47

Анонимен

преди 1 година

Тия няма ли най после да съберат оръжието от *** и пульо. Всеки ден някой изперква и започва да стреля по невинни хора. Не е нормално да си купуваш оръжие все едно си вземаш хляб. Що за държава е това.

46

Анонимен

преди 1 година

За това са толко добре, защото имат закони и ги спазват.

45

Lina

преди 1 година

Докато с кроасани и кафе в селския супермаркет всеки може да си закупи оръжие- така ще е.

44

Анонимен

преди 1 година

Християнските културни особености в действие

43

Анонимен

преди 1 година

До ???? - Америка беше МЕЧТА за много хора , когато беше наистина олицетворение на СВОБОДАТА , ДЕМОКРАЦИЯТА , МЕЧТИТЕ и ВЪЗМОЖНОСТИТЕ , и преди да станат световния интриганти изнудвачи , без мярка за нормалност и морал ! За твое успокоение ти отстъпвам мястото си в самолета , защото вече дори и НЕ мечтая и да стъпя там !

42

Натовеца

преди 1 година

Год блес кравария!

41

????

преди 1 година

Много знаете и много разбирате. Чудно ми е колко от вас са били в САЩ .Ама те и Американците ми разправят как е в БГ . Защото били много информирани.

40

Анонимен

преди 1 година

Това са хора които са злобни , прости , алчни и лицемерни до безумие , и затова се стремят да превърнат всичко в хаос , за да го приравнят до тяхното примитивно мислене ! Най-страшното , е че такива като нас се мъчат да им подръжават , само дето не можем да се усетим че това ще унищожи всичките ни претенции за история и нюкакви оретенции за култура !!

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 - За какво да има санкции ?! Това там си е ежедневие , култура и начин на мислене , затова оръжието е второрто най-купувано нещо след хамбургерите и стековете ! Тези хора нямат история с която да се похвалят , нямат култура за нищо друго освен войни и разрушения , живеят в агресия и животински инстинкти и затова целият свят им е крив - Кой още не го разбира ?! Те затова се опитват да " демократизират " ( по тяхному ) хилядолетни държави и ги наричат диваци ,а всъщност всеки вижда

38

Анонимен

преди 1 година

Значи да пресметнем...10 убити, от които 11 афро и двама бели. Както казал старшината от един виц "Аз така, приблизително".Май мисирkите не са ходили в първи клас. Макар че то толкова смятане и в градината се учи.

37

Прави впечатление,

преди 1 година

че когато бял атакува черни, властите моментално обясняват нападението с расова омраза, без да са разбрали от какво е продиктувано. А когато черен атакува бели, обичайно е в "амок", в краен случай "няма информация за причините за нападението". Равенство и демокрация, ама друг път! Ако семейството на младежа е убито от черни, той би трябвало да бъде третиран като жертва, а не като престъпник!

36

Анонимен

преди 1 година

Санкции ще има ли сега за. Сащ?!

35

Владимир Путин

преди 1 година

Тръгнали света да оправят, а вкъщи още бият неггррите. Че и ги застрелват дори. Така няма да стане, дрогаре говедаре.

34

УМЕН

преди 1 година

Убил е и двама бели за да не го обвинят в расизъм. Сега просто ще каже че е бил в амок и ще мине по тънката лайстна.

33

ХАХАХАХАХА

преди 1 година

На този ще му платя лично за да повтори упражнението си в министерски съвет

32

Българин

преди 1 година

Бог да ги прости загиналите. Но либерастката пропаганда веднага използва случая за да бичи опорки. А последните няколко нападения извършени от чернокожи, защо не са от расова омраза - включително атаката в Ню Йорк-ското метро?! Пълно лицемерие !!

31

ПОСЛЕДНА ИНФОРМАЦИЯ

преди 1 година

Семейството на Убиеца е било ограбено и убито от***!! Човека е бил във временно умопомрачение . Убийствата 1-ва степен ще отпаднат и ще бъдат заменени с убийства 3-та степен.

30

АНГЕЛ

преди 1 година

Как така е на расова основа като убиеца е бял и има 2-*** бели сред убитите

29

Расово мотивираният

преди 1 година

екстремизъм при белите е резултат от "демократичната" политика на държавите, които толерират неспазването на обществените правила от черните, т.е. този вид екстремизъм е отчаян опит да се възстанови общественият ред. А при черните е обратното - стремеж да се разруши цивилизованото общество, за да се върнат обратно в джунглата, от която са дошли. Само не разбирам защо "новият световен ред" подкрепя второто и заличава хиляди години цивилизация.

28

Анонимен

преди 1 година

Убиеца азиатец ли е, щом е убивал и бели и черни, пък е расистко?Много информативно, няма що....