9

Анонимен

преди 1 година

Е да държавата от някъде трябва да пълни хазната.

8

До възмутения

преди 1 година

Много червено си възмутен! Виж колко са скочили приходите в търговския баланс и тогава ми кажи Украйна ли е виновна, а? И какво, герб ли ще на оправя - на кого тия ла?

7

До Възмутен

преди 1 година

ГЕРБ щеше да вдигне акцизите двойно, повярвай ми! Такава гнycнa пacмuнa няма!

6

Вьзмутен

преди 1 година

Явно трябва да платим оръжието за украйна ние бьлгарите дето уж не се изнася с акцизи ддс та промяна в цени

5

Вьзмутен

преди 1 година

В цяла европа освобождават от акцизи стоките за ежедневна употреба тук ги вдигатНе сьм по протестите но вече ще участвам на всеки протест срещу това - антибьлгарско правителствоНадявам се герб да ги свали

4

Анонимен

преди 1 година

Депутатите не пушели и акцизите, цените на цигарите пак нагоре . Всички закони подобни и се спасява държавата .Тяхната държава. Който не му харесвало, да си вземе чуждо гражданство ,ако може .А за това ,че годишно от страната излизат около 180 хил.българи повече от влизащите в страната никой не говори .За да има държава трябва да има и хора .Те са хората ....Докато влизащите в страната се въоражат .

3

Анонимен

преди 1 година

дават на едни като удрят други. ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНАТА????

2

тъй тъй

преди 1 година

Правилно,другарю!Ква е тая уравновиловка,на всички по 60 лв!?На пенсиите по 1,200 лв ще се дадат по 120 да не мизерстват!А на по-малките по 400 ще им дадете по 40,да не преядат случайно!Много правилно!Да сте ми живи и здрави всички комунисти,че без вас няма светло бъдеще!

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ИМАТЕ МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ УКРАИНЦИТЕ НА СЛЪНЧАВ БРЯГ