37

Анонимен

преди 2 години

Няма да стъпна в нито един хотел, където има или е имало украинци!

36

Анонимен

преди 2 години

Сега управници да ходят да ги гонят иремонче да правят. Алчни... Вьн укрофашисти...

35

Анонимен

преди 2 години

Бойкот на Хотелиерите ... Сами си го докараха на главата ... И аз ли да плача ... КАТО МАЙКА МИ .. ...

34

Настаняването

преди 2 години

на ОКУПАТОРИ на територията на БЪЛГАРИЯ е недопустимо...

33

До Асистент доцентск

преди 2 години

Старите хора само плачат вече ... Не смеят да отидат на почивка ... Да не ми изядат спестяванията ... ....

32

Асистент доцентски

преди 2 години

Сливки ли имахте в устата?Да кажете на висок глас,че настаняване по хотели е недопустимо.Ама то лакомията в бранша ви не е от вчера.Трябвало всякакви пришълци да се обслужват по европейски.А повечето българи дали живеят по европейски?И няма никакви изгледи това да се промени!

31

Лллл

преди 2 години

Грешка ! Голяма грешкаааа !

30

Анонимен

преди 2 години

Време е за нов ТРЕТИ РАЙХ и всички кому-няги да идат на въжето както беше до 1944

29

До 29

преди 2 години

През ВСВ руснака бягаше и дезертираше МАСОВО и има купища данни доказателства дори и филми за това и как техните генерали го застрелват в гръб и избиват семействата им а в същото време ГЕРМАНЕЦА се биеше гордо и д чест срещу червената еврейска ЧУ-*** докато бранеше Европа и европейската раса от евреите и тяхните ор-ки от низшата раса на Рашистан

28

Анонимен

преди 2 години

Заради укритие няма ходя на нашето море. Отивам в Гърция. Да ми се лигават икри там няма да стане. Хителиерите да са мислели по рано, а и на протестите ги няма. Мислят само за пари.

27

До 11

преди 2 години

" .ааааа, и украинките са доста по-красиви от дебелите ви жени с космати дебели глеЗени." Урките от женски пол са доста дебели. Не знам как не си го забелязал до момента. Даже попаднах на някаква кампания, в която им събират дрехи. Търсеха само размери L и XL. Това,че мразиш всичко българско си е твой проблем, но не прави урките не дебели.

26

До 2

преди 2 години

"Защо не ги преместим в Столипиново? Там ще се чувстват като у дома си." Не трябва ли да сме по-толерантни към ромеите ни, все пак имат българско гражднаство. Аз не ги мразя толкова,че чак да им натресем тези.

25

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Всяко нещо си има своя причина ! През Втората Световна Война нито един Руснак не дизертира от отговорността да спаси своето Отечество,ала и света от кафявата еврейска чума. Причината украинците да имигрират масово е в това ,че са татари и хазари,сиреч евреи,които НЯМАТ ЧУВСТВО ЗА РОДИНА и предизвикаха Военната Операция като мотив за поредно историческо номадство. Това е,драги ми хора. Освен това няма Трета Св.война! Още не са завършили Първата и Втората! Работи се по въпросът ! Напред,Путин!

24

Анонимен

преди 2 години

Нито туризма ви е туризъм нито сектор услуги са ви на ниво . Всичкото ДС бандити убийци станаха хотелиери и искат цял живот с трици м-а-й-му-ни да ловят . Няма как да стане

23

Слава Украини

преди 2 години

България приветства нашите братя и сестри украинци които бягат от войната предизвикана от еврейските болшевишки гли-сти на Мордор -Рашистан

22

Анонимен

преди 2 години

За 40 лв им станахте слуги на фашисти вън от България гадове

21

Ехо

преди 2 години

Ама чак сега ли сетихте, че е грешка, а преди 3 м. бързахте да отворите хотелите за да вземете някакви пари, а сега да видим как ще ги вадите, някои ще излезнат, но повечето няма.

20

Анонимен

преди 2 години

Ааааа, ти па. Сага оная *** където плюва Българите да ти спасява сезона

19

Силносезонов

преди 2 години

Малки порции Големи чинии с украса Климатика с монети

18

Лллл

преди 2 години

Напълниха хотелите с фашисти и нацисти и по този начин пратихме туристите в Турция и Гърция . Подсилихме чуждият туризъм