24

Анонимен

преди 2 години

Да им пратим нашите антиваксъри да им обяснят как вирус няма, а починалите са хипохондрици.

23

JordanJordanovSARS

преди 2 години

През 2003 - 2004 блокирахме диверсията SARS едва след като открихме че провеждат дигитално холограмен увреждащ терор пробиващ трайно ЕИЗО/ енергиино информационно защитната обвивка на жертвите. МНого деца и възрастни са снимани как се самолекуват след терористично увреждане от SARS cameras в наши черноморски и минерални курорти вкл Констатин и Елена,Кранево// вижте 2003 - 2004.

22

терор от мафията има

преди 2 години

В България мед мафията ползва мощни дигитално хологрмани оръжия за обемно пресканиращо разболяване ПОИМЕННО .Ползват нагло престъпни съоръжения внедрени в лични здравно осигурителни книжки,лични карти и свидетелства за правоуправление.. ТЕжко диверсионни дигитално холограмни оръжие са инсталирани и вновите паспорти.Поразени тежко обемно пресканирани познати се следени като ОСИГУРЕНИ ЗА ПРЕЦАКВАНЕ ..лежали са във военна болница ..имат увреждания на кръвта..

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 Трябваше да избием китайските прилепи, ама сигурно го играеш и зелен еколог, освен моден доктор. Да не си професор?

20

Анонимен

преди 2 години

Горките! Естествен подбор. Съдба

19

Анонимен

преди 2 години

Температура? Това да е проблема! Васкулитна пневмония, бъбречна недостатъчност, чернодробна недостатъчност, инфаркти, инсулти, миокардити са причините за смъртта при ковид инфекцията. Със сигурност милиони ще умрат в Корея. Нито здравеопазване имат, нито специалисти, нито медикаменти, нито ваксини. Изтърваха шанса да се ваксинират. Китайците им предложиха безплатни ваксини миналата година, но дебелакът отказа.

18

Анонимен

преди 2 години

Ами много са ограничени севернокорейците. Докато схванат че трябва да са модерни, то Ковида стана демоде. ЕК казва обаче: може да се носи още, само ако има моден аксесоар с игла.

17

Дядо от село

преди 2 години

И ние можеше да сме като тях сега, ако през 90 те години не успяхме да се поотскубнем от братушките и да се ориентираме проевропейски.Е, не съвсем де..

16

Анонимен

преди 2 години

УКРАЙНА КАЗА ПУТИН СА НАЦИСТИ И ТРЪГНА ДА ГИ ЧИСТИ А ЧАНГ ЧУНГ ЩЕ КАЖЕ ЧЕ ЛОШИЯ ФАШИСТКИ ЗАПАД ИМ ПУСКА ВИРУСИ....ДИКТАТОРИТЕ СИ ТЪРСЯТ ПРИЧИНИ И ОПРАВДАНИЯ.

15

Кольо

преди 2 години

И сега, който вдигне температура повече от 37 и на разстрел.

14

Анонимен

преди 2 години

Дано това да го отрезви и вместо да харчи пари за ракети, да похарчи за здравеопазване. Както нямат и ваксини, много лошо им се пише. Сигурно си разпространяват и местна конспирация, че Южна Корея им е пуснала вируса.

13

Куна

преди 2 години

Ааа там коронясани не може да има. Това е лъжлива новина.

12

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще им изпратят безаналогова ваксина.Там няма антиваксъри и можем да им изпратим Мангъра и Копейката..

11

Дядо от село

преди 2 години

Някой може ли да ме светне, какво символизират трите елемента над главата на Ким трети?Най вдясно е чук, защото много чукат,в средата е свещ понеже се осветляват на свещи.А отляво какво е?Косер?

10

Да..

преди 2 години

Значи щом официално са 21, реално са 210 000...

9

Анонимен

преди 2 години

Руснаците казаха, че ще изпратят медицински екипи да помогнат на корейците в борбата с пандемията. И освен това, казаха че са приключили с участието си във всякакви санкции срещу Северна Корея.

8

Анонимен

преди 2 години

При тях в момента е фазата предвоенна подготовка, тука вече сме в гореща фаза

7

Анонимен

преди 2 години

Формулировката е точна "с повишена температура" Вирус ли?

6

Анонимен

преди 2 години

Закъснява, но не прощава. Естествено е при такава изолация.

5

бай Тъпчо

преди 2 години

Тия пък с тая температура... Моят внук дигнал 37 и 4, и айде болнични му дали. Викам му-Абе момче, какви са тия глезотии бе, ние едно време на фронта 50-60 градуса сме имали и пак сме се били бе... Кой не вярва негова си работа бе...