87

ББ

преди 1 година

поредният турльо...лошите американци...и добрите руснаци ...убиваши православни деца в Украйна...и за какво?...заради лудостта на един луд старец!планува...създава колони в Свободният свят...агенти...убийства...заплахи...медии...и кога САЩ решат да тръгнат...няма да им отнемат повече от 24 часа...дърпат дявола за опашката...голяма грешка е...Свободният Свят не е...Украйна!!!ядрените ви нямат стойност!обричате народите на русия на...смърт!!!

86

ГОЧО

преди 1 година

рАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ ГИ ЗАПЛАШВАТ, ТЯ аМЕРИКА САМО ТОВА МОЖЕ В СВОЯТА ПОЛИТИКА!

85

Анонимен

преди 1 година

Тия руснаци все някой ги заплашва. Бати и позьорите.

84

Анонимен

преди 1 година

На много ниско ниво слезна САЩ, въобще цял свят. Високите етажи се налазиха от посредствени алчни хора, което не води до нищо добро.

83

Анонимен

преди 1 година

руските дипломати направо да ги тричат! Това е добра практика!

82

Анонимен

преди 1 година

Сега пък жертви ли станахме. Те ви търпяха номерата, ама всичко си има граници.

81

Анонимен

преди 1 година

Сащ са страхливци.Едно руско посолство не могат да превземат на своя територия.Реално нямат нито едан спечелена сухоземна операция.Винаги ядът бой.Силни са само в Холивуд.

80

Ами ше ги заплашват. Като се опитват да си разиграват коня, като в България, но в САЩ за подобни работи не само заплашват, но и бият и трепят. Това да не са хората на Чорапа или ония динозаври от ДС. Въпреки, че и на тях им идва времето. Няма къде да се скрият.

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 Пишеш:"А Русия е наша Европейска държава!" Да, ама не! русия е била, е , и ще бъде азиатска *** с претенции. Всеки път, когато някой проевропейски владетел, или президент на русия/ссср наложи европейски ценности в расия го следват десетки тиранични царе и диктари, които отново връщат расия в азиатско-рушняшката ***. Затова политиката на русия е агресивна и налагана с терор, убийства, гладомор, изселвания, геноцид...и вечни жалби за измислени заплахи от Европа и Америка.

78

тя

преди 1 година

Подли и алчни са американците !

77

Анонимен

преди 1 година

Гърците са били черни, когато идват от Африка. Те заварват местното бяло население, което се е именувало беласци т.е. бели хора. На гръцки беласци се променя на "пеласги".По-късно сме ги цивилизовали. Културата на древна Елада е смесица между културите на древните беласци и на древните египтяни. Т.нар. "гръцка" митология си е всъщност наша. Македонците не са били гърци, а беласци. Столицата им се е казвала Бела или Бяла, на гръцки се превръща в Пела. Александър е наш.

76

От 86

преди 1 година

НЕ СМЕ СЛАВЯНИ*

75

До 76

преди 1 година

Ами ние сме славяни(склаби-роби). Ние сме пеласги-беласи, по-късно наречени траки и българи. Ние сме коренното население на тези земи.

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Не за долари, за рубли се правят на клоуни.

73

1984

преди 1 година

Никой не държи насила руски дипломати. Като се чувстват застрашени да се прибират в расия, хиляди мечтаят за работата им... *** са така от векове: нападат, убиват, унищожават, подлагат на геноцид и... плачат, с крокодилски сълзи, колко са тормозени и заплашвани от всеки, който не желае да живее като тях или да работи за тях. Новата опорка е, че как "горките" *** се страхуват... А, не се страхуват да убиват жени, деца и старци в Украйна, Сирия, Абхазия...и заплашват с ядрени оръжия

72

Анонимен

преди 1 година

Те руските дипломати да не са като Елена Поптодорова и Соломон Паси,та да се продадат за няколко долара...

71

Анонимен

преди 1 година

Четох,че на 24-ти май Кирчо щял да ни предаде официално като обяви подкрепата на България за влизане на Македония в ЕС.Да видим...ако го направи наистина значи си е предател и няма повече работа в България.

70

тя

преди 1 година

Америкавците винаги да купували всеки и всичсо за своите цели !

69

Караджа

преди 1 година

Търсят предатели сред Руснаците, някои като Боко и Кирчо. Тоя път не познаха, чест и уважение към Руските ми приятели.

68

Анонимен

преди 1 година

В украинските учебници французите,турците,испанците и даже евреите произхождат от Украйна.След някой и друг век по същата логика в уикипедията и в някой учебник може да пише как българите произхождат от американците примерно.Знае ли човек...Ние 500 г. сме били поробени и сме си опазили историята.Историята не е само в учебниците,уикипедията и скалъпените по политическо нареждане книжки.Историята се предава от родителите на децата.Едно време е било с песни,обичаи и т.н.