57

До 72

преди 1 година

Ако не изпратят оръжия, то украинците няма как да се защитават. Тогава ще бъдат избити и така подкрепяме Русия да избива Украйна. Аз мисля че Украйна ще победи и ще изтласка руснаците от държавата си.

56

Анонимен

преди 1 година

"В хуманитарната си решимост да съкратят войната, в която мишени са цивилни граждани...." ------------------------ изключително хуманитарно е да съкращаваш войната като изпращаш още и още, и още оръжия... как не се бях сетил

55

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ВДЯВАТ ЧЕ ПРОПАДНАЛИЯТ Е,С, СИ ВКАРА АВТОГОЛ СЛУГУВАИКИ НА С.А.Щ. СЪС САНКЦИИ И ЕМБАРГО.

54

Анонимен

преди 1 година

Кличко е просто *** боксьор. Все едно Кубрат Пулев да каже нещо. Иначе казано, когато Европа спре да търгува с Русия все едно ще стане по-стабилна. Търговията винаги си е била търговия. Държави са воювали, а търговците им търгували.

53

Анонимен

преди 1 година

Българският народ никога няма да подкрепи каквито и да било санкции срещу Русия и при първа възможност ще разбие икономическата блокада срещу Русия. Всичко останало са неосъществими надежди гoвежди!

52

един

преди 1 година

До 'ами тогава и другите стоки да са отделно - европейски, западни и азиатски стоки' Пич, електрониката, битовата техника, дрехи и обувки - май са азиатски, а? От Китай. И да ти напомня, че т.нар европейска стока за БГ е различна от тази по щандовете в Европа, ниско качесто и вредни добавки, като за хора 'второ качество' за както ни смятат.

51

Какво следва

преди 1 година

По времето на Иван Костов се набутахме с американските ТЕЦ-ове с такъв договор, че още им плащаме преференциални цени за електроенергията. Сега Киро и Асен ще ни набутат с дългосрочен договор за американски втечнен газ, който едва след време че разберем, че съвсем не е евтин, но ще бъде късно.

50

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 62: Да си жив и здрав за да я вземаш тази заплата и за напред. Но това какво общо има с темата?

49

Анонимен

преди 1 година

Кличко казал, зеленски също казва да се откажем от руските ресурси. Ама на тях кой им казва да говорят това? Някой който иска да си набутва собствените горива и газ, някой който иска да е монополист.

48

Какво следва

преди 1 година

Може и да почакат украинците докато руската армия превземе и Одеса и тогава да сключат мир. А ние ще си продаваме оръжието (с посредници). Г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат. Но президентът Радев (а той е професионален военен) ви каза ясно: с тези сметки на политиците губят обикновените хора. Ще загуби украинският народ. В негов интерес е да се сключи мир колкото се може по-скоро. А ние помагаме войната да продължи. Защо. За да служим на чии интереси?

47

Анонимен

преди 1 година

Аз в момента пиша от западна Европа. Абе не съм видял ЕС да се разпада. Работя в болница, заплатата ми е 85 хиляди Евро. Карам нова кола бмв, имам си 2 жилища. Ходя на почивки в чужбина (Франция и Португалия). Айде някой рушляк да се похвали със същото..

46

Анонимен

преди 1 година

Украйна в момента откъде взема газ?

45

ЕС накъде?

преди 1 година

Европейският съюз може да бъде посредник за сключване на мир защото има какво да предложи и на Русия и на Украйна. За Русия ЕС е голям търговски партньор, а Украйна иска да стане член на ЕС. Вместо това ЕС изпраща оръжия на Украйна. Защо? За да продължава войната и да има още жертви и разрушения. Как да навредим максимално на Русия без да навредим на себе си. Това им е голямата дилема. А не се получава така. Рано или късно избирателите ще им потърсят сметка за това, че плащат са русофобството им

44

Пешо Z

преди 1 година

Русия страда ,растежа на ЕС спада а европейците ще платят скъпо. Малоумието на Брюксел го плащате .

43

Анонимен

преди 1 година

Остров Змийни се намира на 150 км от границата с България и непременно трябва руснаците да се избутат

42

Анонимен

преди 1 година

Американците напипват къде са ни проблемите, те отде да знаят, нали досега от Раша беше всичкото п*рдене :))) Да им кажа на янките, че българин без кола е като девственик, не се чувства мъж, гановките също не искат да са без кола, така че да го имат на предвид :))) Специфична ориенталска култура, мейби затова са сложили кюрдката Мустафа посланик :)))

41

До 55

преди 1 година

А ако ти плясна един зад врата? :D

40

Анонимен

преди 1 година

Русия изгуби отдавна войната . Никой бе обича комунизма к комунистите. Света е с Украйна а Рашистан ше плаща трилиони долари репарации до последния жив о-р-к Мос-кал

39

Анонимен

преди 1 година

Като гледам 3.20 горивата и пак задръствания, на 5 лв ли трябва да станат, за да стане спокойно по улиците?

38

Анонимен

преди 1 година

Лисугерщината на Европа е много голяма. Не може така и така. Оттук нататък нещата ще стават все по-жестоки. С Русия не може да се преговаря. И не бива. Рано или късно Светът ще отиде на ва банк. Тия са болни хора.