108

Анонимен

преди 2 години

Този е като шизофрениците. Бие се в гърдите как няма да внасяме газ от Русия и в същото време се бие в гърдите как ще не приемаме да се спре руския петрол. Защо петрол може,а газ не. Или внасяме и двете или забраняваме и двете

107

Анонимен

преди 2 години

Споко, вече сме независими! Америка ще кара газ в шишета, гарантирани доставки! Даже се предвижда за транспорт да се използват самолетите на Баце, когато и ако бъдат готови. Освен това американски политик корумпиран няма. Те единствено са загрижени за щастието и благоденствието на другите. Затова избиват всички, които може да попречат на чуждото щастие. Ама избиването е хуманно. Умрелите не усещат нищо. Не като руснаците. Да живее САЩ!

106

ПП =ПАРТИЯ ПУТИНИСТИ

преди 2 години

ДАДОХА БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГЕТИКА НА РУСКАТА ОФШОРКА GEMCORP............ 100 % ПУТИНИСТИ.....

105

Помня

преди 2 години

До Анонимен 114 Че ние винаги сме били площадка на чужди интереси.Като бяхме в СИВ интересите да не би да са били наши ?Решиха че ще произвеждаме сачмени лагери и нищо повече.Коли не можело , защото имали висока принадена стойност. А тя е била за Русия. Мани , мани . Не ми напомняй за доброто старо време.Сега България е в пъти по богата.

104

Дядо Соци

преди 2 години

Айдеее , и тоя.Имало ръст на производството с 20 %.

103

Анонимен

преди 2 години

Руснаците на бият по *** тикви ние пак се врем в краката им.

102

Анонимен

преди 2 години

Ако Кокорчо ти каже добър ден, погледни дали свети слънцето

101

Анонимен

преди 2 години

Толкова интелигентни управляващи май досега не сме имали. Харвард е това, не е шега работа. Хем работят за благото ни, хем ни разсмиват, а накрая и ще ни разплачат. За всекиго по нещо има. Откакто са на власт държавата ни е като на увеселително влакче на ужасите. Какъв ли сценарий са ни приготвили за зимата, ако дотогава не влезем в друг сценарий, защото този ще се окаже със сигурност мелодрама от тези турските, с многото сълзи.

100

Анонимен

преди 2 години

Радостна вест за всички почитатели на "нашето" правителство:"Предложението на Булгаргаз за новата цена на газа, за м. май, е 31,7% в повече в сравнение с предния месец." Честито, а сега си представете, че газа от УСА на Про100Киро беше по-скъп от борсовия!

99

Анонимен

преди 2 години

Недей да ЛЪЖЕШ - Вече се каза че ние НЯМА да се ползваме от това изключение и се каза кои ще се ползват , и недей да заблуждаваш че някой го е грижа за нас - Ние отдавана сме само площадка за чужди интереси !

98

ПП =ПАРТИЯ ПУТИНИСТИ

преди 2 години

РАБОТЯТ ЗА РУСИЯ НА ПУТИН...... ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗА ОРЪЖИЯТА... ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗА ГАЗА.... ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗА ПЕТРОЛА.....

97

Смех

преди 2 години

сървайвър 2022

96

Анонимен

преди 2 години

"АМЕРИКАНСКИ ГЕОЛОЗИ, ПРОУЧВАЙКИ ПОРЕДНОТО НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ НА США, С ИЗНЕНАДА УСТАНОВИХА, ЧЕ НАД НЕГО ИМА НЯКАКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА"...... и решили да го "разработят"!

95

Анонимен

преди 2 години

От началото на годината прчалбата на русия от газ и петрол е скочила с 50% обяви блумбърг

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 105 провери как се пише думата циркулация преди да се правиш на умен

93

Анонимен

преди 2 години

Само да вметна какво означава понятието "бели петна" това е тумор рак на мозъка имаго в начани стадии и в напреднал,много хора го имат но го чистят,при някои проблема се задълбочава и става агресивен,това е от недостиг на кислород в мозъка или нарушено кръвоснабдяване към нервите към кръвоностните съдове на мозъка,или неправилна цирколация на кръвта и проблеми с други органи,имаше един при слави трифонов човека с тумор в мозъка пише четвърта книга.

92

Още

преди 2 години

Нищо не сме видели. Апокалипсисът ще е наесен след спирането на СП 1.

91

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли прилича на катерицата от Ледена епоха ахахах

90

Анонимен

преди 2 години

Най-после попаднахме на интелигентни и знаещи хора.Предишните бяха само ин теле гентни.

89

Хаха

преди 2 години

Ако непотвардената информация е на Боко Рашков значи отново лъжат за по телевизоратези хора като видят камера и почват да говорят неадекватни работи