93

Анонимен

преди 1 година

Да разбирам правилно, хората които са обградени и се крият в тунели и всеки ден излизат с видео да се молят на папата и елон мъск да ги изведе, са унищожили 6000 противника? Това ли трябва да вярвам?

92

Асан

преди 1 година

Как като са под земята и не са излизали от бункера и катакомбите ? :)))

91

Анонимен

преди 1 година

До До 135 Това е записано на Крим, Харков, Одеса, Херсонщината, Донбас и пр. Все руски градове и земи. Който се опита да ги включи в НАТО, ще трябва да воюва за това. Е, сега украинците воюват. С цялото НАТО зад себе си. Ако победят - ще влязат в НАТО/ЕС барабар с откраднатото от руснаците. Ако загубят....на кого му пука за някакви украинци без краденото?

90

Анонимен

преди 1 година

Смешници. Защитавали Мариупол! А излезте си вижте защитения град. Мишоци! Там ще си останете, злобни, жалки нацистчета.

89

Анонимен

преди 1 година

Пол "Азов" заплашват с убийство Арестович и семейството му.Знаете кой е Арестович...най-големия поддръжник на Зеленски.Обаче от Азов го обвиняват,че са ги зарезали в Мариупол.Пък и да не забравяме,че той е рускоговорящ...накрая ще се осъзнаят самите украинци какво е точно нацизъм...да кажем ако победят Русия те после сами вътре ще се изколят половината.Русия е там,за да не го направят.

88

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Поредните глу по сти на търкалета - цялата опреация "Майдан" бе проведена под ръководството на американските тайни служби, без всякакво криене, договорът за Севастопол изтичаше и един от лозунгите на майдан-бандеровците беше "Да изгоним москалите от родината !". Дрънкаш откровени лъжи, белким сам си повярваш. Разбира се, украинците имат право да бъдат самостоятелни. Но без руските подаръци. Викат му "декомунизация". Е, сега ги декомунизират, махат руското от страната. Щастие!

87

Веско

преди 1 година

Безнаказани убийства демек. В дyха на европейските цинности! Значи, за едни инжекции ни проглушиха ушите, как трябва да сме отговорни, да не земе да умре някоя баба. Ама руски да *** е богоугодно.

86

Анонимен

преди 1 година

Тези от Азов имат поглед на психопати.

85

Сата НАТО

преди 1 година

Украйна декларира желание за НАТО след като РФ анексира Крим и създаде ДНР и ЛНР. Първопричина за всичко е традиционният руски фашизъм.

84

Анонимен

преди 1 година

САмо като им гледам погледите - що за главорези се опитват да спасяват?

83

Анонимен

преди 1 година

Азов не молят за пощада, а за подкрепа. Те искат да продължат борбата и изобщо не мислят за предаване. Зеленски също няма да се огъва. Той каза: "Войната ще приключи тогава, когато Украйна победи."

82

Анонимен

преди 1 година

Там ще ги закопат в тея мазета. Никой няма да излезе освен ако не е с бяло знаме и свалени *** де тогава може.

81

До 135

преди 1 година

Къде пише, че Украйна се ангажира да не влиза в НАТО? Това си е решение на суверенния украински народ. Интересно е, че нямате проблем с руските действия от позицията на силата, но когато американците постъпват по същия начин, пищите до небесата. Да видим какво ще говорите, когато и Финландия реши да влезе в НАТО. Русия си отива, подобно на Югославия и останалите изкуствени държави.

80

Сата НАТО

преди 1 година

Войната в Ирак изобщо не е била заради една епруветка, Там имаше години наред кандърдисване да допуснат оръжейни инспектори, накрая допуснаха, после ги изгониха и отказаха да им покажат всички обекти. А на Путин всичко това му беше изгодно, защото вдигна цената на петрола. Оттам натрупа пари и си поверва.

79

Bili

преди 1 година

Интересно как фашизма стана внезапно важна част от Европейсите Ценности, и фашистите станаха герои...и те като вожда си в бункер ше приключат...

78

Анонимен

преди 1 година

До До 115 През 2014 Украйна декларира стремежа си за влизане в ЕС и НАТО. После го записа в конституцията си. Е, Русия реагира на това и сега украинците просто плащат цената. Всеки наш избор има своята цена. Трябва да си и ди от, за да си помислиш, че Русия ще допусна Украйна да мине в лагера на историческите й врагове с 70% подарени/откраднати руски територии.

77

рибока

преди 1 година

от Путин зависи дали ще си вдигне палеца нагоре или ще го наведе надолу и ако им повярва каква ли посока ще заеме палецът му

76

Анонимен

преди 1 година

Тия се хвалят колко са убили, а в същото време молят за милост. Някаква тежка шизофрения!

75

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Крим беше откраднат от руснаците от украинеца Хрушчов. Когато Украйна реши да се преориентира къмНАТО , руснаците взеха тази част от своето. Сега си вземат и останалото, намиращо се по левобережието. Това е положението - Украйна окончателно ще се откъсне от Русия само в историческите си граници. Галиция. И нищо повече. Със здраве!

74

До 130

преди 1 година

цялост*