9

о..

преди 1 година

Докато дебелия "съхне", слабия е ритнал кофатъ! Това не означава, че трябва да преяждате или да не се движите. Намерете златната среда! А, жените трябва да са "сочни", а не плоски дъски за гладене! Ми тъй де, друго си е да погалиш сочно д.упенце и ц.и.ца! -)))

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 "А що ти е тоя корем ?" Щото така живота ми е по-приятен, не е ли очевидно?

7

Бай Илийчо

преди 1 година

Нъ тва нъ снимкътъ веднага му даам 100 ойро за раз !

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

страхотно БЛАГОДАРЯ

5

Анонимен

преди 1 година

До Дедо Поп Ако искаш "плочки" трябва доста повече от една коремна преса на ден. Аз започнах в 5ти клас и в продължение на 7 години всеки ден правих по над 100 (започнах с колкото мога и полека лека ... След това продължих, но не така редовно а само покрай други упражнения за корем. Затова сега съм с 8 пак. Всъщност да се направи здрав корем изисква основно постоянство, нищо друго. Хората просто ги МЪРЗИ, ама МНОГО.

4

Дедо Поп

преди 1 година

До Кеца.... Верно е не съм поп, ама ти си 100% най- обикновен кец . От тия китайските дето се вмирисват като ги обуеш 2 пъти . От кой контейнер за ссмет пишеш ?

3

Дедо Поп

преди 1 година

Отдавна съм се отказал от спорт .... Цял живот всяка сутрин ставам от леглото, туй са 365 коремни преси на година... за 10г. се събират над 5хил. щото и следобеда често си подремвам ..... как пък поне една "плочка" не ми се появи на корема бре ? Туй спорта е някаква дяволска работа .

2

Додо

преди 1 година

Миха-ела, ти си последният човек на този свят, от който бих взел терк за това, как да спортувам, бидейки ти си христоматия на запуснато, силно затлъстяло, не-здравословно тяло. Извинявай за откровеността, но ти да даваш съвето за спорт и фитнес е все едно някой ром от Факултето да прави мозъчни операции! Засрами се!

1

Чугун

преди 1 година

Глупости, загрявката е ако от доста време не си тренирал или си на химия за да не се изчекнеш е добре, но на човек който тренира 5 пъти седмично не му трябва загрявка, това е загуба на енергия и време. Моята тренировка е между 15 и 25 тона на ден, зависи кои мускулни групи тренирам. Химиците, особено ако са на стромба в големи дози е задължително да разтягат и загряват, щото мого се изсушават и късат сухожилия и мускули! При спринт и бягане пак е добре да се разтяга и загрява за да няма мяуу.