182

да ми ядеш хуя!

преди 1 година

това остана!

181

Бойкот

преди 1 година

Работещите бедни да не си дават последната стотинка и левче - пълен бойкот никакви почивки и никакви заведения.

180

За Бога Не ходете

преди 1 година

Не ходете подготвяйте се за жестока зима и хипер-инфлация. На почивките с евро пари да си ходят украинците - бежанци настанени в луксозни хотелчета.

179

Нормален работещ

преди 1 година

Всички работещи хора с честен труд изкарващи си парите НЯМА да могат да отидат на НИКАКВА почивка. Инфлацията и задаващата се криза това е пълна лудост да се пилеят пари по почивки. Това си е привилегия на богати тузари с много пари от кражби и експлоатация на роби.

178

пияница мистик

преди 1 година

Не че нещо, ама не виждам причина, ако си местен и познаваш рибарите с лодките и пазаруваш всяка сутрин директно от тях, вземеш си едно професионално, голямо барбекю на дървени въглища, олио на едро в големи разфасовки какво те бърка войната в Украйна? Вярно, че за фритюрника ще плащаш малко повече ток, ама той не е трифазен все пак. А риба пък на скара от въглища става убиец. Ама българина е свикнал да е 0вцa и пак ще иде на черноморието вместо някъде на по-евтино в чужбина

177

Сиромах човек

преди 1 година

И газовия ми котлон е багажника, и шезлонги и чадъри, и автохладилника, и даже "къмпинг баня". Ама то 5 порции цаца ми е горивото Русе-Камчия-Русе. Що да не си купя цаца за 1 лв. и да си я изпържа на място? А вечерта за два часа да си се прибера и да си спя в леглото. Утре като искам, тръгвам в 8:00 и в 10:00 съм отново на плажа.

176

Архангело Сатанясъл

преди 1 година

Като по времето на Костов и Виденов , първо ще започне от 10 лева порцията и може да края на сезона да стигне 100 лева , защото Киро и Асен ще са убили българската икономика и ще се мъчат да направят хипер инфлация с която да направят банкнота от 1 000 000 000 лева (един милиард лева с които ще можеш да си купиш хляб и кафе от кафе автовтомат! Ще бъде с облика на двамата антибългарски политика , аклеветили най почтенните политики и политици в страната !

175

Архангело Сатанясъл

преди 1 година

Като по времето на Костов и Виденов , първо ще започне от 10 лева порцията и може да края на сезона да стигне 100 лева , защото Киро и Асен ще са убили българската икономика и ще се мъчат да направят хипер инфлация с който да направят банкнота от 1 000 000 000 лева (един милиард лева с които ще можеш да си купиш хляб и кафе от кафе автовтомат! Ще бъде с облика на двамата антибългарски политика , аклеветили най почтенните политици в страната !

174

ХФ

преди 1 година

"В китно ресторантче ... пържена цаца 7 лева, порция пържени картофи 5 лева, наливна бира 3 лева."И това в идеалният случай. Ще ги надуят хубаво цените, няма милост към клиента.

173

Реалист

преди 1 година

Каквото и да струва цацата, ще струва в Гърция, не в България..

172

европееца

преди 1 година

нали компесация дават н абизнеса и ДДС им свалих аи пак нагоре затова и туристите бягат към Турци яи Гърция-те в франция от картички и сувенири оборота им е по-голям от нашия туризъм

171

Анализ на клипа

преди 1 година

Миналата година ми се наложи да посетя Влас за 5 нощувки. 5 вечери и 5 обяда в различни ресторанти. за 10 хапвания 5 пъти отвратително, 3 пъти лошо , 1 задоволително и само веднъж беше добре. Съжалявам , но нямам нерви да повторя. И на други места по света съм имал лошо обслужване , но от 10 посещения примерно 1 или 2 да са лоши, тука от 10 , 9 лоши.

170

Ники Картера

преди 1 година

До Олинклузив 40 леваВзриви си къщата, качи си семейството на колата и ела да те приютя. Работа ще ти намеря в сервиза. Жена ти ще поеме градината. Ако не искаш ще взема украинци.

169

Кольо Пейчев

преди 1 година

Българското Черноморие и тази година ще е недостижимо за мен. Пак няма да тръгна натам, а надолу към Бяло море. Кеф ми на бара на плажа, кеф ми на таверна, кеф ми на терасата. Бирата Митос е по-добра от Каменицата. За рибата да не говорим. Няма да се ядосвам на българските тарикати, които за два месеца искат да избият печалбата за цяла година. Няма да има руснаци. Само още малко да се стопли.

168

Олинклузив 40 лева

преди 1 година

Предполагам и ние ще почиваме олинклузив за 40 лева на ден като урките. Ние с какво сме по-богати от тях а и на всичкото отгоре сами си ги плащаме. Предлагам в знак на протест никой да не резервира ако му предложат цена над 40 лева за олинклузив. Поне аз ще го направя!

167

Анонимен

преди 1 година

Да добавя и че това няма значение, защото плажът ти е плаж, един резервоар ти стига, а в тези времена, това не е без значение и ще си изкараме много весело.

166

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Прощавай но не ти вярвам, цените са с едно 50 еврака нагоре.Не е променена, ако и преди си плащал по-високата цена.

165

Анонимен

преди 1 година

Българите ще плащат сметките на фашагите от Украйна които ще си хапнат и пийнат и ще си тръгнат неплатили. И никой не може да им каже копче бягат от войната и нямат пари.Ще бъде голяма веселба. Хей тая цаца на сьомга я направиха *** деликатеса и *** филето в нея.За това всеки да си наляга парцалите и кой от къде е .Щом цацата е толкова скъпа колко ли е скарата и наливното винце?

164

Анонимен

преди 1 година

скъпотия и плуваш в л.а

163

Анонимен

преди 1 година

все тая колко е цацата, тази година няма да се ходи на море