199

Анонимен

преди 1 година

Верно бе, руските *** вият, значи санкциите действат

198

Грозната истина

преди 1 година

Щом всичкото руски *** се е активизирало значи санкциите действат. Иначе нямаше да виете на умряло по форумите

197

Иво

преди 1 година

До Анонимен 232Те до трети клас ги учат да броят до 10, на пръсти, да не се били стресирали.

196

Всъщност

преди 1 година

Немската икономика страда заради вурст недоразуменията:Улав Шлюц, Анална Гъзбрък и войнолюбивото бабе, затрили дружно делото на голямата Меркел, по нареждане на алцхаймера!

195

Анонимен

преди 1 година

Докога бе Шолци - Нищо ли не научихте в първи и втори клас , та искате пак да повтаряте ?!

194

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 216 - Може разбира се , но само ИНТЕЛИГЕНТЕН човек знае защо не го правят и това се нарича РАЗУМ - Нещо което сред пишман " демократите " не се среща , защото АЧНОСТТА е като глада - По-силна от тока !

193

Анонимен

преди 1 година

Така е , санкциите действат - Вие вече започвате да гълтате вода , а това е само началото - Ще видите как ще подействат до другото лято ?! ЗАЯДОХТЕ се с Русия без да се замислите че това НЕ Ви е Либия или Ирак както си правите гаври с малките народи - Тук ЛЪЖИЦАТА е голяма и ще Вие трудно да я лапнете , колкото и да скимтите като хиени с надеждицата да откъснете месце ! Показахте НЕдълновидност , и НЕЦИВИЛИЗОВАН ИНАТ и сега ще се разбере дали " демократите " могат да живеят в недоимък и лишения

192

AZ

преди 1 година

Нацистите се подкрепят. Германците, колкото и да се опитват да го скрият, винаги ще са мръсни нацисти. Точно за това и подкрепят украинските им другари по идеология

191

Анонимен

преди 1 година

Както се изцепи Путинчето в началото на обявяването на санкциите, "Руснаците са свикнали да живеят бедно", е сега се очертава да живеят мизерно, след като някоя и друга година информационната завеса се повдигна и баш комунистите видяха жизнения стандарт на белия свят. То акъла на една промита от 100г нация не чакайте да се върне за няколко месеца. Но е сигурно, че ще се върне и ще струва скъпо

190

Ментора бай Иван

преди 1 година

Тоя кой го избра?Немците са се объркали , тая персона от фашистка рода не става за нищо!

189

е

преди 1 година

най вероятно до пследния чеченец или там какви бяха...разбра ме

188

матриошка

преди 1 година

До Хубавовярно ли морзилка

187

Колко да действат ?

преди 1 година

За това рублата е по силна от преди

186

Анонимен

преди 1 година

Тия провалиха европейските икомики, а не руската. Без кока кола и макдоналдс ще оцелеят, но Европа тепърва ще затъва и всичко това за да може Байдъновците със Зеленски да се нагушат от газа. Украйна на в ЕС, не е в НАТО, но голями помощи от тях получава, а за Афганистан, Сирия, Ирак никой не се трогва. Пълно лицемерие и капиталистическа алчност сякаш ще живеят векове наред.

185

ГОЧО

преди 1 година

Тоя е най-тъ пи ят немски канцлер след Хитата! Оня го победиха със сила а тоя сам ще се победи! Явно Путин яко му плаща за тия санкции защото от тях Русия стана два пъти по-богата от преди! А ние пак сме от погрешната страна на реката!

184

Анонимен

преди 1 година

Не зная дали ще провалят руската инвазия, но провалиха икономиките на европейските държави. Провалиха и живота на милиони хора.

183

анонимен

преди 1 година

Не иска заради жертвите. Нямам друго обяснение.

182

анонимен

преди 1 година

Ако някой мисли, че Русия не може да ги засипе с бомбен килим по примера на любимците ви във Виетнам и преди това в Корея, нещо мноооого се заблуждава. По неизвестни причини не иска. Все пак по-добре да спрат войната.

181

g.venov

преди 1 година

До Зелен Гущерсамо дето не ги виждат,кой отиде при дедо Господ,кой избега обратно в Европа,а до другите не стигат щото Еленски не плащал на никой,даже и на градските управи,смятай колко е добре ,а пък ако им вярваш ще ти намерим толкоз един автомат да идеш да поспечелиш малко,ако ти стиска

180

Антикомунист

преди 1 година

Целият свят е против русия днес.