме го гледали.

93

Смешки

преди 2 години

ПОсредниците не могат да се примирят с факта, че рашките вече не могат да изнудват един дребосък като българия. Вият на умряло.

92

Анонимен

преди 2 години

Спрете го веднага петрола, този уралския е най-големия ***, а цената му е като на скъпия - време е да започнат да се внасят качествени горива които да не ни трошат автомобилите.

91

жорко

преди 2 години

До Анонимен: ББ продаде България. ББ е ***. Бг взема 250 млн долара транзитни такси, а има БНП от 65 милиарда. Таксите не променят нищо за българите. Но простакът ББ даде газ на Сърбия и Унгария (с наши пари), за да може последната да налага вето на всяко решение на ЕС. Последно - ЕС не може да приеме единна позиция по спиране на руския петрол, защото само Унгария го блокира. Това направи ББ. Куче руско.

90

До 111

преди 2 години

А, колко ли петрол ползвате? И колко точно от Русия? И него ли да си държи Путин, а ти с каруцата на дедо ти ли ще пърпориш?

89

ГОЧО

преди 2 години

В момента украинското правителство яко краде що кво може да се разграби от украина, затова тоя се е върнал там! Всичко ще стане ясно след като тая операция свърши и деянията на нацистите станат явни!

88

само факти

преди 2 години

"Киро разказа играта на "бизнесмените" и "бизнесдамите" в БКП-БСП, а с посещението си в САЩ буквално унищожи русоробите на Гъзпром" __ Безпартиен съм и няма да коментирам написаното, а ще цитирам Politico, който тази нощ съобщи, че в САЩ се развива енергетически кошмар, поради бързия ръст на цената на газа. Можете ли да сумирате две + две? В условията на енергетически кошмар за кого ще мисли американското правителство? За нуждите на собствените си граждани или за обезпечаване на БГ с евтин газ?

87

Анонимен

преди 2 години

България може и без Газпром.Не консумираме чак толкова много газ,че да им се кланяме на тия руснаци.Да си го държат щом искат!Освен това може да се сондира по нашата територия за газ и да минем и без внос.

86

Анонимен

преди 2 години

До ББ Русия заобикаляше бг ако ББ не иска южен поток. Русия не е изнасилвала бг. Тиквата сама поиска турски поток, защото ако заобикалят, бг губи кинти.