10

Анонимен

преди 1 година

НАТОзи чували ли сте интонацията на гласа му,има нещо много зловещо, болно ,психопатийно в него

9

NoirFire

преди 1 година

Хахахаха, искам памперсииии, моля ви цял свят осигурете ми ги. И тоя някакви военни униформи, един ревльо.

8

Анонимен

преди 1 година

То само това им остана Зеленски да плашат африканските страни с глад, немат какво друго да извадят рашките :))) Украйна като бивша република на СССР би требвало много добре да знае, че основното им оръжие на монголците е страхът и заблудата, те реално немат кой знае какво да покажат :)))

7

Анонимен

преди 1 година

Абе хохлите не свикнаха ли вече с мисълта, че черноморски излаз повече никога няма да имат? А актьорчето да се готви за линчуване от собствения си народ, когато настъпи гладомор2 заради житото, което американците в момента изнасят! До колкото знам, по време на война, горивата и храната се пазят на всяка цена.. само укрите си ги подаряват/продават на краварите... ама така е като имаш ръководители, за които чуждите интереси са най-важни.

6

дъждовна вода

преди 1 година

Зе-клоунът се обърна директно към западните лидери и пиндостанският контраадмирал Кирби побърза да заяви, че на Укропия ще бъдат доставени супероръжия, каквито няма на въоръжение дори самата пиндстанска армия. Имат се предвид безпилотните стелс-катери MANTAS T-12. В случай, че укропите използват тези "морски дяволи" край Одеса и о. Змеинньiй (на 200 км от Шабла), напрежението в Черно море ще ескалира до точката на кипене. Ето това е важно за нас.

5

баба мара

преди 1 година

на какво основание западът краде имуществото на русия и руските граждани с двоиногражданство на същото основание русия приватизира зърното на украина продаваго и си възстановява част от щетите които се подвежда по ам гмо акъл ще си пати

4

Анонимен

преди 1 година

Не, Зеле! Не Русия, а ти заплашваш с глад десетки страни! Ти си виновен за всичко, което се случва сега! И хората от всички страни много добре виждат този факт!

3

Анонимен

преди 1 година

аре пак ред сълзи, два сополи

2

Анонимен

преди 1 година

Заплахата си ти не Русия

1

Анонимен

преди 1 година

Поздравления за Русия!