47

Анонимен

преди 1 година

дърт вазелин купи си ковчег

46

Кремълска

преди 1 година

Те напускали варварите да сеят смърт из Украйна, ама на Запад били "истерични" за тяхната агресия! Сигурно те се усмихват и се радват на това , че са сринали цели градове със земята! Антихрист в чист вид!

45

НОМЕР 1

преди 1 година

Колкото и да си чешате езиците - от тази Война има една много важна Победа - Руската Армия срина със Земята Лабораториите на сина на Байдън в Харков - тоест КОВИД е ПОБЕДЕН - спасени са Милиони Животи в Света - поклон .

44

Истината

преди 1 година

Руският Рибентроп съвсем е изпушил и говори единствено глупости. Жалко, че международния трибунал за военни престъпления, пред който ще застане не може да налага смъртно наказание!

43

Някой

преди 1 година

Този динозавър от средата на миналия век спокойно може да играе ролята на Берия! Как ще има "предатели", като ще започне да ги застига Новичок един по един! И техните семейства! Това звучи по-скоро като заплаха, да не им лепнат клеймото ..."предател"!

42

Паню Баирски

преди 2 години

Абсолютно всички са шпиони и предатели - руснаците трябва да се изгонят отвсякъде!

41

Анонимен

преди 2 години

Основната "задача" на руската дипломация винаги е била шпионска дейност, а тя се използва от настоящия режим за терористични и противодържавни дейности на територията на целия цивилизован свят. Този човек има основна заслуга за ставащото в момента. А "предатели" явно са се намерили, защото Запада знаеше с точност до няколко дни кога ще нападнете Украйна.

40

Лошо, Седларов, лошо

преди 2 години

Хм, доста... експерти, (с извинение) са се изaкaли под статията.

39

Анонимен

преди 2 години

Вече няма бесилки демокрация е сега вече има много по хуманни методи

38

Анонимен

преди 2 години

Лавров заслужава въже като Рибентроп.

37

Т. Генчовска

преди 2 години

Лавров е човек който заслужава Нобелова награда за външна политика

36

Анонимен

преди 2 години

Ларвов има ларви в главата и те го командват. Наплюла го е конска муха.

35

Русия ли?

преди 2 години

Страната на лъжите!

34

Джедай Мастър

преди 2 години

Сенилният дядка миналата седмица каза, че Израел са фашисти, само феновете на копейкин му се кефят.

33

куция кон не е на

преди 2 години

себе си.

32

Анонимен

преди 2 години

"ние спешно оказахме помощ за завръщането в страната на онези наши граждани, които се намираха в чужбина." Че кой пък е искал да се връща в Русия? Видяхме обаче, че напълниха самолетите да бягат кой къде можа. Що не ги подпомагате тях?

31

Друг

преди 2 години

Ама много уродлив тоя бе!! 🤮

30

мразя рашки говняшки

преди 2 години

щом руснаците поддържат Путин и те са като него.. Никаква милост за тях..

29

Анонимен

преди 2 години

Да поговорим за руския народ. Путин почна самосиндикално да променя конституция, руския народ си трае. Путин си нареди картите да управлява доживот, руския народ си трае. Русия е оглозгана от олигархичната мафия на Путин, руския народ си трае. На руснака му забраниха да нарича войната война, руския народ си трае. У нас в България не е рай, но никога няма да допуснем нещата които допусна руския оффчи народ. И това е защото тука е демокрация, а там тирания.

28

До?!?

преди 2 години

Руският народ е виновен, толкоз, колкото и ти за твоите политици. Няма как да обвързваш народ с управление. Но....там е проблема и затова има война. Някакви хора като теб са си внушили да няма Русия. За такива като теб е все едно дали ще има Украйна, важно е да няма Русия. Е, няма как.