36

Анонимен

преди 1 година

Докато, умни българи гласуват за новият спасител все ще е така. Голяма промяна ааааа!? Сега ходете и си ги свалете от власт, само да си знаете, че тези без бой няма да пуснат властта.

35

Анонимен

преди 1 година

Милиони пъти съм казал - не са скъпи цените на продуктите . Ниски И мизерни са ни заплатите . Това е! Ако в имахме колкото немеца средно по 7000-8000 лв чисто ще ни е все тая че нензона е 3 лв или агнешкото 25 лв за кг .. макар и че в Германия няма такива скъпи цени за агнешко

34

До 25

преди 1 година

Кво бойкотираш ти не *** ? Сирене под 15 лв ИСТИНСКО няма и няма как да има . Ти да не искаш да ядеш истинско сирене за 4 лв ? Знаеш ли въобще как се прави от кво се прави и колко литра мляко са нужни за направата му ? Ял свинско и пилешко - ядеш най големите бо-клу-Ци! Личи си че нямаш грам култура на хранене и си про-ст но за сметка на това и си вярваш и си нагъл . Тъ-па кратуна която яде ГМО женски хормони и химикали в пилешкото и мазното вредно свинско .

33

Док

преди 1 година

1.45.хляб в лидл. Каде скача тоди хляб? При ГЕРБ ли ?

32

Бай Илийчо

преди 1 година

Глад иде бря . Колко пъти думам ? Зимъска гражданята гза ви пайджина жа фане ! Ама язе мислам дорде сопа не играй няаа дъ има упраяне ? У селу колко и скъпо ,а стане се жа изкараме ! Мясо има,ракия има,брашно също. Секи има резерва нафта от тряаа за тракторите кадя орем.Ко свърши иаме и каруци. Криза нина плаши !

31

Буги нощи

преди 1 година

Ами -направете нещо ,цената скача и........

30

анонимен

преди 1 година

25, внимавай с бойкота, защото зъбите и костите искат млечни продукти с калций, месото не е достатъчно!

29

Анонимен

преди 1 година

До анонимен Изборите не помагат. Трябва да се смени цялата система и политиците досега в лагери в Белене.

28

анонимен

преди 1 година

А, мерси, 90-те години бяхме всички милионери! Това новите управляващи не са го преживели! Не е добре! И едва ли си дават сметка за всичко, което се случва! Неподготвени са и ББ не им е виновен! На следващите избори, мислете каква промяна искате, но не се знае, кой ще ни измъкне от тресавището, в което ни натресоха!

27

решението.

преди 1 година

Държавата трябва да национилизира Лидли и др. и сложи контрол на цените. Помощиите и данъците се прибират от търговците и гирмите и не намалят цените.

26

Досадна

преди 1 година

Скок подскок-Ваня Григорок! От студио в студио,от медия в медия и....нищо съществено.

25

Хаджигенов

преди 1 година

Всеки бьлгарин милионер както обещахме когато хляба удари -20 лв

24

ай стиа бе

преди 1 година

това е цената на промяната която искахте , нема да се жалвате . а и имайте предвид че промяната ше продължава до като харвардците ни управляват .

23

Анонимен

преди 1 година

Аз отдавна бойкотирам сирене за 15 лв., хляб за 2,50, олио за 8.00 лв и прочие спекулативни продукти. Заплатата ми е достатъчно добра за да не ми дреме, но ме е яд. Ще се чувствам някак си обран. Наблягам на месото /пилешко и свинско/, което за сега не е скочило много. Ще ги видим тези дето надуват цените кой ще им купува продуктите.

22

Поправка:

преди 1 година

Арабските страни зависят до 80% от украинско жито, но Черно Море е минирано от Одеса не могат да плуват кораби и Украйна не може да си извозва житото и земеделските стоки. Освен това, Русия краде храна и жито с тонове. На териториите от които отстъпва не остава и зрънце. Светът е пред хранителна криза но Крим е залят с евтини откраднати украински продукти. До каква диващина се стигна в 21ви век!

21

Анонимен

преди 1 година

рабските страни зависят до 80% от украинско жито, но Черно Море е минирано от Одеса не могат да плуват кораби и Украйна не може да си извозва житото и земеделските стоки. Освен това, Русия краде храна и жито с тонове. На териториите от които отстъпва не остава и зрънце. Светът е пред хранителна криза но Крим е залят с евтини откраднати украински продукти. До каква диващина се стигна в 21ви век!

20

Анонимен

преди 1 година

За какъв ***. Киро ментата изкупи зърно за 1 милиард?

19

Пп

преди 1 година

Продьлжаваме промяната

18

2

преди 1 година

Въй, и Ванчето яко се ошопарила....тази не е никакъв експерт - цял живот на копанята на Подкрепа за сметка на работниците.

17

Анонимен

преди 1 година

Тая глупачka помня колко пъти плюеше правителството на Борисов. А тогава нямаше такава инфлация. Сега да отиде да се оплаче на арменския поп.