92

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Хм, странно! В речник "ДНЕС" глаголът "рреежжем" е анатемосан.

91

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Другаре, какво става с "нашите" ? Уж все напредват и все превземат, а изведнъж - хоп, изчезват с вся овенна техника. Значи, задачата на руските войски е като задачата на КГБ - не Щит и Меч, а Меч и Щит, което означава, че най-напред ще *** глави, а като ни нападнат ще се браним. Интересна психология шета из руската душа, много интересна и ретроградно-престъпна.

90

Анонимен

преди 2 години

азовци окупираха руски град Магадан. не вярвате ли? питайте украинците. но магаданци за това все още не знаят.

89

Анонимен

преди 2 години

украински бежанците от горрда харков да продължат да почиват в България

88

Анонимен

преди 2 години

И да ми слагаш минус все тая. Пропагандата е много жестока. Троловете как да им помогне човек. Когато се пише за пари се лъже. Троловете хем лъжат за пари хем си вярват. Жалка картинка. Драскайте си бе.

87

Московията

преди 2 години

Айде, следващия парад, на червения площад-украинската аро ще марширува..

86

Анонимен

преди 2 години

До анонимен "Толкова..." много пари/оръжие са наливали САЩ и НАТО в Украйна години наред преди войната че не е за вярване а сегашната "военна помощ" и омразата на Запада срещу Русия е безпрецедентна. Европа получаваше евтини суровини от Русия но Запада насъскван от САЩ запична Пропагандна говорилня срещу Русия и се стигна до война на фона на милитаризацията на Украйна в особен размер.

85

Анонимен

преди 2 години

Толкова се изложиха рашките, че едва ли не ги мислим за аборигени, но сами си го направиха :))

84

Анонимен

преди 2 години

Сигурно опасно оръжие подготвят..

83

Анонимен

преди 2 години

Как така се случва като се изтеглят руските войски и украинските веднага правят настъпление и контра атака, защо не го правят докато още са там.

82

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг май вече никой не ви чете , като гледам броя на коментарите ! Сами си го направихте с вашата пропаганда на фашизъм

81

Анонимен

преди 2 години

Предполагам, че руснаците ще изчакат да бъдат атакувани от нововъоръжените части. В полето, далеч от жилищни квартали, в които да се крият герои Украини. Но може и да греша.

80

Руската безаналогова

преди 2 години

Армия си плю на петите.Това не са либийци и сирийци..

79

рибока

преди 2 години

Как ще ги победят след като не ги преследват като са се оттеглели.Ами чрез изявления,в това ще да е тайната.Истината е горчива - няма с какво,а руснаците вече се пазят и с малкото си войски там обстрелват ту един,ту друг,после пак първия район с надеждата без много зор даси дават украинците да хвърлят оръжието до края на годината.Нали умуват върху плана на Путин - времето работи за него,а санкциите правят мира вече нежелан от него,тъй като с него няма да бъдат свалени,а ще траят 45 години.

78

ГОЧО

преди 2 години

Цялата Украина се разпада благодарение на приятелите от запада, само ЗЕЛ КО побеждава наред и скоро ще събори кремълските кули и ще сбъдне мо кри ят сън на запада!

77

Анонимен

преди 2 години

Нацитата са заклещени в Харков.Няма мърдане от там.Никакви помощи не достигат до тях изпратени от западна Украина.

76

r3v0lv3r

преди 2 години

Руснаците не отстъпват, те просто напредват в обратна посока. Нормално е да не могат да удържат тези теротирии, изпратили росгвардейци и събрали наборници от ЛНР, които за първи път държат автомат и ги пратили да държат позициите.

75

бай работник

преди 2 години

За парички Ократа продава майка си и баща си!

74

Анонимен

преди 2 години

Харковска област е под контрола на РФ.За какво им е да щурмуват града.Нацоиналистите от Харков не могат да излязат от града.

73

Morski

преди 2 години

Рушия отива в... историята! Идва време ново-появата на Новгородско, Московско, Петербургско..... Государство! Много скоро в Рушия ще има огромна ДИФУЗИЯ и тотален разпад! Само Путин да ГО УМРЯТ и борбата за отричането му в паралел с дистанцирането и властово разпределение ще стане лавинообразно!