72

Кръстьо

преди 2 години

Ако искаше само това - можеше да изличи Англия ... Хем всички ще се радват, хем ще се страхуват - какво по-хубаво за уважение ?

71

павел

преди 2 години

А бе не сме ***, Русия ни създаде държавата, иначе щяхме още да сме вилает.Когато бяхме с СССР /Русия/, бяхме 9 млн., сега след 32 години "демокрация и свобода от Русия" в съюз с Америка и Брюксел сме под 7 млн. Ето резултата от влизането ни в ЕС и НАТО !

70

Анонимен

преди 2 години

първата страна в света която вкара на топло многото генарали за корупция това е русия тоя глеб открадна непомалко тези генерали и затова избяга от русия всички предатели на народен съд в русия

69

Влади-Мир

преди 2 години

Всеки с мозък в главата, може да види дълговете на т.н Г7 може да види за сметка на кои народи ги взимат...другото го оставям

68

Анонимен

преди 2 години

Всеки с мозък в главата си може да сам да си отговори, какво "бъдеще" очаква Путинова Русия.. в подобна международна изолация.... Навсякъде цивилизованите хора гледат да се разбират със съседите си и да си правят купони и веселби, а тоя пcиxoпат изби хиляди украински и руски войници за да си задоволи мегаломанските амбиции..Поколения руснаци ще си патят от последствията, които ще бъдат брутални след капитулацията на Мордор.

67

Анонимен

преди 2 години

Путин ще бъде ликвидиран или мъртъв до края на годината и с това ще приключи войната. Иска се време руснаците да осъзнаят, че диктатора провали бъдещето на поколения занапред в Русия.

66

Влади-Мир

преди 2 години

Истината е само една!!! Ядрените оръжия са в Русия, ресурсите са в Русия, целия Свят без 18% от населението и най-големите длъжници на Планетата е със Русия

65

K.Коцев

преди 2 години

Най-после няпкой да каже истината - браво ! На този човек вярвам много повече,отколко то на Путин,Рогозин,Лавров,Песков и другите взети заедно !!! Непрекъснатите лъжи на кремълската пасмина и умишленото медийно затъмнение наложено над руските медии от 24 февруари дават погрешна информация на руския народ за войната и всичко свързано с нея !!!

64

1

преди 2 години

Иронията е, че се страхуваха от него повече преди да разберат колко е реалната му сила. Сега вече никой, който е силен, не се страхува от него. Нито НАТО, нито Китай, нито дори Индия.

63

Анонимен

преди 2 години

Никой не се страхува от фалирала голташка държава с БВП на глава от населението след санкциите 1/2 от този на бедна България. Имали ядрени глави, ама ракети за тях няма, другаре. Само 3-4 за парада срещу 6000 само в САЩ.

62

Анонимен

преди 2 години

Путин чете доклад. Изведнъж някой в залата кихва.- Кой кихна? (мълчание...)- Първи ред, стани! Да се разстреля!Бурни аплодисменти.- Кой кихна? (мълчание пак...)- Втори ред, стани! Да се разстреля!Дълго нестихващи аплодисменти.- Кой кихна? (мълчание...)- Трети ред, стани! Да се разстреля!Бурни аплодисменти в цялата зала, всички стават, възгласи "Слава на великия Путин!"- Кой кихна?- Аз, аз... (ридания...)- Наздраве, другарю!

61

Анонимен

преди 2 години

До 51. "Теретурялна" отбрана??? Е, не , това вече изби всичката риба. В мненията в днес.бг цари потресаваща неграмотност, но чак такова чудо не сме виждали.

60

Анонимен

преди 2 години

До 42. Да, бе. Всички се страхуват от САЩ и затова се чудят как да додрапат да работят и живеят там.

59

Анонимен

преди 2 години

До Васил 34. А на теб явно ти плащат по 10 рубли и затова си икономичен пишеш един и същи пост по десет пъти на ден под различни теми. На следващия ден - пак. Сама, не така! Ще ти спрат хонорарчето от тролската ферма.

58

Анонимен

преди 2 години

До 1. Да, той е вдървена китка, разкашкан мозък и стъклен поглед. Кукличка. С ботокс.

57

Анонимен

преди 2 години

Иска, ама не става. Цял свят му се подиграва и го чака да освободи земята от зловонното си присъствие.

56

анонимен келеш

преди 2 години

Руски тролейбуси:):):)Ман Сити стана шампион на Ахглия бе:):):)Реал Мадрид на Испания и Байерн Мюнхен на Германия:):):)Вие пак с тоз *** ни занимавате и плашите гаргите с разни сарми,кинжали,сатани и разни други безаналогови бомби:):):)

55

Кеуфйек

преди 2 години

Ей тоя Путин много зъл бе. Само мустафата и сащ много добри. Бааа

54

Лллл

преди 2 години

Мачкай Путин !!!

53

Анонимен

преди 2 години

Всеки диктатор завършва трагично и жалко. Страхливците и комплексарите проявяват най-голяма жестокост