10

Не съм Заек

преди 2 години

че да ям Ягоди! Залагайте на ПП Пресни Пържоли!!

9

Асан

преди 2 години

И неумити ги ядем важно е да са на аванта :)))

8

Анонимен

преди 2 години

Абе мийте ги тия ягоди бе, другарки!

7

Анонимен

преди 2 години

Ягодите са "вкусни завинаги" до втория ден.

6

Асан

преди 2 години

В стъклен съд може у пластмасовата кутия не може Откъдя накъдя? :)))

5

Ами как?

преди 2 години

В хладилника като сложил това ГМО и остава там няколко месеца!Къде е драмата?!?

4

Анонимен

преди 2 години

Работил съм в ТКЗС в Пазарджишко и Пловдивско в опитни полета за истински български зеленчук и ягоди. Произвеждахме по над 200 тона истинска ягода с вкус.Това в момента е Генно Модифицирана Сръдня с вид на ягода, оформена в огромно блато пълно с песицид и израстнало не в почва а в течен разтвор с химия.Яденето на такъв от падк предизвиква рак за1 месец

3

SWAN

преди 2 години

За да ги съхранявате, първо трябва да можете да си ги позволите, и второ да са ви излишни. Много внушения за несъществуваща задоволеност получавате чрез тази статия :)))))))))))))))

2

гост

преди 2 години

Най-добре е да ядат веднага. Защо ли бих ги съхранявал седмица?

1

Анонимен

преди 2 години

аз си ги ям направо с мухъла от стъблото .... толкова копание и накрая да я изхвърля за едно петно .. па е и антибиотек ...