17

Ж.

преди 2 години

Ако погледнете в Гугъл кои са най-добрите държави спрямо ефективността на държавните служители - Великобритания заема второ място в света след Австралия (данни 2017).

16

Ж.

преди 2 години

Като чета коментарите само едно разбирам - Бай *** требе да си каже... Администрацията е коренно различна от българската, че да я сравнявате. Коментари 1 и 3 - полицаите не са част от държавните служители в Англия - поне се изказвайте информирано.

15

до смотания отдолЕ

преди 2 години

Абе мибун, искаш да ни убедиш с плитките си разсъждения, че няма значение една общинска сграда дали обслужва 10 000 човека или 1000? Дали ще са 10 гишета с лелки или едно? Я *** да се гръм.неш някъде. В България е най-голямата и неефективна администрация в целия съюз.

14

Анонимен

преди 2 години

Във Великобритания са 475000 държавните служители, а в България са само 97000. Как се справят нашите само те си знаят. Принципно броя на държавните служители не е право пропорционален на броя на населението. Да се казва, че понеже Великобритания е с 68 милиона население, а България е с почти 10 пъти по-малко, трябвало и държавните ни служители да са 10 пъти по-малко е елементарна манипулация.

13

Иван

преди 2 години

При Боко такова нещо нямаше да им се случи на англичаните!

12

Фатмак

преди 2 години

475 хиляди са държавни служители там, при 80 милиона население. У нас са двойно повече държавните търтеи, при 5 милиона население, на които #кой? им плаща осигуровките?От 30 години преход става все по-зле. Бяхме на 27 място в света като държава и икономика. Промяната продължава...

11

Анонимен

преди 2 години

Очаква се над 90 хиляди държавни служители да загубят позициите си - дай Боже всекиму!

10

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да съкращават, не могат да компенсират поразиите на рошавия пияница и индииско-пакистанско-африканското нашествие !

9

СМЕХ....

преди 2 години

.... У НАС СЪЩО....!

8

Лекар

преди 2 години

Държавен служител, 2/3 от вас за нищо не стават

7

Анонимен

преди 2 години

Уж Европа не зависела от руските горива, накрая се по*раха :)) Нещо като с азовците дето се предадоха :)

6

Държавен служител

преди 2 години

Нещо много ви пречат държавните служители бре...да не сте аидуци, че се страхувате от тях? Като не ви трябва държава отиваите в Замунда !

5

yoga707

преди 2 години

а тук кога?

4

Анонимен

преди 2 години

За Лондон не знам, но за България уж Асен Василев обеща да съкращават 30 000 държавни служители. Излъгаха както и за всичко останало.

3

Анонимен

преди 2 години

Специално милиционерите е по-добре да бъдат утилизирани!

2

Анонимен

преди 2 години

Електронно управление, автоматизация, чип до 10-15 години ще слагат

1

NoirFire

преди 2 години

И тук така МВР , 90 процента без работа, без разкрити убийства, наркопазара процъфтява а има ужасно много полицаи, какво правят тези хора по цял ден учат азбуката.