327

gkhjlkj;k

преди 1 година

тия азери големе лапнишарани ще се окажат! 4 пъти по ниска цена..... !!!

326

Анонимен

преди 1 година

До за наш късметАзерите препродават руски газ, ако някой не знае! Хаха! Да не говорим този втечнен газ дали също не е руски?

325

Анонимен

преди 1 година

Кажете цена! Два пъти, четири пъти. Следващото интервю 5 или 6 пъти ще кажете! Интересно ми е като се спука "балона" какво ще излезе? Нещо като "Викът на украинската майка"сигурно?

324

Анонимен

преди 1 година

Честито промена българи. Хлеба вече е с новата си цена, сиренцето в капана за " мищки" тоже, така , всеки ден промени на цените. Доволен народ, радва се на обещания за светло бъдеще.

323

пияница мистик

преди 1 година

И 'кво? Като почнем да внасяме азерски газ на 4 пъти по-евтина цена си мислите, че нещо ще поевтинее ли? Ами! Просто някои хора ще станат 4 пъти по-богати :)))

322

за наш късмет

преди 1 година

3-тополовците от Брюксел клекнаха и решиха вчера да плащат на Русия в Рубли, така че ще има газ, щото ако чакате газ от САЩ и от Азерските резннняци .... бая щяхте да ги чакате корабите на Кире-Умника от Харвард

321

Анонимен

преди 1 година

По новините само мазни лъжи, в магазина кошмар! Оставка на крадците загробили България за няколко месеца!

320

"Putinofil"

преди 1 година

mda Добре е да правиш разлика между литри втечнен газ и кубически метра газ. Невежеството ви няма граници тролчета , или така ви се плаща да манипулирате общественото мнение.

319

мда

преди 1 година

Тея танкери превозват до 250 хил. куб м., а България консумира 3 милиарда кубика. 12 000 танкера. Това Ленче ни мисли за гламави.

318

хахахааааа.......

преди 1 година

Азери купува газ от Русия

317

шопендар

преди 1 година

тия сладури начело с барон мюлхаузен обещават светло бъдеще само да останат на власт докато изпълнят задачите за които ги избраха 2 месеца преди изборите

316

Анонимен

преди 1 година

Уважаема како Ленче, как ще дойде този газ в България, по кой газопровод? и колко ще са таксите за транзит?

315

Нета

преди 1 година

Това в Гугала ли го прочете ?

314

незнайко

преди 1 година

ПО КАКВА ТРЪБА ----АЗЪРБЕЙДЖАН Е ОТКАЗАЛ ДОСТАВКА НА ГАЗ ЗАЩО ЛЪЖЕШ

313

Бориславовна Леночка

преди 1 година

Игра с думите - "Отрече да има силен натиск", но не е отрекла да има натиск. СПред тях не е силен, а поред нас е достатъчен.

312

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ТАЗИ ДАЛИ СЕ ОСЕЩА КАКВО ЩЕ СТАНЕ С НЕЯ КОГАТО НЕ Е ВЪВ ВЛАСТА? СПОРЕД МЕН НИЩО ДОБРО НЕ Я ОЧАКВА КАКТО И КИРО И КОКОРЧО.

311

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТАЯ БОРИСЛАВОВА ДАЛИ ЛЪЖЕ НАГЛО? ЩЕ ОБЕЩАЯТ ДАЖЕ БЕЗПЛАТЕН ГАЗ САМО ДА НЕ ОСТАНАТ С ГЛАВА ПО НИСКИ ТЕЯ ПРОДАЖНИ УПРАВЛЯВАЩИ.

310

натовски лентяй

преди 1 година

айде стига с тез ниски цени все ниски и все плащам е по-скъпо и по-скъпо

309

Dazy

преди 1 година

Противно на бравурните обещания на премиера Петков след срещата с вицепрезидента на САЩ Камала Харис, Вашингтон ще достави на България само два танкера с втечнен газ, защото основните обеми са запазени за по-важните страни от Европейския съюз. Доставката на пълния обем резервирани мощности от азербайджански газ ще стане възможна едва от 1 юли, след пускането на интерконектора, и обещава да покрие едва 40% от необходимия за българската икономика газ.

308

Обективен

преди 1 година

Сипят лъжи,за да си вдигнат рейтинга на партията. Тя и Нинова преди месец каза,че има зърно за две години в складовете,а оня ден Кокорчо пък каза,че има зърно до новата реколта. На кого да вярваме,вече?