9

Анонимен

преди 1 година

Пратете им Бойко,той оправи България,сега ще оправи и Испания

8

Анонимен

преди 1 година

САЩ постигнаха своето. ЕС ще издаде багажа и ще започнат вътрешни борби. С рязането на Русия разказаха играта на всички. Пъпешите които управляват ЕС сами си отрязана клона, като не си зависим от едните, ставаш зависим от другите и излишно минаваш през мизерия без никакъв резултат.

7

До 9

преди 1 година

Русия няма да спре войната докато не унищожи всички украинци, защото обявиха, че такава нация и държава не съществува. Как очакваш да преговаряш с агресор? Какво да говориш с някой, който казва, че дадена нация не трябва да съществува и трябва да бъде изтребена? Всъщност не ми отговаряй. Отивай да преговаряш. Щом знаеш как.

6

Анонимен

преди 1 година

Вместо да мислят всички държави компенсации, за които печатат пари е по-добре да се започнат смислени и нормални преговори с Русия как да се спре войната. А не санкции, на които насрещната реакция е спиране на газ, ток и прочее....Никой не е прокопсал с конфронтация. И вие в семействата си, когато се изпокарате, накрая сядате да търсите изход.

5

Хаха

преди 1 година

Това се нарича подготовка за базов доход - вдигат изкуствено цените, след което ти предлагат помощ, част от ограбеното. Така според сатанистите трябва да си много благодарен на правителството. Само k.o.в-и.д.и.o.т може да се върже на това.

4

Евроидиот

преди 1 година

Леле, добре че в България не е така!

3

Анонимен

преди 1 година

Оказва се, че в Испания инфлацията е значително по-висока от тази в България.

2

Анонимен

преди 1 година

Според нацисткия внук Шолц, това е дългата ръка на Президента Путин, който злобно вдигал цените на храните по целия свят с единствената цел да разцепи монолитността на колективния запад.

1

Анонимен

преди 1 година

Путин много се забави. Рептилите лека полека достигат целите си. Почнаха с пландемията.