112

Българин

преди 1 година

До АнонименАми те фините имат много хартия и ще си печатат !! Лощото е че рублите се печатат от рециклирана тоалетна хартия но се оказва че в Русия не ползват тоалетна хартия и за това ще им е по трудно !!

111

linx

преди 1 година

До АнонименВ Русия само на малко места плзват ток !!Само по големите градове !! От Урал на изток попадаш в средновековието там и за клзет не са чули още !!

110

linx

преди 1 година

До ЗидаряЗидаря !! Ти ходил ли си някога в Европа ? Аз съм ходил навсякъде из нея !!Отиди в Европа и после отиди в Русия и ще добиеш представа кой колко е прогнил !!

109

linx

преди 1 година

До АнонименАнонимчо !! Последното и най важно нещо което ще направи твоята Россия е да си дръпне сама шалтера и да изгасне веднъж за винаги !! За сега още се затъмнява но скоро ще спре да мъждука !! Време е сами вече да си дръпнете шалтера !! По малко ще ви боли от колкото други да ви го дръпнат !!

108

Аз казах

преди 1 година

Тия диваци сами се санкциониратДобилизим някакъв

107

Зидаря

преди 1 година

Прогнилата Европа издигала желязна завеса. Че това е добър развой на нещата за Русия. Джендърнята ще си седи на запад от новата завеса и ще *** за спазването на ценностите на 34-ия пол, а черният американец Лойд ще управлява европейските слуги. Китай и Индия ще купуват руски ресурси - всичко е точно.

106

Анонимен

преди 1 година

Дърпат дявола за рогата. При предната война с Русия загубиха половината си територия, след още една война ще ги има само в историческите справки! Менюто на Нокиа да не стане само на руски.

105

Pesho

преди 1 година

Въй сеа кво ша праят финландците? На свещи и барбекюта на дървени въглища. Тоя мач сме го гледали вече при жан виденофф. Ама кофти за русняците, че няма какво да сложат на барбекюто. То не, че до сега са имали де. Ама одеколон "Тройной" и самогон си имат, та да не разсъждават много много.

104

Твърдо съм убеден

преди 1 година

Железобетонна завеса за лилипутинска руша! Ето така се прави - като ФИНЛАНДИЯ. Не тука да се напиняме да се харесаме на този дребен авторитарист и потисник. Руски флагове над Крим, Украйна щяла за загуби войната, бля бля бля. А сега какво!?!?!? Тотална изолация на москвича управляван от лилипутин. Ако се смени шофьора ще си помислим (пиша в мн.ч. защото се чувствам част от свободния западен свят, където повечето нормални хора мислят като мен).

103

Пустиняк

преди 1 година

Фини късайте с ***.

102

Анонимен

преди 1 година

Русия ще загуби пари и от ток. В момента тока е скъп и ще ги заболи и от тази загуба. Фалита е близо.

101

Гарга рошава

преди 1 година

Днес.бг кой политик или коя писарка от вас ми изтри коментар? *** !

100

Марионетка

преди 1 година

Финландия и те , а бяхте с Швеция и Норвегия по умни !!, сега една ограничена и нелепа женица (ф- лайън) изпълнява заповед на сащ и ето резултат!!!

99

хахахааа

преди 1 година

русия се самоизолира

98

баба мара

преди 1 година

сега ще чакат нато да им пуска тока кога глава има да пати нищо непомага

97

Анонимен

преди 1 година

Секват парите за фашистка Русия... и от Финландия.

96

1

преди 1 година

Не се страхувайте другари финландци,ако трябва наш киро,с кофи ще ви снабди с ток

95

Случаен минувач

преди 1 година

Това си е руско-финландска война, но с други средства, не както през 1939. Финландия ще се справи.

94

Анонимен

преди 1 година

заминава си и финландията

93

Star

преди 1 година

Никоя държава не е изчезнала от картата за това че са и спрели тока.Но много са изчезналите държави след руско ,,освобождение''.В това число и България за кратко време.Единствено заветът на българските възрожденци спаси България тогава.После за нападенито от Русия няма да коментирам,който си е прочел историята знае всичко.А който не знае,плещи глупости.