116

Нато нарушава

преди 2 години

споразумения, нормално е да има адекватен отговор.

115

Bjal

преди 2 години

Ама тези умници вьзхваляващи нато мислят че в момента русия води воина не мили мои молете се наистина да не я обяви защото няма да остави камьк вьрху камьк слава на Русиа пазителката на христянството

114

Анонимен

преди 2 години

Иенс Столтенберг трябва да се махне и да се разпадне НАТО.

113

Анонимен

преди 2 години

Народа от Европа трябва да се обедини и като огромно цунами да изрита НАТО въобще от континента. Иначе европееца не го чака нищо хубаво. Ще хвърчат ядрени ракети при което няма да оцелеем и да се сърдим на когото и да било. НАТО гледа сеира. За НАТО е важно Русия да я няма, но ние живеем в Европа. Искаме мир.

112

Анонимен

преди 2 години

Много взеха да плачкат руснаците? Що така не им върви нещо?

111

Мен

преди 2 години

Ще отвърне с мрънкане.

110

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Нормална реакция на Москва.Все едно съседът ми срещу мен да разположи някаква въздушна пушка срещу терасата ми.Ами при първа възможност вадя моята и го целя в десятката!

109

Анонимен

преди 2 години

До майтап - ами....има Куба, Венецуела....ако някой си мисли, че руснаците не го имат като възможност - явно е г луп ак

108

Аз казах

преди 2 години

*** проскубани , от далече лаят свирепо , а кат видят тоягата пищят на умрело

107

ГРОБАР

преди 2 години

И НАТО ще гледа ХА ХА ХА .

106

Анонимен

преди 2 години

е стига с това НАТО,ще предизвикате ядрена война

105

Анонимен

преди 2 години

Когато Господ иска да накаже някого първо му взема акъла и го кара да напада съседни държави

104

истина

преди 2 години

Москва нямаше враждебни намерения и нямаше да напада Украйна а само си правеше маневри с 200 хилядна армия и накрая без да иска навлезе на 24 февроари и започна да руши украински градове да избива граби и изнасилва

103

Анонимен

преди 2 години

а сащ да се замислят за Куба и Венецуела - руснаците нямат там ракетни бази, ама имат тайни пристани за ядрените си подводници

102

Анонимен

преди 2 години

Москва няма враждебни намерения, но това не пречи на лидера на демократичното болшинство в палатата на представителите Стени Хойер да каже, че в този момент Вашингтон води война, поради ситуацията в Украйна. Никой не го дърпа за езика - той сам си призна.

101

До 113

преди 2 години

Терорусите до границата с Полша могат да завземат всички публични домове и студия за порно филми с ефтините си уруспии!!! Легендата за славната, модерна руска армия остана да живее само в главите на българските русофили! Даже руснаците вече се базикат с "успехите" си! А масовото напускане на воеенослужещи е факт! Чудят се как да попълват редиците със сирийци и кюрди!!

100

Е по леко

преди 2 години

По леко със парата през свирката! То те в Украина закъсаха, какво ще кажат за НАТО. Много лъжи лицемерие и най вече комплекси се избиват. Покъртително нещастни хора.

99

До Fukrssa

преди 2 години

на който ще му ръфат останките белите мечки край Петропавловск-КамчатскОт Украйна змиярино, ще остане само град Киев със "зеленото човече" като "пълководец" без армия, който ще се включва директно по ционистко-американските медии из света, за да заклеймява агресора от Москва.Една голяма част от народа му ще остане да живее под руска закрила, другата която има пари ще остане да живее на Запад, докато в столицата ще останат хранениците на Запада . . .останките от "Азов" и "Десен Сектор" !

98

Не фен на Путин.

преди 2 години

До Fukrssa- С какво ще отвърне ли? Ще завземе и украинската територия по границата с Полша и ще разположи там това онова. Което очначава че тези напъни на Финландия и Швеция само ще удължат войната и страданията на украинския народ. Дано това с тяхното влизане в НАТО да е само блъф за да плашат гаргите. И разменна монета след края на войната.

97

Анонимен

преди 2 години

Е да дейсрва това ,явно първа че изчезне Англия )